falcao Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 tak btw to u mnie cienka ta kolejka jak sik weza.. nic nie idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 do soboty rano mialem Aguero na kapitanie. Przed kolejka zmienilem na Martiala... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 E tam, ja pół tygodnia nie miałem czasu i zapomniałem później wziąć KdB za Ozila i ustawić Kuna na C (został Lukaku...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 ja teraz sprzedałem Kane i wziełem Lukaku na C bo myslałem że zagra w dwócjh meczach wtopiłem strasznie... (wczesniej na C był Kane) jak ruszy Euro to oficjalnej stronie pewnie bedzie fnatasy tak jak na mundialu wiec musimy spiąc się ruszyć z jakas ligą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzimir Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 No to sezon za nami. Mistrzostwo H2H utracone w ostatniej kolejce, a jakże (Przez ostatnie miesiące totalnie poleciałem w dół z tymi punktami...) Gratuluję zwycięzcom, dzięki za dobrą zabawę, rewanż już za rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 18 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Również dziękuję za grę w naszym skromnym gronie, w przyszłym sezonie tradycyjnie zorganizuję kolejną edycję Od dłuższego czasu kręciłem się wokół podium, finalnie przegrane małymi punktami. Ale jest dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 ruszyl juz nowy sezon, mozna wybierac sklady. Gramy w tym roku? dawajcie tez jakies kody do dobrych lig tak poza tym na kogo polecacie zwrocic uwage? kto bedzie najwiekszym zaskoczeniem a kto porazka? kto jest dla was must have? niestety stety ceny sa tak ustalone ze all star team nie da sie zbudowac, trzeba dobrze kombinowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Każdego roku ciężko zbudować "all star team" ale ja na swój nie narzekam, przynajmniej do pierwszej kolejki Must have przynajmniej na początku to Zlatan, sporo ludzi go bierze. Hazard to dla mnie znak zapytania, bo w sumie cena jest ok ale nie wiadomo jak z formą. No i z City teraz strach kogoś brać. Pep lubi mieszać składem i pozycjami poszczególnych zawodników i dlatego De Brujna nie brałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 22 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Będzie liga, będzie grane. Spokojnie, wszystko założę, jak co roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 nic nie zakladaj tylko zrob renew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 22 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 O to mi chodziło. Standardowo - h2h i normalna liga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 wiem ale wolalem sie upewnic bo wielu robi nowa lige i trza ten pojebany kod zas wbijac ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 22 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 H2H i tak nie da się odnawiać, tylko classic. Klasyczna odnowiona, a H2H za chwilę się zajmę. Zastanawiam się, czy dawać limit miejsc na 20, czy jechać nieograniczoną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 22 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Liga h2h: 123037-88444 Limit miejsc 19, ostatnie dwie kolejki knockout rounds o mistrza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Juz sie zameldowalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 23 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Mam nadzieje ze nowy gracz bedzie mile widziany ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 23 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 (edytowane) Też wbije na heada Devastation Team to mój, dobrze by było zebrać wszystkie ksywki i drużyny odpowiednie Edytowane 26 Lipca 2016 przez Dnc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 No jak tam. Dawać kody do lig. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi