Pancake Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Kto w ogóle jeszcze z ciekawszych graczy jest bez kontraktu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 (edytowane) ja bym mógł pograć edit. Dobra widze, że za rok Whiteside jest UFA, podbijać trzeba do niego Edytowane 2 Lipca 2015 przez just like mike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 julius kolejna z plotek mowi o tym, ze od czasow transferu nasha i howarda, kiedy to lakers mocno zagrali wszystkim na nosie, panuje niepisana zasada by nie robic dealow z lakers. i fakt faktem, mozna odniesc takie wrazenie, ze tych wymian w ostatnich 2 sezonach jest w jezioranach jak na lekarstwo. podobno wlasciciele nie przepadaja za mlodym bussem, wiekszosc wlascicieli to stara gwardia, znali sie etc. nie wiem na ile te plotki moga byc prawda ale mnie juz nic nie zdziwi w tej lidze. czyli co, przyszloroczny draft mamy top3 protected? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 o co chodzi? Z tym żeby dealowac Russelem za Okafora i pick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 (edytowane) @Cisza skumałem juz potem, dlatego usunąłem post jak coś, ale imo nie warto tego robić, c***owa opcja zarówno dla jednego jak i drugiego zawodnika Edytowane 2 Lipca 2015 przez just like mike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Adrian Wojnarowski @WojYahooNBA 10 min.10 minut temu The Lakers will get a second meeting with LaMarcus Aldridge today in Los Angeles, league source tells Yahoo Sports. 2 095 podanych dalej 932 ulubione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Miałem właśnie wklejać, CHGW czy to prawda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Adrian Wojnarowski @WojYahooNBA 2m2 minutes ago The Lakers have expressed a desire to get a second meeting with Aldridge, but unclear if that'll happen, league sources told Yahoo Sports. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 january piszę właśnie artykuł na LL i przeglądałem zdjęcia na google po wpisaniu frazy "Jim Buss" i trafiłem dokładnie na to samo foto. Przypadek? Nie sądzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 teraz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Może to przysługa ze strony agenta po tym, jak trochę obsmarowali Lakers publicznie. s'n't za Lopeza spoko, tylko po co, skoro mamy cap room? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 (edytowane) Jeśli LMA ostatecznie zdecydowałby się na Lakers, to by było niesamowite Po takich 2 dniach FA... Bardzo mało prawdopodobne, ale kto go tam wie. Swoją drogą, ciekawe, że mu się chce słuchać tych wszystkich (oprócz Knicks ) ofert na spotkaniach. Edytowane 2 Lipca 2015 przez barcalover Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F.U. Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Sam Amick @sam_amick 19 sek.20 sekund temu LaMarcus Alrdige's second meeting with the Lakers, I'm told, will focus on just talking basketball with Mitch Kupchak and Byron Scott. Adrian Wojnarowski @WojYahooNBA 2 min.2 minuty temu Aldridge felt first meeting with Lakers was too focused on non-basketball (Hollywood, branding, etc) and Lakers want to rectify it. Może jest jakaś szansa?.. a przynajmniej nadzieja, że coś zrozumieli i skupią się na projekcie, a nie przekonywaniu blaskiem fleszy Holyłlód. Zawsze coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Nie mamy absolutnie na duet LMA + Lopez! Trzeba by spakować Randla i Swaggy'ego Sam Amick @sam_amick 19 sek.20 sekund temu LaMarcus Alrdige's second meeting with the Lakers, I'm told, will focus on just talking basketball with Mitch Kupchak and Byron Scott. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 julius kolejna z plotek mowi o tym, ze od czasow transferu nasha i howarda, kiedy to lakers mocno zagrali wszystkim na nosie, panuje niepisana zasada by nie robic dealow z lakers. i fakt faktem, mozna odniesc takie wrazenie, ze tych wymian w ostatnich 2 sezonach jest w jezioranach jak na lekarstwo. podobno wlasciciele nie przepadaja za mlodym bussem, wiekszosc wlascicieli to stara gwardia, znali sie etc. nie wiem na ile te plotki moga byc prawda ale mnie juz nic nie zdziwi w tej lidze. czyli co, przyszloroczny draft mamy top3 protected? Ja myślę, że takie rzeczy można między bajki wsadzić. Do tanga trzeba dwojga, jeśli Lakers nie za bardzo mają czym trejdowac to cięzko, żeby nagle ściągać Bóg wie kogo. Podobne głosy chodziły o Hinkie'm, które nasiliły się po drafcie, a kilka dni później dzieje się trade z Kings. Jeżeli masz coś, czego potrzebuje inny team to choćby nie wiem co się działo - taki deal ma szanse. Inna kwestia, że przywykliście do tego, że macie FA magnets, że dostajecie fajnych grajków za Luke'a Waltona, a to nagle... welcome in NBA reality. Myślałem, że LMA jest realny w Lakers - wprawdzie team nie jest pod jego potrzeby, ale ma chatę w LA i mógłby na jako takim poziomie dograć do emeryturki. Może to jakaś zagrywka, żeby wywalczyć lepszą rolę w LA, lepsze zapiski do kontraktu? Ch. go wie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Ciasno. Powiedzmy, Lopez za 14 - Young, Kelly out. Zostaje jakieś 15 milionów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 @KBergCBS The Lakers' second meeting with LaMarcus Aldridge today will involve Mitch Kupchak and Byron Scott, source says. Focus will be on-court. Nieźle, Kobe dzisiaj w domku. Ciekawe co on na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 LMA byłby idiotą gdyby nie podpisał z SAS. Ma gotową drużynę, super pod niego pasującą, z szansami na misia już i w przyszłości a do tego duże szanse na oszczędzanie w RS i długą karierę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgubiłem kredki Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 A może LMA chce po prostu zjeść obiad na krzywy ryj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 IMO jedyna szansa w sprowadzeniu LMA byłaby, gdyby do LAL trafił również Lopez ale na tym etapie, wydaje się to być nierealne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi