Skocz do zawartości

Kevin Garnett. Jakie są przyczyny że nie bedzie wymieniany wśród najwiekszych tej gry

jezioraki

Rekomendowane odpowiedzi

Wiesz TD też nie miał farta bo zaden superstar nie poszedł do San Antonio i musiał grać z końcówkami draftów i jurneymanami. Ale co tam huh?

Ma Popovicha, zaczął karierę z Robinsonem i grał w Texasie ... a jak chcesz robić z Gino i Parkera roleplayerów to mnie uprzedź i nie wkurwiaj bo już mi wybory prezydenckie wystarczą do podnoszenia ciśnienia.

Czyli KG gorszy od Wade'a ?

... bo ?

Wielki Marcus Camby. Ben Wallace Zachodu zupełnie sponiewierany widzę na forum i zdegradowany do zwykłego shot blockera... :( Iverson, Melo, teraz Camby... kto następny? Mookie Blaylock? Mutombo? Larry Hughues?

Gdzieś zgubiłeś Findek takie nazwiska w defensywie jak Bowen, Oberto, Ginobli. Nie róbmy jaj, że Duncan robił całą defensywę Spurs po tym jak Robinson skończył karierę.

Ma Popovicha, zaczął karierę z Robinsonem i grał w Texasie ... a jak chcesz robić z Gino i Parkera roleplayerów to mnie uprzedź i nie wkurwiaj bo już mi wybory prezydenckie wystarczą do podnoszenia ciśnienia.

... bo ?

ad bo -  bo wybierali Wade'a zamiast KG

ad reszta - nie idź tą drogą mejt

Wielki Marcus Camby. Ben Wallace Zachodu zupełnie sponiewierany widzę na forum i zdegradowany do zwykłego shot blockera... :( Iverson, Melo, teraz Camby... kto następny? Mookie Blaylock? Mutombo? Larry Hughues?

Nie przebywam na forum aż tyle żeby wiedzieć, czy trollujesz, czy nie.

Gdzieś zgubiłeś Findek takie nazwiska w defensywie jak Bowen, Oberto, Ginobli. Nie róbmy jaj, że Duncan robił całą defensywę Spurs po tym jak Robinson skończył karierę.

I to się zgadza, bo w pojedynkę nikt tego nie zrobi. I Duncan miał warunki, najpierw Robinson, potem właśnie Bowen, teraz Kawhi. Z Oberto nie przesadzaj, był dobry i tyle. Ale gdybyś zamiast Duncana miał Malona lub Nowitzkiego to nawet z Robinsonem, Bowenem czy Leonardem defensywa Spurs ucierpiałaby okrutnie. A w karierze Timiego Spurs tylko kilka razy wypadli poza pierwszą trójkę w DRTG.

ad bo -  bo wybierali Wade'a zamiast KG

Nie, wybierali Miami zamiast Minnesoty.

Nie, to znaczy że Minnesota has no magnets !!!

Po pierwsze jak mnie cytujesz to dawaj mój pseudonim forumowy, abym dostawał czerwone powiadomienie żeś do mnie pisał.

Jasne że Mineta nie ma magnesu takiego jak Miami co nie oznacza, że zawodnik ma nie mieć tego narzędzia w swym arsenale. To tak jak powiedzieć że Cleveland nie ma magnesu. No bo kurna nie ma. Ale myślę , że wielkiego problemu James nie miał aby posprowadzać Lovevów i inne pierdoły.

Edytowane przez P_M
Cisza wyborcza :-)

Jasne że Mineta nie ma magnesu takiego jak Miami co nie oznacza, że zawodnik ma nie mieć tego narzędzia w swym arsenale. To tak jak powiedzieć że Cleveland nie ma magnesu. No bo kurna nie ma. Ale myślę , że wielkiego problemu James nie miał aby posprowadzać Lovevów i inne pierdoły.

Jeżeli Cleveland ma być furtką do spi****lenia z Minnesoty, a po drodze przypadkowo możesz, przy odrobinie szczęścia, zdobyć tytuł, to nie ma o czym mówić - pakujesz mandżur, karmisz husky, smarujesz płozy w saniach i pędem do Akron.

Jakie inne pierdoły ? Love może w każdej chwili ucieć i ma szansę na mistrza. Marion i Jones u kresu sił to żadne praliny.

Edytowane przez Findek

W sumie racja - biedny KG siedział w Minnesocie aby przegrywać bo od dawna było jasne , że tam nic nie osiągnie bo żaden wartościowy typ tam nie pojedzie. Więc trudno - zmusili go aby tam przegrywał i przegrywał i przegrywał.

A wiadomo KG zadowolony z przegrywania bo wiadomo, Findek go odratuje piszac że i tak jest super, że przegrywa bo wygrać nie mógł bo to Minnesota i na to wpływu nie ma. Nie ma wpływu że to Minnesota i że tam zimno i nie ma też wpływu na wygraną, bo wiadomo Minnesota!

Kolejny post Twój loraku, a śledzę to od lat, który potwierdza, że Jazz nie lubisz nie lubiłeś i nie polubisz.

no spoko, ale jak była okazja do dyskusji i bronienia twoich pupilów to raczej unikałeś tego. na przykład ostatnio przy omawianiu słabości Stocktona w playoffs. teraz też zamiast pokazać dzięki czemu Malone jest lepszy od KG to wolisz rzucić ad personam. tak więc może zamiast szastać stwierdzeniami o lubieniu lepiej skupić się na analizie gry omawianych zawodników?

no spoko, ale jak była okazja do dyskusji i bronienia twoich pupilów to raczej unikałeś tego. na przykład ostatnio przy omawianiu słabości Stocktona w playoffs. teraz też zamiast pokazać dzięki czemu Malone jest lepszy od KG to wolisz rzucić ad personam. tak więc może zamiast szastać stwierdzeniami o lubieniu lepiej skupić się na analizie gry omawianych zawodników?

Dokładnie. Masz rację. I co z tego ? I nie szastam tylko stwierdzam. Zabolało? O to chodziło.

Max, co te wybory z Tobą uczyniły najlepszego ?

Wk**** najlepszego z możliwych.