CherryCoke Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Cześć, Zawsze przez moje zacięcie w grze miałem paskudne kolana, często byłem popchnięty, źle upadałem, albo sięgałem po piłkę jak najdalej umiałem przez co moje kolana jeździły po parkiecie. Pytanie zatem mam do Was - co w rozsądnej cenie (w granicach 80 zł, ale jeżeli coś jest warte uwagi może być minimalnie więcej) mogę kupić aby chronić moją skórę na kolanach ? Pragnę podkreślić, że oprócz treningów na hali gram również na orlikach, gdzie przejażdżki bolą jeszcze mocniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 A ja myślałem, że swój sprzet kładziesz na kolana jak grasz. Bio w sumie większośc kładzie na lewą stronę ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CherryCoke Opublikowano 31 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 A ja myślałem, że swój sprzet kładziesz na kolana jak grasz. Bio w sumie większośc kładzie na lewą stronę ... He Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venglas Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 A ja myślałem, że swój sprzet kładziesz na kolana jak grasz. Bio w sumie większośc kładzie na lewą stronę ... Jak zwykle trochę sucho. Z tego co wiem na kolana sa takie do siatkowki, recznej 'pianki' amortyzujace. Kolega takie cos ma. Z kipsty czy z czegos kupisz 2 sztuki tak za 70 zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Kup sciągacz neoprenowy. Chociaz tez widziałem koszykarzy grających w siatkarskich ochramaniaczach. Hmm coś w sumie jak miał Hakeeeme Ożaljuwłon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi