Skocz do zawarto艣ci

Buty na tartan dla pg

n1ko

Rekomendowane odpowiedzi

Witam chcia艂em si臋 zwr贸ci膰 do bardziej obeznanych os贸b w tym temacie a mianowicie poszukuje but贸w (do oko艂o 250z艂) na tartan, zazwyczaj gram na pg/sg. Chocia偶 w 99% jest to "rozgrywaj膮cy" dlatego poszukuje but贸w lekkich , przewiewnych no i wytrzyma艂ych. Raczej jestem jednym z tych kt贸rzy stawiaj膮 na zwinno艣膰 , przyspieszenie a ni偶eli si艂owe i masywne rozwi膮zania dlatego poszukuje but贸w lekkich o do艣膰 mocnej przyczepno艣ci do pod艂o偶a. Znalaz艂em kilka modeli jednak nie wiele o nich wiem. Przeczyta艂em sporo temat贸w z tego forum jak i z innych ale ostatecznie nie odnalaz艂em dla siebie "idealnej pary butk贸w" .

Dodam ,偶e mam do艣膰 ma艂膮 stop臋 a mianowicie rozmiar 42 a wcze艣niej grywa艂em w zwyczajnych trampkach teraz postanowi艂em zainwestowa膰 w buty do kosza .

Zaciekawi艂y mnie buty z serii "Team Hustle D7" od nike'a , wizualnie 聽wygl膮daj膮 do艣膰 przeci臋tnie co bardzo mi odpowiada , staram si臋 unika膰 wszelkich rodzaj贸w dodatk贸w , przywieszek , zaczep贸w itp. ale jedyne co uda艂o mi si臋 ustali膰 o tych butkach to to ,偶e s膮 dla dzieci , chocia偶 na kilku stronach typu pro-baller, czy sklepkoszykarza widzia艂em moj膮 rozmiar贸wk臋. Dlatego czy na forum jest jaki艣 u偶ytkownik takich butk贸w? Je艣li tak to prosz臋 o kilka s艂贸w na ich temat :) .聽

Tutaj link do butk贸w聽http://www.pro-baller.com/index.php?route=product/product&path=20_64&product_id=1085&sort=p.price&order=ASC

Kolejnym ciekawym produktem wydaj膮 si臋 by膰 butki od adidasa z serii D Rose'a Crazy Lighty oraz adizero tylko dziwi膮 mnie te wielkie przeceny na te buty wi臋kszo艣膰 tych produkt贸w jest przeceniona z np 400z艂 do 170z艂 i podobnie dlatego chcia艂em si臋 spyta膰 o co chodzi? Jaka艣 wakacyjna wyprzeda偶 czy po prostu te modele zwyczajnie nie schodz膮 ? Z forum dowiedzia艂em si臋 o nich ,偶e potrzebuj膮 chwilk臋 czasu aby si臋 rozbi膰 i dopasowa膰 do stopy ale og贸lnie s膮 ok , st膮d moje pytanie . Dlaczego jest taka przebitka cenowa tej serii ??

Tutaj pierwszy lepszy przyk艂ad : http://sklepkoszykarza.pl/?md=products&id_p=25157&name=butyrose-35& z prawie 700z艂 przecena na 180z艂 .聽

By膰 mo偶e kto艣 z Was ma jakie艣 inne modele godne polecenia spe艂niaj膮ce w/w wymagania dla mnie? Je艣li tak to b臋d臋 bardzo wdzi臋czny za wszystkie propozycje :)

PS: Z g贸ry przepraszam za t膮 艣cian臋 tekstu :) wiem ,偶e nie wszystkim chce si臋 czyta膰 kogo艣 wypociny :)

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Witaj

Mia艂em Crazy Light 2 but bardzo lekki dobre czucie pod艂o偶a ale w moim przypadku strasznie obciera艂 kostki, sprzeda艂em bo nie mog艂em w nich gra膰, przed zakupem proponuj臋 przymiark臋 (ja bra艂em z allegro w promocyjnej cenie ok 180PLN). Najcz臋艣ciej ostre przeceny dotycz膮 ko艅c贸wek serii, modeli z lat poprzednich albo nietypowych rozmiar贸w, przewa偶nie tych na du偶e stopy.

Odno艣nik do komentarza

No te Crazy Lighty prezentuj膮 si臋 do艣膰 ciekawie :) tylko czy poradz膮 sobie na tartanie? Nie zetr膮 si臋 za szybko? S艂ysza艂em ,偶e butki od D.Rose'a s膮 przeznaczone tylko i wy艂膮cznie do gry na hali. A czy jest kto艣 kto mo偶e powiedzie膰 kilka s艂贸w na temat tych Nike Team Hustle D7?

Odno艣nik do komentarza

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Za艂贸偶 nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj si臋

Zaloguj si臋

Posiadasz ju偶 konto? Zaloguj si臋 poni偶ej.

Zaloguj si臋
  • Ostatnio przegl膮daj膮cy   0 u偶ytkownik贸w

• Brak zarejestrowanych u偶ytkownik贸w przegl膮daj膮cych t臋 stron臋.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...

Powiadomienie o plikach cookie

Umie艣cili艣my na Twoim urz膮dzeniu pliki cookie, aby pom贸c Ci usprawni膰 przegl膮danie strony. Mo偶esz dostosowa膰 ustawienia plik贸w cookie, w przeciwnym wypadku zak艂adamy, 偶e wyra偶asz na to zgod臋.