Kubbas Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Byron wgl nie ma rozeznania w skladzie, przeciez jak on rotowal to jest dramat, sam nie wiedzial co ma byc grane, Clarkson na pickach robil rozpierdol nie wiem czemu to nie bylo katowane, ogolnie za ten mecz nie ma co miec do kogokolwiek pretensji bo po prostu rotacja byla tak zjebana ze na boisku byl jeden wielki chaos wgl przez caly mecz nie widzialem ani jednego seta offensywnego zagranego, wygladalo to jakby grali free flowing offence caly mecz, cos tu nie tak panie scott Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Nance i MWP byli w garniakach z tyłu bo mamy 15 zawodnikow, a max w strojach meczowych to 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Nance i MWP byli w garniakach z tyłu bo mamy 15 zawodnikow, a max w strojach meczowych to 13 W takim razie nie ogarniam, jak wielką pi*dą trzeba być, żeby dawać miejsce Kelly Bundy w składzie przed MWP... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Nie zapominajcie, że tankujecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Nie zapominajcie, że tankujecie. chyba ty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Trochę emocje przez Was przemawiają, Lakers mieli w tym meczu bardzo wysoki ORTG, dobre PPP. Atak funkcjonował do momentu, aż parada osobistych w drugiej połowie nie wybiła zespołu z rytmu, second unit z Russellem zamiast Clarksona również wyglądała dużo gorzej. Zawiniła przede wszystkim obrona i brak reakcji, kiedy Wilki zaczęły objeżdżać piątkę z Bassem i Kellym pod koszem. Dlaczego nie gra Black? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 35 zwyciestw to nie tankowanie tylko sezon przejściowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 KG nie może odejść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Randle nie spękał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzak Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Yhy spekał, tu tez? http://nbatitlechase.com/blog/2015/10/29/julius-randle-pushes-kevin-garnett/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 No tak spękał... bo się na niego nie rzucił? Ja rozumiem, że z Ciebie taki zwierzak, że od razu kosa w ruch i pod płuco.. albo przynajmniej z bani w nos. Kevin to jeden z najlepszych trash talkerów w NBA, jednorazowy charakter, a Randle, ani nie odsunął się, nie zesrał się nie wmurowało go tylko odpowiedział (co to nie wiem, bo się z nim wczoraj nie widziałem), ale też nie dał się podpuścić i wejść z Garnettem w konflikt. Odbił tylko piłkę o tyłek KG przy "inboudzie" that's all. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzak Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Bez sensu.... Mój mózg nie wyłapał "nie" w twojej poprzedniej wypowiedzi i stad to nieporozumienie... Zreszta po jaka cholerę dołączałbym link z Randlem przerabiajacym Garnka na marmolade i kwaśne jabłko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Ja znów też inaczej odebrałem Twój post.. nie ma jak się dogadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 http://www.nba.com/lakers/news/151029_russellonball?cid=fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Mark Medina @MarkG_Medina 54m54 minutes ago Byron said he had D'Angelo play at SG to ease his workload. But D'Angelo's natural position is at PG Mark Medina @MarkG_Medina 51m51 minutes ago D'Angelo conceded obvious that he feels more comfortable at PG. but he said he embraced playing SG Mark Medina @MarkG_Medina 44m44 minutes ago Clarkson said both Byron and Kobe brought up the idea about putting D'Angelo back at PG ŁOOOO, wreszcie Scott skumał, że na PG będzie grał wydraftowany z #2 point guard. Jak on na to wpadł?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Russell w preseason był ustawiany na jedynce. Dopiero na mecz z Minnesotą Scott zdecydował się go przesunąć. Widać tylko na chwilę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 tankujemy po niego czy nie? http://thebiglead.com/2015/10/29/ben-simmons-on-snapchat-you-can-catch-me-on-the-lakers-next-year/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Zapytaj Kobiego, co o tym sądzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 tankujemy po niego czy nie? http://thebiglead.com/2015/10/29/ben-simmons-on-snapchat-you-can-catch-me-on-the-lakers-next-year/ nah jeśli już zachowamy pick, to ja bym nim handlował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 30 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Zależy, co można byłoby za niego dostać. Ale zachowanie picku = top 3 draftu, ja bym oddał tylko w jakiejś zajebistej wymianie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi