lepos Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 dobra, a teraz serio? kto sobie sciąga koszulke dellavedovy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dante Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Ja się szczerze spodziewałem że Curry wyjdzie wkurzony, że wszyscy o Dellavadovie mówią i będzie coś rzucał a typek z Australii po prostu go ogrywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Pachnie good old fashion blowout! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 dobra, a teraz serio? kto sobie sciąga koszulke dellavedovy? ja juz mam od 2 serii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 10 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Shunpert kontuzjowany... Jakby to dziwnie nie brzmiało - do kiedy można podpisywać 10-dniowe kontrakty? Istnieje możliwość telefonu do Raya Allena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JH13 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Delladova MVP FInals. Wygrywa LeBronowi serię na tę chwilę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JH13 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Tak grający Cavs dużo bardziej leżeli by Rockets. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Mozgov znowu 4ta kwarta ukryty na lawce, wtf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JH13 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 (edytowane) Harden bywa pussy, ale pewnie by wolne wymuszał jak pojebany, ale przede wszystkim Howard by stanowił jakieś zagrożenie w pomalowanym. Do tego Trevor Ariza i Jason Terry by się nie osrali. Szkoda. Edytowane 10 Czerwca 2015 przez JH13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepos Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 to jest różnica między tymi drużynami na tą chwile. Kerr sobie wyciaga z konca ławki Lee, Blatt by mógł Tyrionaa Lue co najzwyzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 10 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Cavs przejebią to. Nie da się wygrać serii grając 2 zawodnikami po 90 minut w serii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek20 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Beka, GSW to przejebią, zero doświadczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 to jest różnica między tymi drużynami na tą chwile. Kerr sobie wyciaga z konca ławki Lee, Blatt by mógł Tyrionaa Lue co najzwyzej. lol, a jeszcze Cavs gra na ukrytym Mozgovie : )))) moze pora na Haywooda (bez opaski)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 3 OT? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 10 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Beka, GSW to przejebią, zero doświadczenia. Właśnie dogonili na 5 pkt w 4q. Doświadczenie mają, a nadrabiają tym, że mogą włączyć 5 bieg w końcówce, bo Cavs grają bez rotacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepos Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 (edytowane) Właśnie dogonili na 5 pkt w 4q. Doświadczenie mają, a nadrabiają tym, że mogą włączyć 5 bieg w końcówce, bo Cavs grają bez rotacji. mam to samo przeczucie, nawet nie co do całej serii ale do tego meczu(do całej serii tym bardziej) Edytowane 10 Czerwca 2015 przez lepos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek20 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Ale mnie wnerwia ten białas z Australii... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JH13 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 (edytowane) Co on trafił. Jebaka. A Curry spierdolił pokazowo teraz. Cała akcja. k****. Edytowane 10 Czerwca 2015 przez JH13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 cotusiekurfadzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek20 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Nie wiem o czym wy gadacie, Cavs już mają mistrz, GSW sra się w ważnych momentach....Po finałach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi