LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Haha, wygrałem z kimś h2h mając Sturridga, Wilshera i Clichy'go, tego bocznego ze Spurs co też nie grał + Schweiniego co wszedł z ławki. Skład już prawie kompletny, liczę na mój murzyński atak. Gonimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Nie wiem kto prowadzi Dziki Wschód, ale masz niezły niefart kolego. Dobra kolejka, 54 punkty...i zabrakło tylko jednego. to mentor, a czego mu zabraklo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Punktu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Punktu? a moze o h2h chodzi, pewnie mentor mial 54 w pewnym momencie i Lu myslal ze wygral o punkt a tu poszla edycja wszedl jakis bench jagielka albo fabian z 6 pkt i mentor skonczyl kolejke z 60 i pojechal rukasa Lu ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Heh, ja o klasyku nawet nie gadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Dokładnie Marzec, po wynikach w poniedziałek wieczorem byłem przekonany, że wygrałem 1 punktem. Niestety qrfa zliczacz punktów nie uwzględniał jeszcze mnożnika x3 dla Benteke jako kapitana. I tak mimo zajebistej kolejki przejebałem z Dzikim Wschodem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Mnożnik dla kapitana jest przecież standardowy, czyli x2. Ale zawsze trzeba czekać do końca bo bonusy chyba rozliczane są do ostatniej chwili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 czyli te 6 pkt to bonus za benteke 2x3 ktory pojawił sie kolo 23:30 w poniedzialek po meczu , zawsze sie tak pojawia, godzina gora dwie po danym meczu sa bonusy ;] Lu kapitan x 3 to nowosc w tym sezonie, podobnie jak granie 2-5-3 , i punktujacy rezerwowi, czyli to wszystko co jest na niebiesko nad skladem ze znakami zapytania. mozna ta dana rzecz wykorzystac tylko raz w sezonie, podobnie jak wild card, czyli nieograniczona ilosc transferow za free w danej kolejce, to tez mozna zrobic tylko raz w sezonie + drugi raz w styczniowym okienku transferowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Imo przesadzili z tymi nowosciami, w stylu wszyscy punktuja, takze ci z lawki. Wtf? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Lu kapitan x 3 to nowosc w tym sezonie, podobnie jak granie 2-5-3 , i punktujacy rezerwowi, czyli to wszystko co jest na niebiesko nad skladem ze znakami zapytania. No to super... I chvj mi teraz po tym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 (edytowane) Ale przecież te nowe opcje są do zagrania tylko raz w sezonie, czy to aż taka zmiana? Odpowiedni wybór kapitana jak był kluczowy tak dalej jest. Nie wykorzystałem żadnej nowej opcji, ograłem Cię w zwykłym pojedynku. Na ostateczny wynik trzeba było czekać do ostatniej chwili bo Liverpool zamykał kolejkę. Edytowane 19 Sierpnia 2015 przez Mentor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 racja kapitan zawsze byl najwazniejszy, to bardzo czesto 30-40 % wszystkich pkt w kolejce. poza tym Lu nie ma co przezywac, nie pierwszy nie ostatni raz przejebales h2h uwierz mi ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 No właśnie Marzec, jak tam u Ciebie? Daj znać, bo scroll na stronie działa mi tylko do 20 miejsca, hehehe :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Właśnie sprzedałem Cazorlę za 8,4M (kupiony za 8,5M). Oznacza to, że dziś lub w następnej kolejce załaduje hattricka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Czelsi mi jebie cale fantasy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Czelsi mi jebie cale fantasy... A dla mnie skuteczność. Dziś grali ode mnie Coutinho, Benteke i Alexis. Cała trójka powinna strzelić co najmniej jedna bramka każdy a nie strzelili żadnej (zwłaszcza Benteke, który trafił z metra w Cecha). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 12 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Szykuje się beznadziejna kolejka mojej ekipy, zawiodła Swansea i Gomis, którego dałem na triple captaina. Dodatkowo bezmyślnie wywaliłem Sagne, czas na wild card chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 12 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Mi w ogole nie idzie w tym sezonie, uzylem wild card, dzieki Costa, dzieki Aguero polamancu Pedro kolejny papierowy tygrys, bezmyslnie zupelnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Leicester - Aston Villa swietny mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 slabiutka kolejka sie szykuje;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi