fluber Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 1 minutę temu, Koelner napisał(a): 2025 gadanie na luźno o dobrych dupach w realu jest abstrakcja ale za to gadanie na forum koszykarskim np o szachach czy dyskryminacji mężczyzn czymś ok. zgaście światło Trzeba zmienić nazwę forum na wujekzwesela.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego Uroda była tylko dodatkiem do bezpruderyjnosci. A słowo tydzień tylko skrótem myślowym. Po prostu miło się zaskoczyłem po ciężkim treningu. Gdzie staram się korzystać z siłowni gdy pusto. Nie było to ani epokowe ani życiowe wydarzenie. Ale niezwykle miłe. Niespodziewane i w cenie karnetu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 1 minutę temu, ignazz napisał(a): Uroda była tylko dodatkiem do bezpruderyjnosci. A słowo tydzień tylko skrótem myślowym. Po prostu miło się zaskoczyłem po ciężkim treningu. Gdzie staram się korzystać z siłowni gdy pusto. Nie było to ani epokowe ani życiowe wydarzenie. Ale niezwykle miłe. Niespodziewane i w cenie karnetu. To jest bardziej obrzydliwe niż Pawłowicz jedząca sałatkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego Teraz, fluber napisał(a): To jest bardziej obrzydliwe niż Pawłowicz jedząca sałatkę Na siłę chcesz chyba się wypowiedzieć. Ale żeby miało to wspólny mianownik to jako poseł powinienem przyjść w klapkach i ręczniku i opowiadać to co wam ot tak lekko opisałem śliniąc się na mównicy. Wtedy bym to może zrównał. Ale w takiej rozmowie o siłowniach na forum widzisz tu nie tylko równy ale cięższy kaliber? Grubo. W domu Pawłowicz niech żre z koryta jak lubi. Chodziło mi o to że zrobiła to w sejmie. A na pewno nie jest moja wina że do zajętej przeze mnie 1z 4 saun weszły dwie atrakcyjne młode kobiety i się rozebrały już przed. Czuły się naturalnie a ja mimo wszystko skrępowany. Ty masz życie świętego. Jak rozumiem. A sytuacja na tyle niecodzienna że opowiedziałem kumplom z kosza. Zachęcając do ćwiczenia na siłowni. Każdy sposób zachęty do zdrowego trybu życia bezcenny. Nie rozumiem czego się tu można uczepić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2 minuty temu, ignazz napisał(a): Na siłę chcesz chyba się wypowiedzieć. Ale żeby miało to wspólny mianownik to jako poseł powinienem przyjść w klapkach i ręczniku i opowiadać to co wam ot tak lekko opisałem śliniąc się na mównicy. Wtedy bym to może zrównał. Ale w takiej rozmowie o siłowniach na forum widzisz tu nie tylko równy ale cięższy kaliber? Grubo. W domu Pawłowicz niech żre z koryta jak lubi. Chodziło mi o to że zrobiła to w sejmie. A na pewno nie jest moja wina że do zajętej przeze mnie 1z 4 saun weszły dwie atrakcyjne młode kobiety i się rozebrały już przed. Czuły się naturalnie a ja mimo wszystko skrępowany. Pisanie o "idealnie wygolonych trzpiotkach" jest obrzydliwe. Szczególnie, że mógłbyś być ich ojcem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 1 minutę temu, fluber napisał(a): Pisanie o "idealnie wygolonych trzpiotkach" jest obrzydliwe. Szczególnie, że mógłbyś być ich ojcem. Moim zdaniem czepialstwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 7 minut temu, ignazz napisał(a): A sytuacja na tyle niecodzienna że opowiedziałem kumplom z kosza. Wysoki poziom abstrakcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 12 minut temu, fluber napisał(a): Pisanie o "idealnie wygolonych trzpiotkach" jest obrzydliwe. co jest obrzydliwego w docenianiu piękna boskiego stworzenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 5 minut temu, lorak napisał(a): co jest obrzydliwego w docenianiu piękna boskiego stworzenia? Obrzydliwe jest jak stary dziad (w porównaniu do tych dziewczyn) lampi się na jakość wygolenia młodych kobiet w saunie i jeszcze się tym publicznie chwali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego jakby weszła stara baba to by było ok jak rozumiem, oj fetysz Fluber do Cure Skłodowskiej dalej pozostał przecież weszły razem pisałem czyli razem miały prawie tyle samo co moja skromna osoba wiek się zgadza przecież wielokrotnie potrafiłeś tak używać cyferek aby wyszło na twoje gdyby była jedna to co innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 18 minut temu, ignazz napisał(a): gdyby była jedna to co innego jedna to Cię nie kręci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 1 minutę temu, Koelner napisał(a): jedna to Cię nie kręci wierny jestem tej Jedynej ale nie przeszkadza mi to w stwierdzeniu, że jest wiele pięknych i atrakcyjnych kobiet. nie ma co udawać i palić głupa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 53 minuty temu, ignazz napisał(a): jakby weszła stara baba to by było ok jak rozumiem, Jakby weszła na pasy , to Hajto by nie przepuścił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 39 minut temu, ignazz napisał(a): wierny jestem tej Jedynej ale nie przeszkadza mi to w stwierdzeniu, że jest wiele pięknych i atrakcyjnych kobiet. Jakbyś napisał, że weszły piękne i atrakcyjne kobiety, to bym nie komentował. Ale jak opowiadasz kolegom o idealnie wygolonych trzpiotkach, to czuję żenadę. Po prostu uważałem Cię za osobę, której takie prostactwo jest zwyczajnie obce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 9 minut temu, mayor napisał(a): Jakby weszła na pasy , to Hajto by nie przepuścił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego (edytowane) 22 minuty temu, fluber napisał(a): Jakbyś napisał, że weszły piękne i atrakcyjne kobiety, to bym nie komentował. Ale jak opowiadasz kolegom o idealnie wygolonych trzpiotkach, to czuję żenadę. Po prostu uważałem Cię za osobę, której takie prostactwo jest zwyczajnie obce. JAKOŚ przeżyję bo nie takie historie szatnie męskie po koszu słyszały. U mnie to była ciekawostka i niespodziewane zaskakujące zakończenie treningu. Opowieść bez podwójnego dna. A to że radośnie pląsały bez ręcznika i chichrały radośnie to mam się w pierś bić? młodość ma swoje przywileje i one z tego po prostu na luzie korzystają. wyjmij kij z pupy i jedziemy dalej gdyby miały ręcznik i bawełnianą przepaskę i nie widziałby tego i owego to bym przestał być prostakiem ale że nie miały i widziałem to już obrót o 180 stopni? każdy w szatni czy saunie stara się być dyskretny i cichy, a one akurat były totalnym przeciwieństwem i hałaśliwie biegały do prysznica dalej bez ręcznika mając zapewne uciechę z każdej zimnej kropli wody ociekającej.......po ich..... a korzystały z części wspólnych a nie "tylko dla Pań" nie czuję nawet odrobiny zażenowania, że w bardzo męskim gronie rzuciłem uwagę o tym czy o tamtym, serio sama sytuacja została wykreowana przez tamte dziewczyny za co im mogę tylko podziękować i chyba nie masz rzeczywiście kolegów bo przecież w różnym środowisku różnie możesz się zachować inaczej przy stole u teściowej a inaczej grając z facetami w kosza i idąc pod prysznic od 20 lat znając się jak dzikie konie widzę że nie rozumiesz jak szatnia działa edit: jak łyse konie Edytowane 26 Lutego przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego najpierw fotka @julekstep teraz opowieść @ignazz, podjarałem się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 6 minut temu, ignazz napisał(a): JAKOŚ przeżyję bo nie takie historie szatnie męskie po koszu słyszały. właśnie, chyba dobrze dla Flubera, że uprawia taki solo sport, bo gdyby miał z chłopakami w szatni przebywać, to zgorszenie by go dobiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 17 minut temu, ignazz napisał(a): widzę że nie rozumiesz jak szatnia działa Rozumiem, tylko nie mam już 15 lat. Wy też nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi