F.U. Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Ciekawa zabawa. Nie wiem czy są fani Orlando, ja się do nich nie zaliczam co prawda ale mogę wziąć Magic jeśli można: A tak w ogóle to witam wszystkich przy okazji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StroSHow Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Milwaukee Bucks jak można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Mam nadzieję, że swój wybór/wymianę trzeba będzie w kliku słowach opisać, a nie rzucić nazwiskiem i mieć wywalone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzonyyx Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Mam nadzieję, że swój wybór/wymianę trzeba będzie w kliku słowach opisać, a nie rzucić nazwiskiem i mieć wywalone? Zamiana picków i dam Landry'ego. Co Ty na to, zią? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zamiana picków i dam Landry'ego. Co Ty na to, zią? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 (edytowane) 16, 33 i 45 i E. Turner za 9. Do negocjacji. Oferta aktualna dla każdego picku w top 11 Edytowane 24 Czerwca 2015 przez Regis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StroSHow Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Oddam MCW+Mayo+Pick17 za pick w przedziale 7-11. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzonyyx Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zamienię #6 na wyższy. Dołożę hojnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 za samą myśl o trejdowaniu Cousinsem powinieneś dostać bana ;P odbieram Ci prawo kibicowania Królom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zamienię #6 na wyższy. Dołożę hojnie. Patrząc na roster kings to chyba ch*jnie ;D he he he #25 + C. Lee + 21 letni Jarnel Stokes za #6 i zabieram Ci z salary Thompsona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StroSHow Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Patrząc na roster kings to chyba ch*jnie ;D he he he #25 + C. Lee + 21 letni Jarnel Stokes za #6 i zabieram Ci z salary Thompsona Oddam Jabariego+MCW+17 za DMC+6??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzonyyx Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 (edytowane) za samą myśl o trejdowaniu Cousinsem powinieneś dostać bana ;P odbieram Ci prawo kibicowania Królom Za Cousinsa to bym musiał dostać #1 albo #2 i kogoś dobrego, także raczej nikt nie wyłoży. DMC zostaje. @up Panowie, ja chcę iśc wyżej, a nie niżej. Chce ktoś Rudego Geja? Casspi mi wystarczy Edytowane 24 Czerwca 2015 przez puzonyyx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Panowie, ja chcę iśc wyżej, a nie niżej. Chce ktoś Rudego Geja? Casspi mi wystarczy no ale najpierw musisz tego Casspiego podpisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 No to ja bd Davidem Griffinem, GM'em cavs Chociaż w sumie to raczej LeBronem.... Co chcesz za Jamesa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzonyyx Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 no ale najpierw musisz tego Casspiego podpisać Już podpisany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnelll Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 (edytowane) Robio, Bennet. Ktoś coś. Choć wątpię, ale warto spróbować. Edytowane 24 Czerwca 2015 przez Agnelll Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzonyyx Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Robio, Bennet. Ktoś coś. Choć wątpię, ale warto spróbować. Twój pick za mój #6 i dołożę Gaya. Przydałby się Wam porządny SF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnelll Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Nie dzięki ale nie interesuje mnie Twoja propozycja. Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F.U. Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Chętnie zrobiłbym jakiś trade up, do negocjacji Na rynku też vucevic za pick w top 10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiCiU Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 (edytowane) Co chcesz za Jamesa? James prawdopodobnie nie podejmie opcji zawodnika więc formalnie nim nie pohandluje... chociaż wysoce prawdopodobne, że zostanie z Cavs, a wtedy jako GM Cavs nie bd miał nic do roboty... Edytowane 24 Czerwca 2015 przez WiCiU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi