marzec Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 (edytowane) scroll na stronie działa mi tylko do 20 miejsca ;] mowilem zaczekaj z tym smianiem sie, a teraz jaja beda jak samego siebie nie bedziesz widzial po tej kolejce ;] skonczyła sie jazda na fuksie evertonu co? ;] widze ze juz po wild card, w druzynie szpital, ogolnie same problemy i trza by cos wymyslic na szybko, tylko nie wymysl tam przyjacielu rezygnacji bedzie dobrze, jutro przeciez dopiero gameweek 7 Edytowane 25 Września 2015 przez marzec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 26 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 A w h2h mamy w tej kolejce pojedynek na samym szczycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 licze ze po ostatniej tragicznej kolejce w tej w koncu sie odbije Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Piepszony Sanchez sie w koncu obudzil, daje mi to szanse h2h pomimo ze po raz 6 na 7 kolejek moj kapitan dal mi wielka k... (dzieki Aguero). Niestety moj rywal w draftkings.com dzieki Sanchezowi zakosil mi 5usd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 przebrała się miareczka, prawie cała obrona na minusie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Aguero prawie jak Lewandowski dobrze, ze kapitan siadl:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 oto dzien w ktorym wszelkie tabelki tabeleczki wywroca sie do gory nogami ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Kun ty skurwielu. Właśnie jak go wywaliłem ze składu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Kun ty skurwielu. Właśnie jak go wywaliłem ze składu... My captain Aguero prawie jak Lewandowski dobrze, ze kapitan siadl:] Ty jesteś Sopot49? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 3 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Co za Kun z tego Aguero... trzymałem kmiota przez kilka kolejek, dawał 1-2 punkty na C jak go ustawiałem, a przed tą kolejką wyleciał z mojego składu X( i dał do pieca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 @barca ja jestem Sopot 49ers W koncu cholerny Aquero wypalil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzimir Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Ale mi w tej kolejce skład podszedł Oby Liski się dostały do tych pucharów, bo póki co są świetni! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 mahrez skurwisin idzie na ponad 300 pkt w sezonie co bedzie rekordem all time. pamietam ze mial ktos kiedys cos 280 290 pkt, na pewno ktos z trojki lampard , cr, henry, ale nie pamietam ktory nie wiem czy nie frank wtedy kiedy strzelil ponad 20 goli. troche teraz wiecej pkt mozna uzyskac za te rozne bzdury niz kiedys, ale to jest mysle gdzies maks 20-30 na caly sezon. tak czy siak ta polowka sezonu mahreza jest niezle historyczna prawie 50 pkt przewagi nad 2 pomocnikiem ozilem, sick. byle by zdrowy byl do konca i tak napierdalal, za rok mu zrobia startowa cene 11 albo 12 baniek a nie 5,5 jak bylo teraz lol ;] ma go juz 65% ludzi, co tez mysle jest rekordem. miazdzy strasznie na wszystkich frontach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Panowie jak to jest do cholery, ze niektorzy maja o 3-4 banki drozsze sklady? Czy wplyw ma na to fakt, ze ja robie transfery z piatku na sobote,ma czesc ludzi w niedziele, poniedzialek zanim slabsi w danej kolejce gracze straca na wartosci? Wkur... mnie to szczerze mowiac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 21 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Po prostu trzeba kupować graczy, zanim podrożeją A rekordu nie ma Suarez? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 chyba nie bo tam wtedy opuscil pare gier ale fakt tez mial w ciul duzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 21 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Frank Lampard - 284 points in the 2009/10 season Cristiano Ronaldo 2007/08 - 283 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 ja pi****le taki blad amatorski, no ale nie wpadlem na to, znaczy nie sadzilem ze tak jest ;] wild card mialo byc na ta kolejke co jest teraz, bo nie mozna laczyc z bench boast ktore trzeba zrobic w kolejce za tydzien. nie pomyslalem ze wild to tez chip ktory jest jeden na dana kolejke ehhh po sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 jeszcze w 37 kolejce chyba masz podwojne mecze takze spokojnie, zdazysz tez wykorzystac bench boost ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 w 37 mial byc double C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi