playah Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Hej, Czy ktoś mógłby polecić jakieś buty do kosza (średnio wysokie, albo niskie), ale z cholewką taką samą/zbliżoną do cholewki butów do biegania? Chodzi o to, że w klasycznych butach do kosza cholewka jest skórzana (albo jest z czegoś co przypomina skórę), a od pewnego czasu robią mi się obtarcia/bąblę na dużym palcu podczas gry od takich butów. Dlatego teraz gram w butach do biegania Nike z jakiegoś delikatniejszego materiału - poskutkowało, bo bąble się nie pojawiają. Przydałyby się jednak jakieś buty do koszykówki, a nie do joggingu. Z góry dzięki za dobre rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Czarny Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Podaj swój budżet na buty, polecam serię Nike Kobe, najnowsze modele (9 i 10)mają konstrukcję zbliżoną do biegówek powinny Cię zainteresować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
playah Opublikowano 23 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Dzięki za odpowiedź. Najlepiej takie do 350 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 24 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Hej, Czy ktoś mógłby polecić jakieś buty do kosza (średnio wysokie, albo niskie), ale z cholewką taką samą/zbliżoną do cholewki butów do biegania? Chodzi o to, że w klasycznych butach do kosza cholewka jest skórzana (albo jest z czegoś co przypomina skórę), a od pewnego czasu robią mi się obtarcia/bąblę na dużym palcu podczas gry od takich butów. Dlatego teraz gram w butach do biegania Nike z jakiegoś delikatniejszego materiału - poskutkowało, bo bąble się nie pojawiają. Przydałyby się jednak jakieś buty do koszykówki, a nie do joggingu. Z góry dzięki za dobre rady Polecam Adidas Crazyquick 2. Są zrobione z Techfitu, który jest zajebisty. Według mnie może się z nim równać tylko jakiś Flyknit, chociaż głowy nie dam bo nie miałem tego typu butów na nodze. Póki co dla mnie Techfit bije skórę i przede wszystkim te plastikowe fuse'y. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi