fluber Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 1 minutę temu, Koelner napisał(a): Jesteśmy na forum koszykarskim więc żeby nie wchodzić w pi****lenie z pisowskim trollem to tylko napiszę, że bada się maks w każdej drużynie aby móc ustalić skuteczny plan treningowy, ale na c*** pisać z chomikiem który lubi popierdalac na bieżni? To mówisz, że nie da się opracować planu treningowego na podstawie tego ile powtórzeń jesteś w stanie zrobić z 50kg na ławce,tylko jedyną możliwością jest określenie tego na podstawie jednego powtórzenia z max. ciężarem?:) XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2 minuty temu, jack napisał(a): Szerokie, wąskie, diamenty, z nogami na górze, na uchwytach, z workiem na plecach, z żoną na plecach. Nie przesadzajmy z tą ławeczką. Poczekaj aż mu AI wyczerpie możliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego Trening to jest przy rąbaniu drewna, albo przy łopacie, a nie jakaś pedaliada! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 5 minut temu, jack napisał(a): Szerokie, wąskie, diamenty, z nogami na górze, na uchwytach, z workiem na plecach, z żoną na plecach. Nie przesadzajmy z tą ławeczką. No ale pompki robisz zawsze z tym samym ciężarem - trudno nawet o dobrą rozgrzewkę w takiej sytuacji. Nie twierdzę, że ławeczka jest niezbędna, ale jak ma się możliwość to lepiej mieć niż nie mieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 3 minuty temu, Krzemo napisał(a): Trening to jest przy rąbaniu drewna, albo przy łopacie, a nie jakaś pedaliada! Z niepedalskich są ewentualnie kettle, bułgarskie worki i maczugi ale do tego trzeba mieć włosy na plechach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 4 minuty temu, jack napisał(a): Z niepedalskich są ewentualnie kettle, bułgarskie worki i maczugi ale do tego trzeba mieć włosy na plechach A to jakaś wyjątkowa sztuka mieć włosy na plechach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 12 minut temu, Krzemo napisał(a): Trening to jest przy rąbaniu drewna, albo przy łopacie, a nie jakaś pedaliada! W lesie nie ma dupeczek w legginsach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 1 minutę temu, fluber napisał(a): A to jakaś wyjątkowa sztuka mieć włosy na plechach? I wąsy. Zapomniałem o wąsach. Masz wąsy? Teraz, Koelner napisał(a): W lesie nie ma dupeczek w legginsach. A te nowoczesne legginsy to powinny być jakąś konwencją zakazane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 1 minutę temu, Koelner napisał(a): W lesie nie ma dupeczek w legginsach. Zapraszam na zawody trailowe:) 1 minutę temu, jack napisał(a): I wąsy. Zapomniałem o wąsach. Masz wąsy? I nawet brodę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2 minuty temu, fluber napisał(a): I nawet brodę! A to już się nie liczy. Broda niweluje cały swag wąsów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 9 minut temu, jack napisał(a): A to już się nie liczy. Broda niweluje cały swag wąsów. Ten wąs nie jedną pizdą trząsł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego Plusem siłowni w domu jest to, że można ćwiczyć kiedy się chce. Na przykład jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego można prowadzić dom otwarty i zapraszać dupeczki na ćwiczenia na drążku a tak na poważnie to było mi bardzo miło jak na siłowni po ćwiczeniu do sauny wpadły mi dwie roześmiane idealnie ogolone trzpiotki tydzień kolegom opowiadałem bo były śliczne więc czasem warto nawet tym samochodem pojechać i to jest oczywiste że w okolicach lasu daleko od miasta Fluber woli to zorganizować u siebie a Rappar mieszkajacy w centrum woli jednak wyskoczyć na miasto oba wybory logiczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego (edytowane) 21 minut temu, Zimny napisał(a): Plusem siłowni w domu jest to, że można ćwiczyć kiedy się chce. Na przykład jutro Plusem silowni w domu piwnicy jak u mnie, jest to, że nie musze czekac az jakis pedalski cwel w legginsach zwolni mi ciezary, laweczke. + cisza i spokoj. + oczywiscie brak tego: Edytowane 26 Lutego przez Vice-rezerwa-rezerwy2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 9 minut temu, ignazz napisał(a): i to jest oczywiste że w okolicach lasu daleko od miasta Fluber woli to zorganizować u siebie a Rappar mieszkajacy w centrum woli jednak wyskoczyć na miasto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2 godziny temu, Koelner napisał(a): W lesie nie ma dupeczek w legginsach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 1 godzinę temu, ignazz napisał(a): a tak na poważnie to było mi bardzo miło jak na siłowni po ćwiczeniu do sauny wpadły mi dwie roześmiane idealnie ogolone trzpiotki tydzień kolegom opowiadałem były śliczne Błagam, powiedz że żartujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 1 godzinę temu, ignazz napisał(a): można prowadzić dom otwarty i zapraszać dupeczki na ćwiczenia na drążku a tak na poważnie to było mi bardzo miło jak na siłowni po ćwiczeniu do sauny wpadły mi dwie roześmiane idealnie ogolone trzpiotki tydzień kolegom opowiadałem bo były śliczne Klap, klap, oklaski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 1 godzinę temu, ignazz napisał(a): a tak na poważnie to było mi bardzo miło jak na siłowni po ćwiczeniu do sauny wpadły mi dwie roześmiane idealnie ogolone trzpiotki tydzień kolegom opowiadałem bo były śliczne Przyznam szczerze nigdy nie zrozumiem jak można tydzień opowiadać kolegom, że się widziała ładną kobietę. Serio to dla mnie taki absurdalnie wysoki poziom abstrakcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2025 gadanie na luźno o dobrych dupach w realu jest abstrakcja ale za to gadanie na forum koszykarskim np o szachach czy dyskryminacji mężczyzn czymś ok. zgaście światło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi