just like mike Opublikowano 25 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 ok wysłałem, a kto chce niech sie dopisuje do listy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Któraś z tych dwóch opcji pasi? Coś zmienić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 25 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 jak dla mnie pierwsza lepsza, niech sie wypowiedza ci ktorzy zamawiali ten wzór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Pierwsza dobra. Ja bym jeszcze 'S' wyjebał z "Omar's". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 (edytowane) Mi to w sumie obojętne, pozostaję w grze. Edytowane 25 Maja 2015 przez Mentor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kordian7 Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 1 lepsza jak dla mnie. Jeśli będzie coś z tymi wzorami to piszę się na to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 1 spoko. Im back like terminator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 28 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 kto chce niech się zapisuje bo w niedziele zamykam liste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 3 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 dobra w piatek składam zamowienie, kto chce niech sie wpisze na liste do tego czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 I co z koszulkami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 8 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 złożyłem zamówienie, czekam na wycenę, wtedy ruszymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Dzieki za update Dzieki za update Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 12 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 (edytowane) Wielkość nadruku wynosiłaby A4 na koszulkach, czy wam to odpowiada? takiej wielkości mniej więcej by to było http://celprohurt.pl/pol_pl_Nadruk-cyfrowy-formatu-A4-na-odziezy-bialej-413_1.jpg jeżeli nie, możecie zaproponować jaka ma byc ta wielkość, jak to ustalimy to podadzą mi wreszcie wycene, sorry, ze tak sie to ciagnie, ale wolno mi na maile odpowiadają Edytowane 12 Czerwca 2015 przez just like mike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 licho, na cala koszulke ma byc;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Nie no a3 w pionie minimalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 12 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 jak chcecie wieksze to koszty wzrosna, nie wiem jescze o ile, ale wypowiedzcie sie do konca tygodnia, osobom z innego forum odpowiada A4, więc czekam na waszą decyzje jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 15 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Dobra kto chce z grafika do A4, a kto do A3. Pisać mi to w tym temacie do jutra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 A3 jak juz pisalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 A3, niech ten Omar będzie wielkim skurwielem. Dobrze by było zobaczyć jak to będzie mniej więcej wyglądało, jeszcze przed wysłaniem tych ciężko uciułanych na winklu hajsów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 15 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 zapytam o możliwość wizualizacji, a jak do jutra sie nie zdecydujecie to wybiore za was A3 lub A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi