barcalover Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Noo nie wiem, raczej on ich Się zobaczy. Amir Johnson w Bostonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaphod Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Amir 24/2 ciekawy kontrakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derick13 Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 (edytowane) Adrian Wojnarowski@WojYahooNBA Amir Johnson's agreement with Boston will pay him $24 million over two years, league sources tell Yahoo Sports. Adrian Wojnarowski@WojYahooNBARestricted free agent Kyle Singler has agreed to a five-year, nearly $25M extension with Oklahoma City, league source tells Yahoo Sports. Edytowane 1 Lipca 2015 przez derick13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 hahahhaha ja pi****le co raz lepiej dają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaphod Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 K. Singler 25/5 przedłużył z Oklahomą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Draymond Green zerwał rozmowy z Warriors i jest otwarty na inne kluby. Dzieje się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 niedługa każdy łamaga będzie zarabiać 5 milionów, gracze z S5 od 15 wzwyż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 na miejscu Warriors bym go olał, handlował szybko Lee i podbijał do LMA. ale niestety salary cap ogranicza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sharif Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Pierwszy dzień? Każdy widzi, że albo da maxa albo gość znika z rynku więc zapanowała zbiorowa histeria Co do Tysona to świetny mentor dla Lena chyba , że go zaraz wypchniemy wraz z Morrisami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaphod Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Jakby udało się Draymonda wyrwać z Warriors do Pistons to piję przez tydzień. Szansa na to wynosi jakieś 0,00001 % Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StroSHow Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Rok temu przewidywałem 30/3 dla Perkinsa byłem blisko prawdy chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Draymond Green zerwał rozmowy z Warriors i jest otwarty na inne kluby. Dzieje się. Nic się nie dzieje, wyrównają wszystko co będą musieli. Czy poza Detroit, Orlando, NYK i LAL ktoś ma kasę na tego gościa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Na ch... Amir w Bostonie? I to prawie za cały cap Space. Ainge'a już zdrowo posrało, jedyny plus że kontrakt tylko na 2 lata. To już lepiej było spróbować wyciągnąć tego Harrisa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Pierwszy dzień tego offseason zjada analogiczne trade deadline i draft night. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Przepraszam, ale za to co użytkownik LBS napisał trzeba nazwać go gamoniem bo inaczej nie można. Jak Kobe był w wieku Love'a to był jakieś 3 tysiące razy lepszym obrońcą, generalnie we wszystkim był jakieś 3 tysiące razy lepszym od miłości Gamoniu. Ja piszę o pieniądzach a nie o wieku zawodnika, Kobas był tylko przykładem, pozatym przy nowym CBA kontrakt Love nie będzie taki tragiczny to raz, a dwa, że od dwóch lat wiadomo, że Love weźmie maxa i tylko na e-nba jest akcja - a teraz robimy wielkie oczy! Jak Kobas dostał 50 na dwa lata to gdzie byłeś? W bunkrze? Kontrakty TT a zwłaszcza Carolla były do przewidzenia. Jeśli nie chcesz zostać w ciemniej dupie jak, Mavs, Pistons czy Hawks to musisz grajka przepłacić nim zrobi to ktoś inny. Kumasz, gamoniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 (edytowane) Gamoniu. Ja piszę o pieniądzach a nie o wieku zawodnika, Kobas był tylko przykładem, pozatym przy nowym CBA kontrakt Love nie będzie taki tragiczny to raz, a dwa, że od dwóch lat wiadomo, że Love weźmie maxa i tylko na e-nba jest akcja - a teraz robimy wielkie oczy! Jak Kobas dostał 50 na dwa lata to gdzie byłeś? W bunkrze? Kontrakty TT a zwłaszcza Carolla były do przewidzenia. Jeśli nie chcesz zostać w ciemniej dupie jak, Mavs, Pistons czy Hawks to musisz grajka przepłacić nim zrobi to ktoś inny. Kumasz, gamoniu? ale mnie nie obchodzi czy pisałeś o pieniądzach, ja się odnoszę do tego, że nazwałeś go superstarem pełną gębą, a później jeszcze dodałeś do pieca tekst o KB Edytowane 1 Lipca 2015 przez just like mike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Nic się nie dzieje, wyrównają wszystko co będą musieli. Czy poza Detroit, Orlando, NYK i LAL ktoś ma kasę na tego gościa? no jest pare ekip takie Mavs czekają nie wiem na co, za 24h to chyba bedą negocjować z biyombo i garym nealem bo tylko oni im zostaną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 ale mnie nie obchodzi czy pisałeś o pieniądzach, ja się odnoszę do tego, że nazwałeś go superstarem pełną gębą, a później jeszcze dodałeś do pieca tekst o KB To, że Ty tak nie uważasz i nie potrafisz wyłapać konkluzji to bez kitu nie jest mój problem. Nigdzie nie napisałem, że Love to półka Kobasa, możecie już wyluzować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Kontrakty TT a zwłaszcza Carolla były do przewidzenia. Jeśli nie chcesz zostać w ciemniej dupie jak, Mavs, Pistons czy Hawks to musisz grajka przepłacić nim zrobi to ktoś inny. Kumasz, gamoniu? Dopóki DAJ w grze, jest jeszcze szansa na offseason w Mavs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 no jest pare ekip takie Mavs czekają nie wiem na co, za 24h to chyba bedą negocjować z biyombo i garym nealem bo tylko oni im zostaną Mavs ma Parsonsa i Dirka, chcą Jordana, gdzie chcesz go upchnąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi