DLT_Braddock Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 1 minutę temu, fluber napisał(a): Mam nadzieję że dobra pogoda się w Soczi trafiła:) To juz drugi zart dzisiaj z twojej strony. Jakbyś mnie zapytał, który lepszy to odpowiedziałbym "oba były dobre" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 9 minut temu, DLT_Braddock napisał(a): To juz drugi zart dzisiaj z twojej strony. Jakbyś mnie zapytał, który lepszy to odpowiedziałbym "oba były dobre" Dlaczego żart skoro aktualnie wakacje są w Rosji a nie w Polsce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2 minuty temu, fluber napisał(a): Dlaczego żart skoro aktualnie wakacje są w Rosji a nie w Polsce? Łepetynka ci się przegrzewa od prognoz. Martwię się o twoje zdrowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca W Rosji wakacje 3 miesiące? tęskno na wschód musi spoglądać grono pedagogiczne z Polski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi