Groovekojad Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Hej Drużyna, Mam do sprzedania używaną (choć nigdy nie noszoną, była za duża) koszulkę Vinca z czasów kiedy wszyscy jaraliśmy się SDC jeszcze. Rozmiar 44, biała, w stanie idealnym. Nie znam się za bardzo na rodzajach, ale skoro nr jest naklejony to pewnie będzie to replika. Koszulkę swego czasu dostałem w paczce ze stanów i traktowałem jak relikwię, mam zresztą też Jasona Wiliamsa z SAC, czarną ale w niej swego czasu grałem dużo więc się zużyła trochę. Może kogoś to zainteresuje. Cena 80 zł + 10 zł kurier, mile widziany odbiór osobisty - Wrocław. Chętnie odpowiem na maile - jb@benefit.net.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groovekojad Opublikowano 28 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 (edytowane) dorzucam link z allegro, licytacja startuje od 50 zł, więc w sumie pewnie wyjdzie taniej. http://allegro.pl/koszulka-replika-vince-carter-toronto-raptors-i5400080844.html Edytowane 28 Maja 2015 przez Groovekojad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groovekojad Opublikowano 16 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Sprzedane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi