Groovekojad Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Cześć, Mam do sprzedania nowe buty Adidas Isolation (wersja bodajże 1.0). Rozmiar jak w temacie. Buty nowe, których nawet nie zdążyłem wypróbować bo rozwaliłem sobie kostkę i przerzuciłem się na bieganie. Nie jest to jakiś wypasiony model, ale porządna jodełka zapewni dobrą przyczepność, a i cholewka też da radę. Puszczę je za 80 zł + 10 zł kurier (choć jestem elastyczny), bądź odbiór osobisty Wrocław. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groovekojad Opublikowano 28 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Dodaję link do aukcji, cena też spoko. http://allegro.pl/buty-adidas-isolation-nowe-r-46-2-3-i5400098066.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Z ciekawosci przeglada i jak patrze, to albo zdjecia sa bardzo slabej jakosci, albo buty byly kilka razy noszone, to jaka jest prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groovekojad Opublikowano 29 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 (edytowane) Z ręką na sercu, w butach pochodziłem trochę po domu jedynie, po dwóch latach czekania na swoją kolej (której się nie doczekały) lekko się przykurzyły. Zdjęcia robione telefonem wieczorem, no lustrzanka to to nie jest. Edytowane 29 Maja 2015 przez Groovekojad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Pytam, poniewaz szczegolnie zdjecia na allegro, a glownie podeszwy wyglada jakby byly zakurzone i lekko starte. Skora wyglada jakby miala lekkie odksztalcenia od chodzenia. Jesli chcesz je sprzedac to zalatw sobie lepsze zdjecia, zeby bylo widac, ze sa nowe. Nie musi byc lustrzanka, wystarczy lepszy telefon, moze ktos ze znajomych. I zrob zdjecia na zewnatrz w ciagu dnia, juz samo to da Ci o wiele lepsze jakosciowo zdjecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groovekojad Opublikowano 29 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Ok postaram się dodać nowe zdjęcia w weekend, podeszwa jest nietknięta, cholewka wygląda na odkształconą...ale od niechodzenia właśnie, chodzi mi o efekt, kiedy to kupujesz nowe buty (szczególnie wysokie do kosza na przykład) i okolice stawu skokowego są ściśnięte i spłaszczone do wewnątrz...ponieważ nikt nie wkłada tam stopy, szczególnie to widać jak dostajesz drugiego buta, którego nikt w sklepie nie mierzył, coś w tym stylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groovekojad Opublikowano 16 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Sprzedane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi