P_M Opublikowano 24 Października Udostępnij Opublikowano 24 Października 2 minuty temu, Koelner napisał(a): miałeś po tuńczyku pompę na siłce? Nie chodzę na siłkę:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 24 Października Udostępnij Opublikowano 24 Października W całej tej dyskusji nie rozumiem wpisu pić regularnie alkohol raz w tygodniu. Przecież osoby z problemem alkoholowym piją po prostu częściej. Dla wielu 1 w tygodniu to byłby odwyk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 24 Października Udostępnij Opublikowano 24 Października 2 godziny temu, mayor napisał(a): Nie ważne jest jak często się pije, ważne jak się po wypiciu zachowuje. Jak ktoś po wypiciu dostaje małpiego rozumu i wypisuje eseje o monstrualnej wielkości swojego przyrodzenia, albo o zmyślonych egzotycznych orgiach w ciepłych krajach, to powinien się zaszyć w trybie pilnym. Zrobić to najmocniejszą nitką, głęboko i w takie miejsce gdzie najtrudniej wydłubać wszywkę- nie znam się, ale chyba najlepiej w buły Nikt nie powinien się słuchać Twoich rad i na szczęście to działa. Każdy Twój szef i każdy wokół Ciebie wie, że jesteś tylko od wykonywania poleceń, do niczego się nigdy przez całe życie nie nadawałeś 2 minuty temu, ignazz napisał(a): W całej tej dyskusji nie rozumiem wpisu pić regularnie alkohol raz w tygodniu. Przecież osoby z problemem alkoholowym piją po prostu częściej. Dla wielu 1 w tygodniu to byłby odwyk. Pić raz w tygodniu większą ilość alkoholu to jest już dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 24 Października Udostępnij Opublikowano 24 Października To można nazwać to pijactwem. Ktoś kto lubi stać go i wybiórczo wybiera dzień gdy da w gaźnik to pijak. Ktoś kto musi , sam siebie oszukuje i pije codziennie bo nie może odpuścić to alkoholik. Pierwszy sobie planuje datę picia w drugim przypadku to picie sobie planuje gościa. Moim zdaniem dwa inne sporty. Ale granica cienka i łatwo trafić do gorszej grupy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 24 Października Udostępnij Opublikowano 24 Października 8 minut temu, ignazz napisał(a): To można nazwać to pijactwem. Ktoś kto lubi stać go i wybiórczo wybiera dzień gdy da w gaźnik to pijak. Ktoś kto musi , sam siebie oszukuje i pije codziennie bo nie może odpuścić to alkoholik. Pierwszy sobie planuje datę picia w drugim przypadku to picie sobie planuje gościa. Moim zdaniem dwa inne sporty. Mechanizm uzależnienia to coś więcej niż sprowadzenie tego do raz w tygodniu, a raz dziennie. I ja nie pisałem nic o uzależnieniu, ale raz w tygodniu zachlać to sporo, bez oceniania czy to źle czy dobrze. Obecnie najbardziej destrukcyjnym zdrowotnie nałogiem jest spędzanie średnio 2 godzin dziennie na mediach społecznościowych, w porównaniu do tego alkohol raz w tygodniu to witamina C. Ale dalej - raz w tygodniu alkohol w dużej ilości to obiektywnie sporo, znacznie powyżej przeciętnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 24 Października Udostępnij Opublikowano 24 Października 45 minut temu, RappaR napisał(a): Obecnie najbardziej destrukcyjnym zdrowotnie nałogiem jest spędzanie średnio 2 godzin dziennie na mediach społecznościowych, w porównaniu do tego alkohol raz w tygodniu to witamina C. Ale to jest inny temat związany z dbaniem o szare komórki. Teatr, opera, książki, łamigłówki logiczne, nauka nowych rzeczy, gry logiczne itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 24 Października Udostępnij Opublikowano 24 Października W dniu 23.10.2024 o 12:27, jordan20 napisał(a): czytalem,ze pomaga to w treningu i spowalnia proces starzenia ze starzeniem się to nie wiem jak kiedyś brałem tą krete z KFD, u mnie (odkąd trenuje to cała moja suplementacja to był izolat białka, żadnych innych kasztanaboli trenów i całej reszty farmakologii) kreta dała taki efekt, że był dość duży wzrost siły. Na oko 15-20% w górę z ciężarem. To piszę tylko o takim szybkim efekcie, bo brałem krótko, może 3-4 tygodnie(?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 24 Października Udostępnij Opublikowano 24 Października 25 minut temu, fluber napisał(a): Teatr, opera filharmonia, degustacja drogich win Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Października Udostępnij Opublikowano 24 Października 26 minut temu, fluber napisał(a): Teatr, opera, książki, łamigłówki logiczne, nauka nowych rzeczy, gry logiczne itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 24 Października Udostępnij Opublikowano 24 Października 56 minut temu, RappaR napisał(a): filharmonia, degustacja drogich win Filharmonia tak, degustacja win już nie, to niszczy mózg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 24 Października Udostępnij Opublikowano 24 Października to niezły psotnik był z Jezusa, skoro przemienił wodę w wino. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 24 Października Udostępnij Opublikowano 24 Października 6 minut temu, lorak napisał(a): to niezły psotnik był z Jezusa, skoro przemienił wodę w wino. a sam pił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 24 Października Udostępnij Opublikowano 24 Października 5 minut temu, Koelner napisał(a): a sam pił? Mógł udawać, że pije. Przecież jak umiał zamienić wodę w wino , to wino w wodę też mógł,.Taki trick ,żeby każdy widział że niby pije jak reszta. Towarzystwo najebane w trupa ,a on trzeźwy jak prosię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 24 Października Udostępnij Opublikowano 24 Października 50 minut temu, lorak napisał(a): to niezły psotnik był z Jezusa, skoro przemienił wodę w wino. To było wino bezalkoholowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 24 Października Udostępnij Opublikowano 24 Października 42 minuty temu, Koelner napisał(a): a sam pił? może w nocy, bo wtedy Allah nie widzi. ale pewnie się powstrzymał, bo chciał tylko zniszczyć mózg swoim owieczkom, aby w niego uwierzyły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 24 Października Udostępnij Opublikowano 24 Października W dniu 23.10.2024 o 12:55, jordan20 napisał(a): wlasnie najbardziej zalezy mi na zejsciu z wagi. Jeżeli jeszcze tego nie zrobiłeś, to w pierwszej kolejności uporządkuj swój jadłospis, zwłaszcza pod kątem spożycia cukru i przetworzonego żarcia, bo to w zakresie problemów metabolicznych obecnie dwa największe sk****syny. Potem ewentualnie myśl o jakichś suplach. Uważaj też na złote rady różnej maści dietetyków - jest ich teraz mnóstwo, a wielu z nich niestety powiela mity. Dobrym przykładem jest gość z wrzuconego kilka postów wyżej filmiku - bardzo się pilnuje, żeby wziąć mleko 2% zamiast 3,2%, a potem na kolacje wpierdala owsiankę z lodami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 24 Października Udostępnij Opublikowano 24 Października 12 minut temu, Jendras napisał(a): Uważaj też na złote rady różnej maści dietetyków - jest ich teraz mnóstwo, Serio ? Ja myślałem że odkąd na rynku jest Ozempic to zawód dietetyka jest wymierający , tak samo jak chirurga bariatry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 24 Października Udostępnij Opublikowano 24 Października 48 minut temu, Jendras napisał(a): Jeżeli jeszcze tego nie zrobiłeś, to w pierwszej kolejności uporządkuj swój jadłospis, zwłaszcza pod kątem spożycia cukru i przetworzonego żarcia, bo to w zakresie problemów metabolicznych obecnie dwa największe sk****syny. Potem ewentualnie myśl o jakichś suplach. Uważaj też na złote rady różnej maści dietetyków - jest ich teraz mnóstwo, a wielu z nich niestety powiela mity. Dobrym przykładem jest gość z wrzuconego kilka postów wyżej filmiku - bardzo się pilnuje, żeby wziąć mleko 2% zamiast 3,2%, a potem na kolacje wpierdala owsiankę z lodami. Pełna zgoda. Żeby było jasne, to ja też nie jestem fanem tego dietetyka. Chodziło mi tylko o to, że w Biedronce można zrobić zdrowe zakupy. Kupując produkty o małej ilości cukru i nieprzetworzone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 24 Października Udostępnij Opublikowano 24 Października 1 godzinę temu, mayor napisał(a): Serio ? Ja myślałem że odkąd na rynku jest Ozempic to zawód dietetyka jest wymierający , tak samo jak chirurga bariatry Ciekawe, czy podzieli los ostatniego "złotego" leku na otyłość - sibutraminy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi