fluber Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 A to lekarz wydaje decyzje w oparciu o badania krwi? Bo mi sie jeszcze nie zdarzylo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Jeśli masz zbadania do firmy farmaceutycznej, tak jak ja ostatnio, to tak. Na tej podstawie między innymi wydaje opinię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Pytanie z innej beczki ale też na temat. Jestem w trakcie zażywania antybiotyku. W poniedziałek mam mieć badania lekarskie. Czy w zwiazku z tym mogę te badania zrobić czy lepiej odczekać jakiś czas od ostatniej dawki ? Najlepiej zapytać lekarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Pytanie z innej beczki ale też na temat. Jestem w trakcie zażywania antybiotyku. W poniedziałek mam mieć badania lekarskie. Czy w zwiazku z tym mogę te badania zrobić czy lepiej odczekać jakiś czas od ostatniej dawki ? Antybiotyk to szerokie pojęcie, podobnie jak badania lekarskie, ale raczej zazwyczaj nie ma potrzeby odczekania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Antybiotyk to szerokie pojęcie, podobnie jak badania lekarskie, ale raczej zazwyczaj nie ma potrzeby odczekania. Zażywam Fromilid uno który jako główny składnik zawiera czynna klarytromycyne. Zastanawiam się też czy choroba może mieć wpływ na wyniki. A pytam dlatego że kilka miesięcy temu moja matka miała mieć robione badania krwi a gdy była chora to jej lekarka powiedziała żeby odczekać kilka dni od zażycia ostatniej dawki. Szukałem w internecie ale co strona to inna odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zażywam Fromilid uno który jako główny składnik zawiera czynna klarytromycyne. Zastanawiam się też czy choroba może mieć wpływ na wyniki. A pytam dlatego że kilka miesięcy temu moja matka miała mieć robione badania krwi a gdy była chora to jej lekarka powiedziała żeby odczekać kilka dni od zażycia ostatniej dawki. Szukałem w internecie ale co strona to inna odpowiedź. Klarytromycyna zawyża próby wątrobowe, więc jeśli masz AST/ALT w badaniach lekarskich, to odczekać kilka dni. Jeśli nie, to nie ma potrzeby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Nie wiedziałem czy dodać tu czy do kolarstwa, pomysł na rower spinningowy w 2k19 nowy rok nowy ja, problem w tym, że google nie bardzo chce pomóc, a ja wiem tyle co wyczytałem z ocen na ceneo. - użytkowanie w mieszkaniu - do 1500zł~ - chyba mechaniczny (podobno lepszy, a i tak magnetyczne chyba poza tą półką cenową?) Ktoś coś poleci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Poszukaj używki, na pewno coś ładnego zgarniesz za dobry hajs Pomocna może okazac się grupa rowery na FB, mają tam mnóstwo sprzętu i porad co 8 jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Poszukaj używki, na pewno coś ładnego zgarniesz za dobry hajs Pomocna może okazac się grupa rowery na FB, mają tam mnóstwo sprzętu i porad co 8 jak Problem w tym, że totalnie nie wiem co to znaczy "coś ładnego". Stąd mój post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 jaka apka na androida do ćwiczeń z hantlami w domu ktoś coś? Albo treningi rozpisane na kilka tygodni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 jaka apka na androida do ćwiczeń z hantlami w domu ktoś coś? Albo treningi rozpisane na kilka tygodni? Nie wiem o jaka apke ci chodzi, ale jeśli chodzi o miejsce, gdzie znajdziesz rodzaje ćwiczen na dane partie itp. to Atlas Ćwiczeń KFD.PL ma sporo cwiczeń i jest dobrze zrobiony. Są tam też jakieś plany, ale nie korzystam z nich więc ciężko mi powiedzieć ile warte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Nie wiem o jaka apke ci chodzi, ale jeśli chodzi o miejsce, gdzie znajdziesz rodzaje ćwiczen na dane partie itp. to Atlas Ćwiczeń KFD.PL ma sporo cwiczeń i jest dobrze zrobiony. Są tam też jakieś plany, ale nie korzystam z nich więc ciężko mi powiedzieć ile warte. dzięki za namiar, nie znałem tej apki, wyglada spoko - głównie właśnie chodzi mi o coś co rozpisze trening i będzie odhaczać dni, z doświadczenia wiem, że na moje lenistwo i brak motywacji takie apki się sprawdzają najlepiej (przerabiałem juz temat przy mięśniach brzucha) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Fabryka siły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Fabryka siły Przecież oni przeklejają gotowce, jak każdy zresztą. Jedyny plus jest taki, że w diecie dorzucają zamienniki z rozpisaną gramaturą, żeby makro się zgadzały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 (edytowane) Przecież oni przeklejają gotowce, jak każdy zresztą. Jedyny plus jest taki, że w diecie dorzucają zamienniki z rozpisaną gramaturą, żeby makro się zgadzały.kolega pytał o gotowce przecież A co się tyczy diety to robiłem u nich redukcję i jestem zadowolony Wywiad naprawdę kompletny, posiłki zróżnicowane, smaczne i sycące. Zestawy ćwiczeń trochę modyfikowalem, ale dla początkujących są wg mnie bardzo dobrze opisane Edytowane 3 Kwietnia 2019 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Nie rozumiem w dzisiejszych czasach kupowania gotowych diet, planów treningowych itp. Wystarczy trochę poczytać, posłuchać i można to samemu ogarnąć. Wiedzy jest aż nadto w internecie. Tym bardziej jak ktoś zaczyna, to nie jest rocket science.Bardziej zaawansowani, którzy chcą osiągnąć coś więcej niż "zrzucić brzuszek" zgłaszają się do profesjonalistów i to totalnie rozumiem, ale zwykła redukcja czy zbudowanie trochę mięśni jest do ogarnięcia samodzielnie. Szkoda pieniędzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 (edytowane) No hehe ja raczej szukałem czegoś dla laika, za żadne diety i plany nie zamierzam płacić Jak zmieniałem ostatnio diete na tzw. zdrową (zero słodyczy i przetworzonego pieczywa, warzywka, chlebki z ziaren własnej roboty i inne ch.je muje) to skończyło się dwudniową sraką do honolulu, więc póki co tematu odżywiania nie ruszam. Bardziej chodziło mi o apkę, która w dany dzień powie "zrób tyle a tyle ćwiczeń x, y, z itd", bo łatwiej wtedy sie pilnować i sobie nie odpuszczać. Przynajmniej ja tak mam, bo próbowałem sobie narzucić 100 pompek i brzuszków dziennie to mnie to wynudziło i zacząłem odpuszczać. To samo 6 weidera - jakoś po 3 tygodniach juz rzygałem tymi samymi ćwiczeniami przez prawie godzine dziennie. Edytowane 4 Kwietnia 2019 przez BothTeamsPlayedHurd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 a nie lepiej zapisac sie cross-fit ? min 3 x w tygodniu, zajecia zorganizowane,prowadzi trener,mowi Ci co robic,cwiczenia zroznicowane i co wazne ten sport ksztaltuje kazda partie ciala. nie ma rutyny alei tak 80 % naszego wyniki to dobre jedzenie,bo nawet jak bedziesz cwiczyl na maxa a po treningu zjesz pizze czy wypijesz piwko to nie licz na efekty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Nie ma nic złego w piwku wieczorem po ciężkim treningu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 W pizzy rowniez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi