Skocz do zawartości

Dieta, siłownia, zdrowie

Borys

Rekomendowane odpowiedzi

Ładny kolor włosów. Zapewne dystans do siebie. No i przewidująca. Gdyby miały być barabaszki w realu mógłby kochanek nie przeżyć imadła połączonego z koparka.  I jest to tylko obrazowanie czynności abym znowu nie został zrugany że przedmiotowo traktuje panie o nienagannej fryzurze.  

2 godziny temu, fluber napisał(a):

Ty się nie tylko boisz wysokich kobiet ( głosowanie na Marcelinę) ale i stopniujesz „zło” ze względu na wygląd zewnętrzny. Raz wiek przeszkadza. Raz waga.  Oj Fluber Fluber ;) 

Przecież są różne preferencje. 

Nie nam to oceniać. 

Skarbówka tej pani nie narzeka. Ile ona dobra czyni samym dochodowym. 

Producenci monitorów też zadowoleni. Bo część klientów kupiła nowy. 

Widzę sporo plusów. 

Zastanawia mnie jednak fakt że Ja wyłowiłeś. 

W sobotę wieczorem buszujesz po necie?

Nie spodziewałem się też że po tyradzie na sztuczność kobiet po operacji plastycznej zaatakujesz naturalność ;) 

Oczywiście to w żartach wyłącznie bo odwracania kota ogonem w tym przypadku mógłbym nie zdzierżyć. 

Alan Harper twierdził że jest dwóch Alanów w tym jeden zły. Widzę że czasem lubisz tego złego Flubera poszukać. 

@ignazz feedersi to olbrzymia grupa spoleczna. W czasach onlyfansa mogą zatuczyc wiele kobiet na śmierć. Otyłość to jedna z najpoważniejszych chorób 21 wieku i za szczególnie złe uważam mechanizmy, które pozwalają na tego rodzaju transakcje. Otyłość to choroba a nie naturalność 

Edytowane przez fluber

Może ktoś polecić urządzenie (opaskę, ewentualnie zegarek) do pomiaru tych wszystkich skomplikowanych bajerów zdrowotnych typu Body battery, asystent snu, czas regeneracji, tętno, pulsy i jak najwięcej bajerów związanych ze zdrowiem a niekoniecznie z bieganiem. Ja nie znoszę biegania. Wolę crossfit więc właściwie nie potrzebuję zegarka biegowego choć wiem, że załatwiłby mi pewnie najlepiej sprawę. Ale nie chcę też rezygnować z zegarka mechanicznego bo lubię a noszenie 2 zegarków jakoś mnie nie bardzo kręci. 

Garmin Vivosmart 5?

Edytowane przez jack

42 minuty temu, jack napisał(a):

Może ktoś polecić urządzenie (opaskę, ewentualnie zegarek) do pomiaru tych wszystkich skomplikowanych bajerów zdrowotnych typu Body battery, asystent snu, czas regeneracji, tętno, pulsy i jak najwięcej bajerów związanych ze zdrowiem a niekoniecznie z bieganiem. Ja nie znoszę biegania. Wolę crossfit więc właściwie nie potrzebuję zegarka biegowego choć wiem, że załatwiłby mi pewnie najlepiej sprawę. Ale nie chcę też rezygnować z zegarka mechanicznego bo lubię a noszenie 2 zegarków jakoś mnie nie bardzo kręci. 

Garmin Vivosmart 5?

nie rób tego 

5 minut temu, Koelner napisał(a):

nie rób tego 

Ja to zawsze napierdalam do odcięcia ale ostatnio po powrocie do szatni nie mogłem znaleźć swojej szafki co mnie zaniepokoiło, że trochę przeginam 

2 godziny temu, jack napisał(a):

Garmin Vivosmart 5?

Ja mam Fenix 7 pro i jest zajebisty, ale jak nie biegasz to może faktycznie szkoda kasy 

Godzinę temu, fluber napisał(a):

Ja mam Fenix 7 pro i jest zajebisty, ale jak nie biegasz to może faktycznie szkoda kasy 

No, jeden poważny. Właśnie patrzę czy jakieś tańsze opcje bez tych wszystkich GPSów a z pomiarami są dostępne.

k****, nie chciałbym zejść na zawał na siłowni a nawet nie zdawałem sobie sprawy jak fajne bajery można napakować w taki zegarek. No może trochę chodzi o to, żeby widać było progres na wykresikach 😎

25 minut temu, jack napisał(a):

No, jeden poważny. Właśnie patrzę czy jakieś tańsze opcje bez tych wszystkich GPSów a z pomiarami są dostępne.

k****, nie chciałbym zejść na zawał na siłowni a nawet nie zdawałem sobie sprawy jak fajne bajery można napakować w taki zegarek. No może trochę chodzi o to, żeby widać było progres na wykresikach 😎

Ja mam Huawei Ultimate Watch.

Ma mnóstwo bajerów, wygląda dla mnie bardzo stylowo i normalnie, bateria trzyma 12 tygodnie, opcja szukania telefonu i latarki się mega przydaje, wbrew pozorom odbieranie telefonów z niego i sprawdzanie powiadomień niesamowicie praktyczne, nawet w takiej sytuacji kiedy po prostu siedzisz tam gdzie trzeba siedzieć. 

32 minuty temu, Koelner napisał(a):

ponad 40 koła lików

k**** niech te ruskie i araby już wejdą 

Lepiej nie, ale z drugiej strony przerażające jest dokąd to idzie. Otumanienie społeczne, fakt że w ogóle ktoś to ogląda (nie mówiąc o lajkowaniu) powoduje, że nostalgicznie wspominam okres internetu 1.0 sprzed social media.