ignazz Opublikowano 6 Marca Udostępnij Opublikowano 6 Marca Lajki można kupować Można nazwać to inwestycja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 6 Marca Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2 godziny temu, ignazz napisał(a): Lajki można kupować Można nazwać to inwestycja. Można ale patrząc na content social mediów to raczej za dużo jest tam ludzi by te lajki nie były chociaż w znacznej większości prawdziwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 9 Marca Udostępnij Opublikowano 9 Marca https://www.instagram.com/reel/DDFRUmBoMnE/?igsh=Ym5rN2R6eHJnMWRy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 26 Czerwca Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca Dobra fit misie jest misja. Jest lipiec mam 76kg (183cm) , w październiku musze mieć 83kg. Jak to zrobić, jakie rady, jaka dieta co jeść jeśli nie lubi się nabiału, nie rusze jogurtów, twarogów, kefirów. Ser i mleko spoko ale to średnio masowe. Macie jakieś tipy? Z góry serdecznie dziękuje. Wuja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 26 Czerwca Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 1 minutę temu, Wujek Wójcik napisał(a): Dobra fit misie jest misja. Jest lipiec mam 76kg (183cm) , w październiku musze mieć 83kg. Jak to zrobić, jakie rady, jaka dieta co jeść jeśli nie lubi się nabiału, nie rusze jogurtów, twarogów, kefirów. Ser i mleko spoko ale to średnio masowe. Macie jakieś tipy? Z góry serdecznie dziękuje. Wuja A ja akurat w 2 stronę xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Czerwca Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca Godzinę temu, Wujek Wójcik napisał(a): Dobra fit misie jest misja. Jest lipiec mam 76kg (183cm) , w październiku musze mieć 83kg. Jak to zrobić, jakie rady, jaka dieta co jeść jeśli nie lubi się nabiału, nie rusze jogurtów, twarogów, kefirów. Ser i mleko spoko ale to średnio masowe. Macie jakieś tipy? Z góry serdecznie dziękuje. Wuja Zamiast wody soki owocowe. Dojedziesz bez trudności. Litr mandarynki 900 kalorii jako popychacz obiadu. Nic innego nie zmieniaj i licz wagę. Oby każdy miał taki problem. Dobry 4 dniowy melanż to potrafi zrobić. 7kg 14 piw bez sikania lub 28 z. Wpadnij jutro na piwko zobaczę co się da zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 27 Czerwca Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 9 godzin temu, Wujek Wójcik napisał(a): Dobra fit misie jest misja. Jest lipiec mam 76kg (183cm) , w październiku musze mieć 83kg. Jak to zrobić, jakie rady, jaka dieta co jeść jeśli nie lubi się nabiału, nie rusze jogurtów, twarogów, kefirów. Ser i mleko spoko ale to średnio masowe. Macie jakieś tipy? Z góry serdecznie dziękuje. Wuja Fasola w puszkach Heinz, pierś kurczaka z piekarnia, chili con carne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 27 Czerwca Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 10 godzin temu, Wujek Wójcik napisał(a): Dobra fit misie jest misja. Jest lipiec mam 76kg (183cm) , w październiku musze mieć 83kg. Jak to zrobić, jakie rady, jaka dieta co jeść jeśli nie lubi się nabiału, nie rusze jogurtów, twarogów, kefirów. Ser i mleko spoko ale to średnio masowe. Macie jakieś tipy? Z góry serdecznie dziękuje. Wuja Stoluj się w fast foodach przez miesiąc+ pij gazowane słodzone napoje. Nie dziękuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 27 Czerwca Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 10 godzin temu, Wujek Wójcik napisał(a): Dobra fit misie jest misja. Jest lipiec mam 76kg (183cm) , w październiku musze mieć 83kg. Jak to zrobić, jakie rady, jaka dieta co jeść jeśli nie lubi się nabiału, nie rusze jogurtów, twarogów, kefirów. Ser i mleko spoko ale to średnio masowe. Macie jakieś tipy? Z góry serdecznie dziękuje. Wuja Gainer w opór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 27 Czerwca Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 11 godzin temu, Wujek Wójcik napisał(a): Dobra fit misie jest misja. Jest lipiec mam 76kg (183cm) , w październiku musze mieć 83kg. Jak to zrobić, jakie rady, jaka dieta co jeść jeśli nie lubi się nabiału, nie rusze jogurtów, twarogów, kefirów. Ser i mleko spoko ale to średnio masowe. Macie jakieś tipy? Z góry serdecznie dziękuje. Wuja Zapytaj gpt to ci zrobi plan z kazdym posilkiem na najblizsze 90dni *wyjatkowo ok sa takie plany, problem tkwi w ludziach ze im sie nie chce ich robi poza 3cim tygodniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 27 Czerwca Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 8 godzin temu, memento1984 napisał(a): *wyjatkowo ok sa takie plany, problem tkwi w ludziach ze im sie nie chce ich robi poza 3cim tygodniem To może powinni ustawiać plany 2-tygodniowe zamiast 90-dniowych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 27 Czerwca Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca (edytowane) 12 godzin temu, josephnba napisał(a): Gainer w opór polecasz jakis po którym na mordzie nie wybiją pryszcze? dużo heheszków o piwie i cukrze w płynie, nie pije słodzonych trunków, chyba, że okazyjnie do alko, piwo też u mnie śladowe ilości. Soki to też mam wrażenie cukier w opór. Tuńczyk z ryżem zamiast twarogów da rade? Edytowane 27 Czerwca przez Wujek Wójcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 27 Czerwca Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 9 minut temu, Wujek Wójcik napisał(a): polecasz jakis po którym na mordzie nie wybiją pryszcze? A po jakim wybijają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 27 Czerwca Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 4 godziny temu, karl napisał(a): To może powinni ustawiać plany 2-tygodniowe zamiast 90-dniowych? Zasmakuja sukcesu, to nastepne 2tygodnie z gorki! I tak do nastepnego sezonu pozniej xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 27 Czerwca Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca Godzinę temu, Wujek Wójcik napisał(a): polecasz jakis po którym na mordzie nie wybiją pryszcze? dużo heheszków o piwie i cukrze w płynie, nie pije słodzonych trunków, chyba, że okazyjnie do alko, piwo też u mnie śladowe ilości. Soki to też mam wrażenie cukier w opór. Tuńczyk z ryżem zamiast twarogów da rade? Gainera nie używam bo mam odwrotny problem ale białko kupuje z sfd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 27 Czerwca Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca To nie pozostaje nic innego jak alkoholizowanie się czystą ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Czerwca Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 7 godzin temu, Wujek Wójcik napisał(a): polecasz jakis po którym na mordzie nie wybiją pryszcze? to już nie te czasy poeksperymentuj z szejkami i zobacz po których nie masz sraki i jedziesz jednym lepiej węgle wchodzą, drugim białko. no i miecha dużo a nie jakieś kanapeczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi