barcalover Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 ale rzeczywistosc poza lakerlandem wygląda nieco inaczej i nie wiem ile by musieli dołożyc zeby ktos wział tego Younga za kare. Grizz to raczej ułozona organizacja, nie zbierają szkodników. Przeciez Jeff Green to wlasnie taki wyzszy Nick Young. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Jako zastępstwo dla Zacha może Gibson z Bulls? W trakcie sezonu może być dostępny. Pytanie kogo mogliby dać Grizz w zamian. Albo jest taki wolny agent na PF nazywa się Thompson... :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 (edytowane) ja myslę, że to była oferta za Gasola badz Conleya bo przeciez Z-Bo to stary dziad i nie oddali by takiego super pakietu za niego :] Jednego Gasola już za taki pakiet zgarnęliśmy, więc przy drugim nie byłoby takiego efektu. Edytowane 19 Października 2015 przez Jendras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 jest nowy Gierek, który mógłby zablokować kolejny trade robiony po pijaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Przeciez Jeff Green to wlasnie taki wyzszy Nick Young. no ale jego już mają ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Chyba w '15 zmarnowali swą szansę na tytuł w obecnej formule. Kontuzje im zabrały tą szansę. Nie dało się wygrać serii z GSW bez zdrowego Conley'a i Allena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Z PO Marciem i bez smallballu nigdy nic nie wygrają, choćby byli w pełni zdrowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 (edytowane) W Memphis jest jak z Turkami, co przychodzą na strzelanine z nożami. O ile w RS coś tam ugrają o tyle w PO bez szans. LBS - pisząc PO Marcin masz na myśli Marc Gasola? Marc to chyba raczej Marek, a nie Marcin. Jestem ciekawy czy władze Miśków dając mu tłusty kontrakt zdają sobie sprawę, że Gasol z sezonu na sezon w PO gra na coraz niższej skuteczności. Edytowane 20 Października 2015 przez Mirwir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 20 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Nie wiem czy ta niższa skuteczność nie wynika z brania większego ciężaru gry w ataku na siebie, i czasem oddawane rzuty są kompletnie z zdupy pozycji. Nie wiem jak to jest z liczbą oddanych rzutów nie sprawdzałem. Lenia mam dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 21 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Kobe <-> Joe Johnson Ciekawe dla kogo byłby to win deal Grizzlis wyżej dupy nie przeskoczą. Potrzebują jakiegoś skurczybyka ala Zach pod kosz, aby go pomału zastąpił. Potrzebują lepszego SF'a. Kurde, szkoda, że Carrolla nie ogarneli. Chociaż akurat przy defensywnym obwodzie to Memphis powinno być perfect fitem dla Melo. Szkoda, że takie rzeczy to w 2k. KB w NY to miliard koszulek sprzedanych...... wygrana w sklepach wielkiego JABłUSZKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 KB w NY to miliard koszulek sprzedanych...... wygrana w sklepach wielkiego JABłUSZKA KB jest w Lakers. Tego się już pobić nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73x Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 (edytowane) A miśki najpierw wpie...l na starcie od Cavs teraz 50 cioma od Warriors. Chyba posada trenera jest zagrozona w takich okolicznosciach. Edytowane 3 Listopada 2015 przez marceli73x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Ktoś mi wyjaśni co się stało dzisiaj w nocy? Ja rozumiem, że wrzucili tylko 69 punktów, ale żeby dać sobie wrzucić 119 przy tej pierwszej cyfrze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 no spotkały się ekipy: #1 weszła w sezon w gazie #2 nie weszła w niego w ogóle zachód jest tak przejebany że wcale mnie nie zaskoczy jak ta druga ekipa w PO ostawi tę pierwszą serio serio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Z PO Gasolem ? Not gonna be able to do it! Miśki nie mają fire power w ataku. A 3 punkty to ciągle więcej niż 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 widziałem serie żew graczowi nie wpadło w meczu 14 trójek z rzedu (Starks) poczekamy zobaczymy 37% za dwa to nadal lepiej niż 24% za 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Miśki grają tak zwanego "ofensywnego Viveka" 4 na 5 w ataku, więc GSW mogą spokojnie podwajać. I to, że mają mocniejszego C i PF niewiele im daje. Curry, żeby mieć serie nietrafionych jak Starks musiałby stracić ręce. Curry grający <30 minut zwykle ma koło 50% za 3. Jak musi mocniej popracować w obronie to procent spada. W serii GSW-Mem Curry miał wyższy % za 3 niż Gasol za 2 i zdobył samymi 3 dwa punkty więcej. Nie wierze, żeby Miśki były w stanie pokonać GSW w PO (może przekonamy się w kwietniu/maju) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Curry, żeby mieć serie nietrafionych jak Starks musiałby stracić ręce. Curry grający <30 minut zwykle ma koło 50% za 3. http://www.basketball-reference.com/boxscores/201411110GSW.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 na kłopoty Mario ale to nadal brak firepoweru ze skrzydła, choć Chalmers powinien miec sporo open lookow przy takich podkoszowych. gdyby tylko ktos wziął tego J-Gryna i chcial dać jakiegos skutecznego strzelca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi