matek Opublikowano 16 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 To coś musiało mi się pomieszać. Ale na bank coś płatnego było w zeszłych latach, i nie chodzi o te płatne ligi. W lidze klasycznej mamy 7 graczy, a w h2h 6. Nieźle, może dobijemy do tych 20. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 (edytowane) Ja jutro dołączę jak będę miał kompa. Chyba tylko do h2h bo roto plus fbx to za duzo bedzie dla mnie. Edytowane 16 Lipca 2015 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Jedyną piłkę jaką oglądam to własnie Premier League, powiem tak od czasów gdy Henry odszedł od Arsenalu, mniej się interesuje, ale kilka meczyków z kumplem przy weekendzie zobaczę. To chyba za mało, jeszcze do tego zamierzam grać w tym sezonie NFL więc byłby zajob. Zastanowię się. Do kiedy trzeba wybrać team ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 16 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Do startu sezonu, ale jeśli ktoś uważa, że nie podoła w sezonie i odpuści rotowanie składem, to może lepiej niech sobie daruje, dla dobra pozostałych. Ja jutro dołączę jak będę miał kompa. Chyba tylko do h2h bo roto plus fbx to za duzo bedzie dla mnie. A co stoi na przeszkodzie, żeby zapisać się do większej liczby lig? Skład i tak gra ten sam we wszystkich. Osobiście zawsze mam listę lig nabitą na maksa (chyba 15). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 I'm in. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Do startu sezonu, ale jeśli ktoś uważa, że nie podoła w sezonie i odpuści rotowanie składem, to może lepiej niech sobie daruje, dla dobra pozostałych. A co stoi na przeszkodzie, żeby zapisać się do większej liczby lig? Skład i tak gra ten sam we wszystkich. Osobiście zawsze mam listę lig nabitą na maksa (chyba 15). Jeśli tak to wchodzę w obydwie i może jeszcze jakąś, polecasz coś matek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 16 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Szczerze mówiąc jeszcze nie ogarniałem w tym roku dokładnie tego. Zawsze gram w kilku United (manutd, dp, manusite), Rudzkiego, NC+, jakieś innych zespołów (np. lfc.pl). Jest tego trochę, jak będę miał chwilę to poszperam i coś wybiorę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Ja też dołączę jutro do wersji klasycznej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 17 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 (edytowane) Mała wrzutka: ManUtd.pl - 19665-43131 ManUtd.pl h2h - 17215-47637 FantasyFootballScout.co.uk - 600-520 English Breakfast (Liga Przemysława Rudzkiego) - 124514-34564 WorldSoccerTalk.com - 112881-31327 Total FPL - 3913-1761 Osobiście jestem jeszcze lfc.pl i manusite, ale kodów do nich nie mam, bo to są wznowienia zeszłorocznych. Edytowane 17 Lipca 2015 przez matek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bankrut Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 A przypadkiem nie jest płatna? Kiedyś była z tego co pamiętam, bo rok czy dwa lata temu chciałem mieć pod ręką na smartfonie, ale jak zobaczyłem, że to to gówno jeszcze jest płatne to dałem se spokój. Ale teraz faktycznie darmowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 17 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 No właśnie, tak samo miałem. Wiedziałem, że trzeba było płacić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Nie ma apki oficjalnej nie płatnej na Android Market. A jak jest to pokażcie gdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 (edytowane) Puzonyxx gdzieś dał linka wcześniej. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.allappedup.fpl1415&hl=pl Edytowane 17 Lipca 2015 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzonyyx Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 To jest wersja zeszłoroczna, ale oczywiście niemal pewnym jest, że wkrótce pojawi się taka sama na ten rok lub ta zostanie update'owana, żeby służyć nam w tym sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 miałem mało czasu i myślałem, że jak coś linkujesz to to działa ;] miejmy nadzieję, że nie trzeba będzie długo czekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Zobaczyłem, że gra Marzec, to i ja się dopisałem. Nazwa mojej ekipy to "MoralniZwyciezcy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 22 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 h2h nie chcesz? lepsze emocje, bezpośrednie pojedynki w klasycznej to nabijanie punktów z kolejki na kolejkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 (edytowane) Ok, wbijam. Nigdy nie grałem h2h, ale po grze FB pamiętam, że przy grze klasycznej faktycznie sezon trwa miesiac, a potem emocje jak na rybach... EDIT: Podeślesz kod? PS. Marzec gra h2h? Edytowane 22 Lipca 2015 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 (edytowane) nie gram h2h jak wiesz bo ja zawsze walcze w overalu i jakies tam ligunie malo mnie obchodza nawet ta moja w ktorej jest tylu nakurwiaczy że coraz ciezej mi ja wygrac ;], no ale jak ty grasz to chyba nie mam wyjscia, tylko sie zaangazuj w ta anglie chociaz troche a nie po miesiacu jak dostaniesz na starcie wpierdol to od razu wyjebane ;] zagralbym fb w tym roku, zobaczyl morde srai3, webba piwiego makarona albo czym przyjada lorak i rob ;] Edytowane 22 Lipca 2015 przez marzec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 (edytowane) nie gram h2h jak wiesz bo ja zawsze walcze w overalu i jakies tam ligunie malo mnie obchodza nawet ta moja w ktorej jest tylu nakurwiaczy że coraz ciezej mi ja wygrac ;], no ale jak ty grasz to chyba nie mam wyjscia, tylko sie zaangazuj w ta anglie chociaz troche a nie po miesiacu jak dostaniesz na starcie wpierdol to od razu wyjebane ;] zagralbym fb w tym roku, zobaczyl morde srai3, webba piwiego makarona albo czym przyjada lorak i rob ;] Marzec, skład mam już wybrany i powiem Ci, że wygląda naprawdę srogo. Moja pomoc i atak zmiotą Cię w pył, ale tego już chyba powoli się domyślasz... Ciekawe na jakich bolków postawiłeś ;] Edytowane 6 Sierpnia 2015 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi