LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 (edytowane) Jest ta apka na ten sezon już? @matek wyślij mi link do ligi i hasło do h2h ja znajdziesz chwilę Dzięki, do jutra zrobię skład i wbiję Wasilewski 4.5M kogoś tam ładnie pojebało Edytowane 6 Sierpnia 2015 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 (edytowane) a ile powinien wasyl kosztowac w tej grze? Lu tu sie wygrywa w 38 kolejce a nie w 1 ;] tu w trakcie sezonu jest znacznie wiecej problemow niz w yahoowych fb czy fbx, dlatego zawsze mowilem FPL, najlepsze fantasy w necie. Edytowane 6 Sierpnia 2015 przez marzec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Wasilewski 4.5M kogoś tam ładnie pojebało A ile powinien kosztować Twoim zdaniem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 A skąd mam wiedzieć, pierwszy raz gram. Wydawało mi się, że to dużo, ale jeszcze nie poznałem większości cen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Wasyl w drugiej połowie sezonu sporo grał (z tego co pamiętam), poza tym 4 to najniższa "cena" obrońcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Poproszę kod do ligi h2h, jak są jeszcze miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Są, wyślę jak będę w domu za jakiś czas lub rano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 no i doczekalem sie ! ;] za kilka godzin ruszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Można kod do h2h? Drużyna aktimela melduje się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 LETS GET IT STARTED Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Marzec, jak mówiłem - możesz już się przyzwyczaić do oglądania pleców "Ostrych Dzików"... PS. Mamy jakąś grupę trashtalkingową żeby wciągnąć też NDrew do dyskusji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 (edytowane) PS. Mamy jakąś grupę trashtalkingową żeby wciągnąć też NDrew do dyskusji? jest TT z ndrew tylko smsami, kiedys siedzielismy w c*** na GG i rozkminialismy fantasy, ale mi sie cos tam pokasowalo w kompie i GG nagle zniknelo ;] jakos nie mam ochoty do tego wracac, a on chyba tez tak jak ja nie ma facea i innych tam, wiec albo mu cos napiszesz na telefon albo sie tu zaloguje na e-nba w co watpie ;] a co do samej gry to fakt ostre dziki ładny skład zbudowały i to praktycznie bez pkt trojki z arsenalu ktory tak dal dupy. ale wiesz daj sobie i innym chociaz 10 kolejek , wtedy bedzie mozna cos wiecej powiedziec, ale ty zawsze w fantasy byles dobry wiec nie spodziewam sie zeby tu bylo inaczej Edytowane 10 Sierpnia 2015 przez marzec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 https://dailyuploads.net/jf1jh82vv1q8 To podobno aplikacja do FPL, jak ktoś sprawdzi to może tutaj dać znać pozostałym, czy działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Jest ktoś w stanie dopasować nazwy ekip do nicków? God of Thunder to ja jakby co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Mój Underrated. LBS to każdy się domyśli. FCB airmaxa. Wher's Jessica Hyde? marca. Guards Of Honour Maćka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 (edytowane) Trzon Kompany-Yaya-Aguero w składzie zapowiada dobry debiut dla mnie w tym sezonie Wher's Jessica Hyde? marca. Czyli to marca łoję w tej kolejce Dziki Wschód jest Mentora. Edytowane 16 Sierpnia 2015 przez barcalover Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Czyli to marca łoję w tej kolejce trudno nie złoic tak tragicznego skladu, nie wiem jak wygralem z kims w 1 kolejce ;] juz zaczynam reagowac powoli i wroce bo zawsze wracam do chuuja wafla ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 mi na razie słabo idzie bo miało sporo grajków z Chelsea ale pod koniec tygodnia użyję wild card i zmienię skład, rok temu lepiej zaczałem jak tylko będę miął chwilę to się podepnę pod lige fajnie że do INNE zagladnałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 (edytowane) Nie wiem kto prowadzi Dziki Wschód, ale masz niezły niefart kolego. Dobra kolejka, 54 punkty...i zabrakło tylko jednego. Ja coś nie mam szczęścia do kapitanów. Zawsze przestrzelam - najpierw Hazard, teraz Rooney A kolega z roboty, którego namówiłem do gry zajmuje 5 miejsce w Polsce w overallu. Jaja... Edytowane 17 Sierpnia 2015 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Co k****? Triple captain? Ja pierdolę :@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi