LAF Opublikowano 21 Września Udostępnij Opublikowano 21 Września 11 minut temu, memento1984 napisał(a): A ile tego pijesz? No staram się ograniczać, ale średnio to wychodzi 3-4 litry tygodniowo od kiedy odstawiłem słodycze i tym to zastąpiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 21 Września Udostępnij Opublikowano 21 Września W sumie to szukałem info swego czasu o syropach zero z sodastream w jaki sposób mogą szkodzić i w sumie nie znalazłem, ktoś coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Września Udostępnij Opublikowano 21 Września 11 minut temu, LAF napisał(a): No staram się ograniczać, ale średnio to wychodzi 3-4 litry tygodniowo od kiedy odstawiłem słodycze i tym to zastąpiłem. w sumie to po co pić te napoje zero jak są zwyczajnie paskudne? (sprite/7up zero zimne chyba jako jedyne dają radę) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 21 Września Udostępnij Opublikowano 21 Września 32 minuty temu, LAF napisał(a): No staram się ograniczać, ale średnio to wychodzi 3-4 litry tygodniowo od kiedy odstawiłem słodycze i tym to zastąpiłem. Jak szukasz kafeiny to przerzuc sie na kawe + lod + mleko. U mnie to byl glowny czynnik i lepiej juz troche kalorii niz te slodziki. 21 minut temu, julekstep napisał(a): w sumie to po co pić te napoje zero jak są zwyczajnie paskudne? (sprite/7up zero zimne chyba jako jedyne dają radę) Cola zero (nie diet) daje rade. Pepsi paskudne kazdy produkt. Sprite/7up faltycznie dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Września Udostępnij Opublikowano 21 Września (edytowane) 59 minut temu, memento1984 napisał(a): Cola zero (nie diet) daje rade. okropna jest (gdzie zwykłą - a szczególnie cherry coke - baaaardzo lubię) już bym wolał muszynianki się napić tbh (chyba najgorsza mainstreamowa woda w PL ) Edytowane 21 Września przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 22 Września Udostępnij Opublikowano 22 Września 7 godzin temu, memento1984 napisał(a): Jak szukasz kafeiny to przerzuc sie na kawe + lod + mleko Bardziej je pije aby nie jeść słodkiego. Chyba faktycznie i to trzeba będzie wyeliminować całkowicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi