ra9om1ak Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Panowie, czy jest różnica w gameplayu na ps3 pomiedzy nba 2k14 a 2k16 ? Jednym slowem, czy warto sie ladowac w cos, na czym nie zobacze zmian oprocz aktualnych rosterow i paru skladow ? Dziekuje, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Jest jakaś opajca, żeby wyłaczyć zmieniajce sie portrety graczy po ich wytrejdowaniu, aby zawsze był ten sam domyślny portret gracza a nie cyber face gdy zawonik zminia klub? PS4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Czy jest tu jakas dobra duszyczka co w skrócie opisze ustawienia gameplay strategy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Gra ktoś w MyGM w 2k16? Jeśli tak, to mam pewne pytanko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bankrut Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 http://www.e-nba.pl/topic/3506-nba-2k15/page-39?do=findComment&comment=362601 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Nadal aktualne Wysłane z mojego LIVE przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adison Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 (edytowane) Mam problem. Wyskakuje mi ,że są problemy z połączeniem błąd efeab30c wie ktoś o co chodzi czy to problemy 2k ? Edytowane 12 Lutego 2016 przez Adison Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Jak na konsoli to przeinstalować grę musisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adison Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 pc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Spróbuj tez przeinstalowac mi na ps4 pomogło miałem to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Panowie mam taki problem, a mianowicie nie mogę zmienić ustawienia sterowania. Może ktoś wie czy da się to przemienić tak aby ustawienia mi pasowały ? Dodam, że gram na PS4. ps. Jak grałem na PC to takich problemów nie miałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ctulu1 Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Ma ktos jakies ciekawe pomysly na trade'y w mygm?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Panowie mam taki problem, a mianowicie nie mogę zmienić ustawienia sterowania. Może ktoś wie czy da się to przemienić tak aby ustawienia mi pasowały ? Dodam, że gram na PS4. ps. Jak grałem na PC to takich problemów nie miałem nie mozna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek4 Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Ja też mam pytanie... Gram w MyCareer i chcę upgradeować badges (sorry za te anglicyzmy, ale i tak każdy wie o co chodzi ) i za każdym razem mam informację, że nie mam wystarczającej ilości punktów- a punktów mam teraz pewnie około 60k. Dodam, że gram w trybie offline- czy to ma znaczenie? Z góry dzięki za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 musisz mieć tryb online, żeby to ulepszać takie mam wrażenie przynajmniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek4 Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 musisz mieć tryb online, żeby to ulepszać takie mam wrażenie przynajmniej. Czyli dwa rozegrane sezony psu w dupę... Dzięki za odpowiedź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 I cały czas masz ten sam.overall? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek4 Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 (edytowane) I cały czas masz ten sam.overall? Nie mogę upgradeować badges, ale treningi są normalnie w offline, więc overall rośnie jak mam punkty na upgrade- w tej chwili mam chyba 93 overall, byłby pewnie już max, jednak sporo czasu nie robiłem treningów i stąd też nie miałem opcji podnoszenia poszczególnych umiejętności. Edytowane 7 Marca 2016 przez Tomek4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Hmm zobacz może tu ewentualnie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi