Roger Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Tak z ciekawości - backcourt Clarkson/Russel długofalowo ma sens? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 W ataku pewnie. Już mają fajna chemię. W obronie, cóż, jak Clarkson się jej nauczy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Jest mi przykro, gdy widzę taką niepewność w grze Hibberta, gracza którego zawsze bardzo lubiłem. To boli dodatkowo, bo bardzo cieszyło mnie jego przyjście do Lakers. Mam nadzieję, że się odbuduje w przyszłym sezonie. Może nawet w LAL, przy innym trenerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 (edytowane) Mi kobasa żal. Ładnie odgrywa na czyste pozycje a potem idzie kolega babolami. Edytowane 6 Marca 2016 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 (edytowane) Wracasz do domu -> Odpalasz komputer -> Pierwsze co sprawdzasz to nba.com -> Dostajesz zawału Edytowane 6 Marca 2016 przez Raven2156 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Lakers mają 1 turnover w 24 minuty. Impossible <br /> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Lakers mają 1 turnover w 24 minuty. Impossible <br /> Przy 11 turnover'ach Warriors.. Impossible2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tombou Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 (edytowane) nie sadzicie ze GSW po prostu cwiczą gre w crunch?poczekajcie do q4,nie pierwszy raz graja taki piach ze słabeuszami z takim wynikiem,bo sie nawet nie chca spocic.Ale nie ma co,dzieki czemus takiemu nie chce sie wyłączac telewizora Edytowane 6 Marca 2016 przez Tombou Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Clarkson ładnie się dziś pokazuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Clarkson w ataku jest naprawdę fajny, niech dołoży jeszcze obronę i będzie fajny grajek na lata. Idealnie by było gdyby Lakers to dowieźli i Suns ograli Grizzlies. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Coraz bardziej podoba mi się wizja sezonu 16/17 Widząc lepszych i lepszych z meczu na mecz młodzików, aż chce się oglądać chłopaków z L.A. ( nie mam tu bynajmniej na myśli Rudego i ekipy ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 (edytowane) Clarkson ładnie się dziś pokazuje Clarkson w ataku jest naprawdę fajny, niech dołoży jeszcze obronę i będzie fajny grajek na lata. Idealnie by było gdyby Lakers to dowieźli i Suns ograli Grizzlies. Dziennikarze z Oakland: Marcus Thompson ✔ @ThompsonScribe Clarkson = Warriors killer Tim Kawakami ✔ @timkawakami Clarkson is a guy who bugs the Warriors. Tim Kawakami ✔ @timkawakami As I said about Clarkson... just seems to play Curry well on both sides. Tim Kawakami ✔ @timkawakami I know the Lakers aren't trading him, but if I'm a West rival I do whatever I can this summer to get Clarkson just to play him vs. GSWs. Ale Clarkson to przecież tylko jakiś wymysł fanów LA. Edytowane 6 Marca 2016 przez Jendras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Ale Clarkson to przecież tylko jakiś wymysł fanów LA. Dobrze gada! Polać mu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rettz Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Lets go Lakers!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Też się zastanawiam, co tu się odpierdala.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Gdzie był Huertas przez 2/3 sezonu? eh, trochę słodko-gorzki ten mecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Huertas jednak nie jest tylko materiałem dla Shaqa to Shaqtin a Fool <br /><br /> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 nie sadzicie ze GSW po prostu cwiczą gre w crunch?poczekajcie do q4,nie pierwszy raz graja taki piach ze słabeuszami z takim wynikiem,bo sie nawet nie chca spocic.Ale nie ma co,dzieki czemus takiemu nie chce sie wyłączac telewizora Doczekałem Q4 Nic się nie zmieniło. Lakersi grają swoje, a Warriors psują jak mogą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Obwod został spuszczony ze smyczy Scotta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi