DLT_Braddock Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu 6 godzin temu, memento1984 napisał(a): Jakie masz stanowisko w sprawie aborcji? Takie jak posłanka na którą głosował. Pochwal się "konserwatywny" fluberze 13 godzin temu, fluber napisał(a): Obsesja to jest to co masz na punkcie szczepień albo Ukraińców. Ja mam obsesję co najwyżej na punkcie Rosjan i Niemców, a nie Podkarpacia Jak nazwać ludzi którzy w panice bili się niemalże o zaszczepienie, jeździli kilkaset km i potem stali w kilka godzin w kolejkach? Obsesja? Albo którzy pisali w takim tonie W dniu 13.03.2020 o 20:29, fluber napisał(a): Jestesmy na wojnie Co do Ukrainy wszystko przed czym przestrzegałem potwierdziło się. Obecnie 7 na 8 złapanych szpiegów/dywersantów rosyjskich w Polsce to Ukraińcy. Czesi przestrzegają przed przyszłym najazdem groźnych dla czeskiego porządku ukraińskich wojaków? Obsesja? Można o Ukraińcach pisać. Naprawdę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu https://karolpieczka.pl/przez-30-dni-jadl-tylko-w-mcdolnads-i-schudl-7-kg-jak-to-mozliwe-historia-brytyjczyka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi