RappaR Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 To dlaczego akurat na 9. a nie wyżej? I dlaczego w poprzednich sezonach szanse dawali mniejsze? I w sumie taka dyskusja wyszła, ale gdzie dają im 9 miejsce? Jak sprawdziłem mają 19. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 (edytowane) 9 w konferencji... tak btw. wg forbse'a jestesmy na 6. miejscu na swiecie http://nextimpulsesports.com/2015/07/15/forbes-names-the-most-valuable-franchises-in-sports-for-2015/ Edytowane 15 Lipca 2015 przez badboys2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Panowie ma ktos link do live'a z Mavs? Jak na złość na roja nie ma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Panowie ma ktos link do live'a z Mavs? Jak na złość na roja nie ma... http://justduck.it/quack/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 (edytowane) Dzięki, choć już znalazłem na jakiejś stronce Mavs... Ale nie wiem czy zarywanie nocy i oglądanie tego meczu było dobrym pomysłem... edit: może to ta pora (4:22), moze to ten mecz, może to ten wcześniejszy hype, ale doprawdy zabawny mecz ; ) nie no ogólnie smiesznie jest, zobaczymy co dalej, ale po tych czterech meczach... no śmiesznie jest ps. polecam wszystkim fanom taktyki ostatnią rozrysowaną zagrywkę madsena. chłopina aż dwa czasy zmarnował, żeby ją dobrze nakreślić ;P Edytowane 16 Lipca 2015 przez kore99 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 randle rzucajacy z 8 metra? wow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Wyglądało to lepiej, ale ta zagrywka lub jej w sumie brak pod koniec.https://www.youtube.com/watch?v=m5ICiHg9ecQ&feature=youtu.be Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Nie ma co się pocieszać, że cokolwiek wyglądało lepiej. To był mecz z goścmi, którzy w 90% wylądują w nowym sezonie max w d-league, a dodatkowo którzy zebrali wpier**l w każdym innym meczu tegorocznej SL Jeśli na tle jakichś ziomków, z zapamiętaniem których nazwiska jest niemały problem russell wygląda blado, no to strach pomyśleć, co będzie dalej. oczywiscie wszystko spoko i bez paniki, bo pamiętajmy że to tylko SL i z każdym meczem będzie coraz lepiej, ale trzeba też jasno odnotować po tych czterech meczach; na tle "naszej przyszłości" kołki pokroju jeremy'ego tylera wyglądają jak superstarzy, na których nie pomaga nawet podwajanie. Także tego... niech kolega piszący na LakersLand wykasuje ze swojego przed-summerligowego wpisu fagment, że Lakers z takim składem muszą/powinni wygrać SL, no bo jakby nie patrzeć teraz to wstyd trochę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Tez widziałem ten mecz. Co do russela wygląda mi on na takiego drugiego rondo(pozytywnie pisze, bez hejtów i smiania). duzo widzi, wjazd pod kosz ma, ale rzut słaby no i dużo strat. Co do meczu, jak kore napisał wyżej, śmiesznie. Tyler chyba zagrał mecz życia. Juz nic lepszego mu sie nie przydarzy.. akcja meczu- upshaw złapał powella w pół w locie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 fanem ncaa nie jestem i tej ligi nie sledze, ale to nie bylo tak, ze wlasnie rzut ma byc jedna z mocnych stron russella? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 16 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Tak było, mimo że z linii nie powalał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. badboys2 Opublikowano 16 Lipca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 pragne przypomniec wszystkim, ze to summer league. lebron w 1 ze spotkan summer league zrobil 2/14 z gry lebron 37% durant 33% rose 29% curry 32% to % z gry tych zawodnikow, jakie notowali w swoich summer leagues. nie w 1 spotkaniu ale na przestrzeni calego turnieju. parafrazujac slowa klasyka: we r talkin about... summer league. not about season or even preseason we r talkin about summer league. summer league Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 pragne przypomniec wszystkim, ze to summer league. lebron w 1 ze spotkan summer league zrobil 2/14 z gry lebron 37% durant 33% rose 29% curry 32% to % z gry tych zawodnikow, jakie notowali w swoich summer leagues. nie w 1 spotkaniu ale na przestrzeni calego turnieju. parafrazujac slowa klasyka: we r talkin about... summer league. not about season or even preseason we r talkin about summer league. summer league Dokładnie. SL niczego nie przekreśla, ani też niczego nie gwarantuje. Ale tak to już jest, że większość kibiców ma tendencję do przesadzania czy to w jedną czy to w drugą stronę. A przecież Ci wszyscy zawodnicy mają jeszcze masę czasu na poprawę, albo masę czasu na to, żeby sodówka im uderzyła do głowy. Dlatego właśnie podziwiam tych którym chce się wstać o 3 rano, żeby zobaczyć mecz SL! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 (edytowane) Także tego... niech kolega piszący na LakersLand wykasuje ze swojego przed-summerligowego wpisu fagment, że Lakers z takim składem muszą/powinni wygrać SL, no bo jakby nie patrzeć teraz to wstyd trochę Chyba nie od dziś wiadomo, że teoria a praktyka to dwie różne rzeczy... Poza tym jak zobaczyłem gameplan sztabu na te spotkania, to zacząłem domyślać się, że nic z tego nie wyjdzie. Niemniej jednak papiery były i swego początkowego zdania nie zmienię - celem Lakers było mistrzostwo i mówił o tym nawet Madsen. Także wstydzić to się co najwyżej mogą Lakers. Edytowane 16 Lipca 2015 przez Air Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Chyba nie od dziś wiadomo, że teoria a praktyka to dwie różne rzeczy... Poza tym jak zobaczyłem gameplan sztabu na te spotkania, to zacząłem domyślać się, że nic z tego nie wyjdzie. Niemniej jednak papiery były i swego początkowego zdania nie zmienię - celem Lakers było mistrzostwo i mówił o tym nawet Madsen. Także wstydzić to się co najwyżej mogą Lakers. No własnie chyba nie zrozumiałeś, bo chodziło mi o to że wstyd dla Lakers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 No własnie chyba nie zrozumiałeś, bo chodziło mi o to że wstyd dla Lakers No faktycznie nie zrozumiałem, bo myślałem, że chodzi o mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 (edytowane) No faktycznie nie zrozumiałem, bo myślałem, że chodzi o mnie Każdy tak to zrozumiał bo on błednie napisał ale whatever co do LAL to ja wiem, że pewnie bedzie sporo (albo już było) zapewnień żę Kobe będzie pracował z mlodymi i jak to on będzie się dzielił piłką i w ogóle ale przecież każdy wie, że nawet jak to bedzie fajnie wyglądało przez 3q to w koncówce Kobe bierze piłe idzie do post i grając tyłem rzcua fade away'a. Wszyscy zmrożeni bo czekają co zrobi, po paru takich meczach młodym się może odechcieć ale to tez nie o to chodzi. Jak widziecie tą współpracę? I co najważeniejsze jak ją Kobe widzi? Edytowane 16 Lipca 2015 przez devilnevercry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pancake Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Chodza sluchy, ze Ty Lawson jest obiektem zainteresowan Lakers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 17 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Za co, Hibberta? Czy za Kobe razem z Gallo? Na szczęście Lakers nie mają jak go teraz pozyskać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 No to byście mieli Californication pełną gębą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi