LeweBiodroSmoka Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 (edytowane) Ja to rozumiem matek, ale nie widzę analogii do Kidda mimo wszystko. Fisher jakby jeszcze nie wystartował w tej lidze, zeszły sezon był taki mocno rozgrzewkowy raczej. No i chyba wiedział co go czeka przy Philu, więc nie ma co wszystkiego trójkątami tłumaczyć. @joseph jasne, ale pamiętaj, że nawet z tym rosterem aspiracje były zgoła inne, a wyszło jak wyszło (przeliczyli się po prostu i to grubo) Edytowane 30 Czerwca 2015 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Ja to rozumiem matek, ale nie widzę analogii do Kidda mimo wszystko. A to już ws. porównań z Kiddem to nie do mnie. Ani razu nie użyłem takiego porównania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 A to już ws. porównań z Kiddem to nie do mnie. Ani razu nie użyłem takiego porównania. Po prostu stąd wziął się mój powyższy post i opinia, dlatego chciałem to podkreślić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 @Lewysmoku ale porównaj sobie routery Neta i Knicks Padłem. Dirk przypominam że przyszedł z 2. ligi niemieckiej a nie z ACB, więc jednak różnica jest spora. Mam nadzieję, że nie będzie bustem ala włoch bo jednak wstyd żeby w MSG taka cieńka drużyna grała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Autokorekta w nowym tel mie pokonała Muszę nad nią popracować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Niech on najpierw trenera pod te trójkąty znajdzie... poroniony pomysł, że to próbują wdrażać. Ale jak Lakersom dało to mistrzostwo tyle razy, to było cacy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Przestań przynajmniej jest akcent humorystyczny ;] Też mam wrażenie, że w dzisiejszej koszykówce ciężko będzie grać triangle. No i wszyscy zapominają, że trzeba mieć 2 dominujących niskich bądź niskiego i wysokiego, żeby coś takiego grać. A kto tam jest taki w NYK? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Ale jak Lakersom dało to mistrzostwo tyle razy, to było cacy? Było, bo wprowadzał to Phil ze zgrają asystentów po wcześniejszych sukcesach w Bulls, a nie niedoświadczony w żadnej trenerce Fish. Dobrze, że ma Rambisa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Było, bo wprowadzał to Phil ze zgrają asystentów po wcześniejszych sukcesach w Bulls, a nie niedoświadczony w żadnej trenerce Fish. Dobrze, że ma Rambisa. No a czego wymagać od rookie trenera? Mistrzostwa? A Rambis to akurat pokazał co potrafił jako szkoleniowiec... Jak po dość dobrym drafcie władują się w Afflalo za +-12mln za sezon, to te trójkąty to tylko jeden z problemów... Lepiej Arron niż Rondo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Lepiej Arron niż Rondo Lepiej stara fishera na jedynce za mle niż rondo także to żaden argument Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Mają miejsce w salary, nie mają atrakcyjnej drużyny, chcą wygrywać, więc muszą przepłacać i nie ma tutaj za bardzo co ich ganić. Afflalo w dobrym otoczeniu może być bardzo solidną strzelbą w ataku. Btw. tacy Kings to wg mnie powinni pójść all-in w Matthewsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Ja bym poczekał na to jak będzie wyglądał po kontuzji WM zanim zagrałbym all-in dając mu wypasiony kontrakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Ja bym poczekał na to jak będzie wyglądał po kontuzji WM zanim zagrałbym all-in dając mu wypasiony kontrakt Oczywiście, tylko że czekając, można stracić na niego jakąkolwiek szansę. P.S. https://instagram.com/p/4ia9RctLI6/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Czy ja wiem - wątpię żeby kluby zabijały się w ciemno o WM. Choć pewnie znajdzie się desperat jak zwykle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Wes jest way ahead jeżeli chodzi o powrót do zdrowia i będzie gotowy przed nowym sezonem. Widziałbym go w Dallas, ale możliwe to jest tylko wtedy jak Jordan pójdzie w s'n't za Tysona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Ridnour próbuje chyba jakiś transferowy rekord pobić w tym offseason może się z kimś założył? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Mają miejsce w salary, nie mają atrakcyjnej drużyny, chcą wygrywać, więc muszą przepłacać i nie ma tutaj za bardzo co ich ganić. Zach Lowe dzisiaj bardzo podobne zdanie wyraził w swoim artykule: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 http://www.complex.com/sports/2015/06/anthony-davis-pelicans-pf-contract-extension-report?utm_campaign=complexmag+socialflow+06+2015&utm_source=facebook&utm_medium=social Lamarcus Aldridge natomiast ma najpierw spotkać się z Lakers i Rockets. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Mike Dunleavy to będzie steal w offseason Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Ofk wciąż mniej złą niż Afflalo przypuszczalnie w NYK. Ale to 36/3 dla Afflalo to pewnie gadka agenta i "wymagania". Jeśli Knicks by go za 27-30/3 podpisali, to wg mnie wyjdą dobrze. Nie zapominajmy jak AA grał w Magic (wcale nie tak dawno). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi