Skocz do zawarto艣ci

NIKE HYPERDUNK 324820 123

kamils152

Rekomendowane odpowiedzi

Siema. Ostatnio poszukuj臋 but贸w do koszyk贸wki w niewielkiej cenie. Nie mam jaki艣 specjalnych wymaga艅, wa偶ne 偶eby by艂y 艂adne (najlepiej firma Nike) i chroni艂y kostk臋, st膮d te偶 wola艂bym 偶eby by艂y to buty Mid/High. Znalaz艂em takie oto buty http://sklep-air-max.pl/nike-hyperdunk/nike-hyperdunk-324820-123-niebieskie-czarne ale nie wiem czy jest to sklep godny polecenia, gdy偶 wola艂bym unikn膮膰 sytuacji, w kt贸rej wydaje ponad 250z艂 na buty, a przychodz膮 mi jakie艣 podr贸bki, kt贸re rozpadn膮 si臋 po 2 grach. Je偶eli nie polecacie tego sklepu, by艂bym wdzi臋czny za podes艂anie mi but贸w do kosza w cenie 200-250z艂. Z g贸ry dzi臋ki :). Pozdro!聽

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Z butami jest jak z grzybami. Nie zbieraj grzyb贸w, kt贸rych nie znasz - nie kupuj w sklepach, kt贸rych nie znasz. Odradzam wszelkie nieznane sklepy z okazyjnymi cenami.To najcz臋艣ciej firmy krzak, kt贸re nic nie wysy艂aj膮, tylko zwodz膮, zwijaj膮 interes i otwieraj膮 si臋 pod now膮 nazw膮 i adresem. By艂o mn贸stwo takich afer. Podobnie na Allegro - najlepiej kupowa膰 tylko w sklepach licencjonowanych, 偶eby nie dosta膰 bubla, kt贸ry si臋 b臋dzie nadawa艂 tylko do wyrzucenia.

Nie ma czego艣 takiego jak super okazje, promocje, a jak to si臋 m贸wi "chytry dwa razy traci". Sprawd藕 znane, sprawdzone sklepy jak Zalando, czy po prostu oficjalne sklepy producent贸w obuwia. Cz臋sto mo偶na wyhaczy膰 obni偶ki i przy okazji mie膰 pewno艣膰, 偶e dostanie si臋 towar za kt贸ry si臋 zap艂aci艂o.

Witaj na forum :)

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Za艂贸偶 nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj si臋

Zaloguj si臋

Posiadasz ju偶 konto? Zaloguj si臋 poni偶ej.

Zaloguj si臋
  • Ostatnio przegl膮daj膮cy   0 u偶ytkownik贸w

• Brak zarejestrowanych u偶ytkownik贸w przegl膮daj膮cych t臋 stron臋.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...

Powiadomienie o plikach cookie

Umie艣cili艣my na Twoim urz膮dzeniu pliki cookie, aby pom贸c Ci usprawni膰 przegl膮danie strony. Mo偶esz dostosowa膰 ustawienia plik贸w cookie, w przeciwnym wypadku zak艂adamy, 偶e wyra偶asz na to zgod臋.