bulek Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Tabela już nie ma większego sensu chyba że jako ciekawostka. Co do picków dzisiaj mogę zdradzić jak wyglądały one w niedzielę natomiast na oficjalny nie będzie trzeba długo czekać, zawsze staram się wszystko podsumować w stosunkowo niedługim czasie po sezonie. Oczywiście te kilka dni na rozkład salary trzeba będzie poczekać bo to jest najgorsze ale myślę że pośpiechu też zbytniego nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 nie ma, aczkolwiek zdradzic mozesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Tabela picków na niedzielę ze średnich na yahoo. Przypominam, że do oficjalki liczy się średnia z liczb całkowitych. Nie analizuję kto ma jaki pick, zainteresowani chyba wiedzą. 1. Philadelphia 2. Phoenix 3. Washington 4. Atlanta 5. Dallas 6. Seattle 7. Sacramento 8. Portland 9. Orlando 10. San Antonio 11. Minnesota 12. Boston 13. Chicago 14. Toronto 15. Cleveland 16. Miami 17. Milwaukee 18. LA Lakers 19. New York 20. Golden State Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 ja jak zwykle gdzies kolo 7 ;] moze w koncu uda sie wylowic jakiegos frenczajsa ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Dzięki za sezon. Co prawda miejsce podbno najgorsze z możliwych 4, ale kontuzje i czekanie na Exuma nie pozwoliły wyrobic slotow i być wyżej. I cierpliwości brak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 dzieki za sezon panowie, gratki dla zwyciezcy i do zobaczenia na drafcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 (edytowane) Dzieki za moj pierwszy sezon w fbx Tankowanie wyszło mi perfekcyjnie, teraz buduje zespoł na wiecej Edytowane 14 Kwietnia 2016 przez Szulim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Dzieki za sezon panowie! Niestety moj supporting cast okazal sie za slaby, zeby wlaczyc sie do walki o TOP3. Musze lepiej popracowac na FA w nastepnym sezonie.. Licze tez na kolejny progress moich zawodikow i udany run po podium! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muslii Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Dzięki Panowie za ten sezon! Tryczek był w tym sezonie nie do pobicia, ale z 2 miejsca też jestem zadowolony. PS. Oddam Willa Bartona za pick badz jakiegos mlodego zawodnika z bardzo niskim salary na przyszly sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Dzięki za wspaniały sezon. Gratuluję Tizz i Muslii miejsc na podium, pewnie w przyszłym sezonie się odkujecie. Czeka mnie ostre schodzenie z salary i tak naprawdę wszyscy są do sprzedania, choć szczególnie Nowicki i Zaza. Jednak spokojnie wysłucham ofert za Hardena, Rondo, Hasana - interesują mnie mało ważące prospekty dzięki raz jeszcze pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ledley Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Dzięki za sezon i gratulacje dla Tryczka za zwycięstwo. Mój team mnie pozytywnie zaskoczył. Rok temu 3 pick a w tym sezonie 5 miejsce. Czas zaatakować podium nie rezygnując jednocześnie z rozwoju młodych zawodników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodd Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 (edytowane) Dzięki za sezon. Poprzedni jakoś tak łatwiej mi szedł i samo weszło pudło, a w tym chyba tylko Isaiah jest pozytywem. Reszta pozostała na swoim poziomie albo pospadała. Trzeba będzie powoli chyba się za przemeblowanie brać lub choć jakieś drobne roszady. gratki też oczywiście zwycięzcy i podiumowiczom Edytowane 16 Kwietnia 2016 przez Zodd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Wiem, że na deklaracje jeszcze czas, ale gdyby zwolniło się w Waszej lidze miejsce to ja bardzo chętnie przejąłbym jedną z ekip. Także polecam się na przyszłość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 (edytowane) Jeśli Cieplik i Buła nie nie wyrażą chęci grania jednak dalej i nie dadzą jakiegoś rzeczowego argumentu odpuszczenia rozgrywek w trakcie gry (zresztą Cieplik zrobił to bodaj nie tylko tutaj), to masz pewne miejsce. Edytowane 18 Kwietnia 2016 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vic Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Panowie dzięki za ten sezon. Koncepcja tu i teraz zawiodła na całej lini - 10 miejsce to ani sukces ani możliwość przebudowy. Zawiedli wszyscy ale najbardziej Carter Williams który miał być lokomotywą tego zespołu a nakręcił mierne 40,2 i do tego tylko w 54 meczach. Szkielet jakiś jest: MCW - Knight - Winslow - Vucevic - Gortat niestety dalej jest lipa i czas na przebudowe - zapraszam więc po wszystkich, warto rozmawiać ;-)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Salary już jest, myślę, że jakoś w tygodniu uaktualnię składy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi