P_M Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Sporo fajnych rzeczy z dzisiejszych highlightów. Huertas pokazał parę fajnych zagrań, Clarkson wyrasta na mentalnego lidera młodziaków, Randle nabrał sporo pewności siebie i wchodzi w pomalowane jak czołg, a jego komunikacja niewerbalna coraz bardziej przypomina mi Kempa, o czym mówiłem już wcześniej.Sacre zdecydowanie out.Nie widzę oprócz tego w ekipie J.Browna, R.Kelly'ego, J. Holmesa i Fraziera.Moja 14-tkaRussell, Clarkson, Kobe, Randle, HibbertHuertas, L. Williams, Nance Jr, Bass, Black. Young, A.Brown, MWP ,Upshaw.Resztę wymienioną wcześniej oddałbym.Przyszłość Lakers wygląda o wiele lepiej, niż sądziłem po zakończeniu poprzedniego sezonu, gdzie byliśmy głęboko w D. Teraz nawet bez Kobego, ta drużyna pokazała, że może nieźle grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Lakers wykorzystali team option na nastepny sezon w kontrakcie Randle'a. Czyli jemu zostały 2 lata rookie kontraktu? A oprócz tego to podobno Sacre i Jabari out z rosteru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Ten nance jr to syn tego nance'a z tych nancow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 dlaczego jest biały? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Kidd tez jest bialy:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 dlaczego jest biały? obstawiam, że Tom Gugliotta strzelił z boku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 wow. pokonali warriors. wiem, ze to preseason ale... huertas wygladal jak brat steve'a nasha. malo kto potrafi wykrewac sacre. rzuty z kolana, czy no look passy w poprzek boiska, rozciagajace defensywe i dajace 3? nance jak lepszy brat blake'a griffina randle jak mix kempa z anthonym masonem, to tego krzyczal, ze nie potrafi go powstrzymac czolowy obronca ligi(?) inni tez dali sporo pozytywow. just wow, choc po highlightach. 10 dni do sezonu, obudzcie mnie przed 28 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 nie no po takim meczu to faktycznie LAL pewniak do PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 a gdzie on tak napisał co to info z Sacre i Jabarim to fejk, nikt póki co tego nie potwierdza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Niestety 82 spotkania RS nie będą rozgrywane na lodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Dach może przeciekać, wyłączy się światło, ewentualnie klimatyzację i jakoś damy rade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 pamietajcie tylko, ze tylko połowa meczy moze być bez klimy... druga na wyjeżdzie i tu widzę główna słabość Lakers... u siebie poprzez "gościnność" LA goście moga być "wczorajsi" na podstawie tyego Pre jaka jest S5? i rotacja... rozpyka ktos przewidywania minut? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Kobe prawdopodobnie out do końca preseason Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Jak to czytałem to wzrok pominął pre i się prawie zesrałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Kelly z game winnerem. Koniec świata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Uratował dzień i swoją skórę. Chwilę wcześniej zrobił stratę po której doszło do remisu 102-102, a i jeszcze sekundy wcześniej miał swój udział w tym, że Blazers zdobyli punkty na 99-102, bo dał Kamanowi zebrać piłkę w ataku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Wróbelki ćwierkają, że Upshaw nie jest wzorowym pracownikiem i prawdopodobnie przegra rywalizację o miejsce w składzie z Sacre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Wróbelki ćwierkają, że Upshaw nie jest wzorowym pracownikiem i prawdopodobnie przegra rywalizację o miejsce w składzie z Sacre. tylko nie to przeciez ten Sacre jest najgorszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Talent bez pracy jak widać nic nie znaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi