just like mike Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Talent bez pracy jak widać nic nie znaczy. mógłbyś się wreszcie przestać wypowiadać w tym temacie? Jak dobrze pamiętam to Upshaw miał problem z crackiem, a więc najgorszą używką na świecie, potrzeba sporo czasu aby wyjść z takich kłopotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Gdyby Shawn Kemp był na forum pewnie odpisałby - z cracku da się wyjść... z alimentów ni c***a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 mógłbyś się wreszcie przestać wypowiadać w tym temacie? Jak dobrze pamiętam to Upshaw miał problem z crackiem, a więc najgorszą używką na świecie, potrzeba sporo czasu aby wyjść z takich kłopotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 The Lakers say they have waived guard Michael Frazier II and center Robert Upshaw. Los Angeles' roster now stands at 17. https://twitter.com/SpearsNBAYahoo/status/656537119221899264 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 ehh szkoda Usphawa, teraz Jabari Brown powinien polecieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 też żałuje Upshawa, na parkecie wydawał się być lepszy niż Sacre, zakładam że jednak sprawy off court wzięły górę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dave86 Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Dlaczego szkoda Upshawa? Nic kompletnie nie pokazał szczególnego.. :/ W sumie to Sacre też nie, jedynie to że Upshaw jest chyba młodszy, ale z tego co pamiętam ma problem z psychiką czy coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Sacre na ten moment jest lepszy. Upshaw ma spory potencjał, ale jest też bardzo surowy. Dostał uczciwą szansę i najwyraźniej nie wzbudził zaufania. Ciekawe teraz co z Brownem, bo jak facet gra na swojej pozycji, to jest całkiem przydatny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 20 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Z Philly powinni zadzwonić do Browna. A Upshaw? Sam chciałem, żeby gość zaskoczył pozytywnie, ale widocznie niczym nie zwrócił na siebie wystarczającej uwagi. Sam widziałem go tyle, co nic, ale w tym czasie nie oczarował mnie nawet w najmniejszym stopniu. Surowy, to dobre słowo. Głowa zrobiła swoje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 To raczej nie poszło o to, co pokazywał na parkiecie, matek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 upshawa szkoda bo połowa forum miała go za wielki talent. crack czy nie, w ogolnym rozrachunku okazał sie słabszy niż sacre. Powodzenia w życiu i tyle. Raczej sie przyda jak ma takie problemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Nie róbmy z Upshawa jakiejś ofiary losu bo miał/ma problemy z crackiem. Talent to nie wszystko, nie on pierwszy i nie ostatni ma w życiu problemy, nie widzę powodów, aby stawiać go ponad mniej utalentowanymi, ale jednak bardziej ogarniętymi zawodnikami. Równie dobrze można stwierdzić, że gdyby nie talent/warunki do gry w kosza to już dawno byłby w dużo gorszym miejscu. Oczywiście życzę mu zwycięstwa w walce z nałogiem i wyjścia na prostą, ale nie będę też robił 'ojoj' na myśl o nim, nie każdy dostał w życiu tyle talentu i warunków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 ale Lakers chyba go podpisali na multi-year deal tylko, ze miał z tego 35k $ gwarantowane. to nie jest tak, że on teraz będzie grał dla Defenders w D-League? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Zwolnili go więc jest wolnym agentem i może pójść gdzie zechce. Multi-year to tylko zabezpieczenie na wypadek gdyby gościu okazał się przekozakiem, ale w przypadku niegwarantowanej umowy nie ma to żadnej wartości. A jeżeli zechce grać w D-Fenders to i tak będzie mógł zostać przechwycony przez każdy inny klub NBA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Najpierw jest waiverem, jak nikt go nie wezmie, to bedzie mogl podpisac z druzyna Lakers z DLeague, na co podobno Lakers licza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Eric Pincus ✔@EricPincus @davesportsgod anything possible - I've spoken to execs who have said they'd pay not to have Upshaw around their locker room Sam Vecenie @Sam_Vecenie Why I’d be surprised if Upshaw is claimed on waivers. Have heard multiple NBA guys use word “toxic” or “undraftable" Upshaw, despite his enticing shot-blocking skills, had trouble picking up the offense, often left the training facility after practice without putting in extra work, and was guaranteed $35,000. http://www.latimes.com/sports/lakers/lakersnow/la-sp-ln-lakers-cut-robert-upshaw-keep-robert-sacre-20151020-story.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 znak czasu i oznaka głębszego kryzysu LA? Dawno nie było tak, że przed sezonem fani Lakers sie zastanawiali nad losem ogórka po zwolnieniu... sami przyznacie, że temat nie jest istotny z perspektywy rozpoczynającego się sezonu w NBA. czy Jupszoł czy Szaqre nie ma znaczenia... sytuację oczywiście ratują finanse gdyż Lakers to klub z bardzo duzym zapleczem finansowym i koniec kontraktu KB oznaczać będzie tylko i wyłacznie uwolnienie znacznej $$$ na nowe GWIAZDy.... sam się zastanawiam czy Lakers szybko stana na nogi... dla dobra rivality oczywiście chcę tego "w ograniczonym" zakresie... dywagacje na powyższe tematy przypomina mi dywagacje w spurs po trejdzie Rodmana i przybyciu Perdue... to były straszne czasy... Lloyd Daniel Vinny i Perdue na parkiecie to był koszmarny zestaw psujący prime Robinsona... co gorsze na razie młodzież lakers nie robi na mnie wrażenia ale JESTEM CHOLERNIE ciekaw tego zestawu..... IMO pograją sobie z Suns czy Kings ale Jazz czy NOP im strasznie odjadą w tym sezonie (....Tyreke ałłł) nadal nikt mi nie opisał rotacji..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Dawno nie było tak, że przed sezonem fani Lakers sie zastanawiali nad losem ogórka po zwolnieniu... bo dawno nie było takiego ogórka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 nie jestem w stanie zrozumieć ludzi takich jak Upshaw, ma talent, warunki fizyczne i odrobiną wysiłku przez parę lat klepania piłki można zarobić od kilku do kilkudziesięciu milionów, a jemu się nie chce. Nie powiem, że mi szkoda człowieka, ale marnowanego na własne życzenie potencjału. Co do reszty to Huertas szybciutko potwierdził w dwóch meczach to co pisałem, że jest pewniakiem do składu, miejmy tylko nadzieję, że zdrowotnie da radę bo naprawdę fajnie się go ogląda jak ustawia atak, nie będę pisał kogo fizycznie, pod względem kreowania innych i nawet rzutu z kolanka mi przypomina bo zaraz będzie jakaś nadinterpretacja moich słów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Van, mi on też przypomina Steve Nasha dla ubogich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi