Tizz Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Paul Millsap jednak po staremu zostaje w Hawks, bylo do przewidzenia, kontrakt cos 59/3 a David West zaprzeczył jakoby miał isc do Nix, on chce jedynie do contendera. JT był 'najstarszym' królem, od rana same dobre wiesci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 B.Wright w Grizz no fajnie to będzie znaczyć, że rozstają się z Kostą. Wright atletyczny i jak najbardziej do MEM ale Kosta fajny klocek i po pickach dobrze grał. Ciekawe kto się na niego skusi. Grizz muszą opchnąć gdzieś J.Greena, bo wątpię by się ogarnął i grał coś lepszego. Może w RS tak ale w PO może być znów piach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigManFan Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 nie, żebym miał coś do DeAndre Jordana, bo się wyrobił, ale to trochę beka że z 5 drużyn powodzenie w offseasonie ogranicza do tego, czy ktoś taki jak Jordan podpisze z nimi obecnego maksa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Mam to wszytko w dupie. Skończymy z Boozerem i Rondem. Do tego #ŁotyszMVP już się połamał. Idę pić. Se yaaaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzonyyx Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Rondo pójdzie do Kings za całe miejsce w capie, więc o to się nie martw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Współczuję fanom Dallas. Cuban jest strasznie pasywny. Pozwala odejść graczom. Z top 10 fa nie miał rozmów. Co on chce dać maxa Wadowi?? Bo ja nie widzę w którym kierunku on podąża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf85 Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 (edytowane) Współczuję fanom Dallas. Cuban jest strasznie pasywny. Pozwala odejść graczom. Z top 10 fa nie miał rozmów. Co on chce dać maxa Wadowi?? Bo ja nie widzę w którym kierunku on podąża Zgadzam się, a także szkoda Dirka na starość po tym jak obniża swoje zarobki. Czekają cały czas na ruch DeAndre, ale jeśli ten zostanie w Clippers będzie pewnie podpisywanie z panami jak Robin Lopez, Corey Brewer, C-Boozer czy jakiś inny CJ Watson. Edytowane 2 Lipca 2015 przez Raf85 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derick13 Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Marc Gasol is about to sign a five-year, $108 million contract with the Grizzlies, Miguel Angel Paniagua said in Cope’s El Partido de las 12 radio show. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 To było pewne że on nigdzie indziej nie idzie. To teraz kosta kougos dostanie duże pieniądze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 (edytowane) Współczuję fanom Dallas. Cuban jest strasznie pasywny. Pozwala odejść graczom. Z top 10 fa nie miał rozmów. Co on chce dać maxa Wadowi?? Bo ja nie widzę w którym kierunku on podąża Jak z top10 tegorocznego fa nie miał rozmów skoro Mavs mieli spotkania z Aldridgem, Jordanem i Matthewsem i na tych spotkaniach był cały kontyngent z Cubanem, Nelsonem, Carlise, Dirkiem i Parsonsem? Podpisanywanie dla podpisywania jest nonsensem tak jak to robią niektórzy. Mavs mają swój plan A, który zakłada podpisanie Jordana i Wesa i to jest nadal jak najbardziej możliwe i realne. Knicks i Mavs rozmawijają z Derrickiem Williamsem Znakomite ruchy zespołu z Dallas i Wielkiego Jabłka. Na ławkę jak znalazł. A nóż wyskoczy z pudełka jak Aminu. Edytowane 2 Lipca 2015 przez Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 $58 (gwarantowane 44) miliony dla Asika? O ja Cię pi****le. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Nadal nie czaję czego dodatkowo wymagasz. Dwa razy spotkali się z Jordanem, raz oficjalnie wczoraj i raz nieoficjalnie zaraz po otwarciu rynku. DJ zapowiedział że decyzję podejmie w momencie gdy skończy swoje wojaże, a zostali mu dziś Knicks i Clippers. Z Wesem też już się spotkali i sursy mówią, że są na dobrej pozycji. Mówisz o tym Derricku jakby cj. Cuban z nim się miał spotkać. Skoro plan A jest w realizacji, to do tego planu A trzeba jeszcze dorzucić rolesów, a że pieniędzy za wiele nie zostanie, to trzeba szukać tam gdzie wiadomo że będzie tanio. btw po co sobie zaprzątać głowę Beverley skoro jest rfa i wiadomo że Rockets nie posiadający sensownego pg wyrównają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigManFan Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 wydaje mi się, że Dallas nie zostaje nic innego niż walka o 8. seed, więc nie wiem co mieliby zrobić żeby nie być w dupie, bo pewnie w takich kategoriach odbierałby to Cuban... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 mineło 24h, dallas polują na DAJ i Mathewsa, obaj nic nie podpisali, nic nie wiadomo. Połowa forum uważa ze Dallas najwiekszym przegranym offseason Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Mam to wszytko w dupie. Skończymy z Boozerem i Rondem. Do tego #ŁotyszMVP już się połamał. Idę pić. Se yaaaaa Tzn że lepiej brać udział w tym shitstormie kontraktowym? Póki co ani nie jest dobrze (nikogo nie podpisaliśmy) ani źle (nie ujebaliśmy się żadnym kontraktem). Dzieje się. Co kontrakt to hasła typu "co ja pacze", "gdzie jestem", "whaatt??!!???!!". Z drugiej strony jazda po Mavs czy Knicks, którzy się nie umoczyli jeszcze niczym. Podpisywać - źle. Nie podpisywać - też źle. Co ma zrobić biedny Phil, żeby było dobrze? Podpisać LeBrona za minimum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Parsons był rfa, ale sytuacja była inna - Rox mieli kasę na fa, więc mieli go kim zastąpić, teraz jakby im uciekł Beverley to nie ma kasy by coś sensownego podpisać, tak jak wtedy Arize. Jak nie będzie Jordana, to wątpie by szli w Wesa. Dla mnie to jest albo obaj, albo żaden. I zupełnie nie czuję się rozczarowany i zupełnie nie czuję w kościach żadnej porażki - trudno komentować porażkę skoro do niej jeszcze nie doszło i karty są na stole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Niech ruszy swoją upaloną dupę i zacznie budować coś dookoła Melo, co będzie miało ręce i nogi. Skąd wiesz, że tego nie robi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 (edytowane) No trochę się w Rockets plany pokomplikowały po tym jak pewien hiszpan pokazał fucka na grę w Stanach. Nie rozumiem dlaczego te grajki nie chcą przychodzić do NBA. : (( lepiej byc gwiazdą w Europie czy rolesem w NBA? Edytowane 2 Lipca 2015 przez iglo13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Jordan i wes po kontuzji nie są w Top10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Jordan i wes po kontuzji nie są w Top10 To pokaż mi te top10 obecnych fa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi