Baptizia Opublikowano 4 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 (edytowane) Stworzyłem ligę w aplikacji Madden Mobile - zainteresowani mogą dołączyć bez przeszkód. Nazwa: e-nba Poniżej grafika z logo ligi. Nie widzę żadnej opcji dodania hasła więc kto pierwszy ten lepszy ale są w sumie 32 sloty więc powinno być ok. Edytowane 4 Maja 2015 przez AirForceNine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 4 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Ja gram na razie w jednej lidze, więc jak będzie tutaj więcej osób to dołączę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 4 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 No uruchomimy dopiero jeśli coś się ruszy. O ile się ruszy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venglas Opublikowano 4 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 jaka to aplikacja kurde bo patrzyłem w markecie i jest tylko modden nfl mobile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 4 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 jaka to aplikacja kurde bo patrzyłem w markecie i jest tylko modden nfl mobile No to ściągaj bo to jest to właśnie To waży ok 160mb a ekran startowy wygląda tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venglas Opublikowano 4 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 No to ściągaj bo to jest to właśnie To waży ok 160mb a ekran startowy wygląda tak: Już ładuję jak coś to będę tu pisał ocb, bo mogę nie ogarnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venglas Opublikowano 4 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 jakos w to gram wygrywam ale w ogóle nie kumam o co w tym chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bankrut Opublikowano 4 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Miałem przez parę dni. Zagrałem raz i usunąłem. Nie wiem, da się w to wkręcić? Ogólnie na mobilu to nie grywam, tylko na kiblu w karcianke NBA (no chyba, że akurat jest RC ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 5 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Ja powiem tak: wczoraj ściągnąłem ponownie po ok. pół roku i mega żałowałem, że tyle w to nie grałem. To jest dużo bardziej rozwinięta gra niż karcianka od 2k. Do tego masa Live Eventów, które są uaktualniane co kilkanaście minut. Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venglas Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 no jestem w tej lidze i co ? nie ogarniam tych wszystkich pozycji i mechaniki tej gry jak możesz podeślij mi jakiś polski odpowiednik tłumaczenia pozycji i roli graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 6 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 (edytowane) http://plfa.pl/rules Pierwsza z góry.. Jak ja się zasad uczyłem jakieś 10 lat temu to z innej strony korzystałem ale już nie mogę tego znaleźć. Co do ligi to niech oba sobie wisi na razie. Akurat wystartujemy może jakoś jak prawdziwa wystartuje. Wówczas kilku kumpli jeszcze powinienem załatwić. P.S. Najlepiej sam sobie wklep w Google zasady FA bo w sumie te z PLFA mogą się delikatnie różnić bo one są identyczne z NCAA. Te z kolei delikatnie się różnią od zasad panujących w NFL. Aczkolwiek jak te ogarniesz to też będzie ok. Edytowane 6 Maja 2015 przez AirForceNine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venglas Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Ja juz jednego kumpla rozkminilem, moze będzie grał P. S jaki masz tel? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 6 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Z2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Ja jak cisnąłem sporo to teraz tylko czasem coś zagram w pociągu czy na kibelku , choć teraz dużo eventów. Sesja zaliczenia, basket bo pogoda idze coraz mniej telefonu w ręce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venglas Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Ja jak cisnąłem sporo to teraz tylko czasem coś zagram w pociągu czy na kibelku , choć teraz dużo eventów. Sesja zaliczenia, basket bo pogoda idze coraz mniej telefonu w ręce. Właśnie pozdrawiam z kibelka xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 https://www.easports.com/madden-nfl/news/2015/mobile-increasing-ovr?utm_campaign=mad16-social-global-ic-fb-mobile-seasonscore-blog1-060215-mad-fb-img-site-ramp&utm_source=facebook&utm_medium=social&sourceid=mad16-social-global-ic-fb-mobile-seasonscore-blog1-060215-mad-fb-img-site-ramp&cid=39145&ts=1433259157711&sf38440742=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 3 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Trochę mi się odechciało grać w takim razie do rozpoczęcia sezonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bankrut Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Trochę mi się odechciało grać w takim razie do rozpoczęcia sezonu No i co gramy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 17 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Kurdę, nie zauważyłem postu wyżej.. Cisza, jaki jest Twój rekord jeśli chodzi o wysokość wyniku w sezonie zasadniczym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Kurde nie wiem, da się to sprawdzić gdzieś? Na początku w pierwszym sezonie da się walić pkt, ale ja czasem gram tak, że zrobię 2 td a potem na odpieprz auto run i pick w defe, bo jak gram inaczej to się zbyt wkręcam i co chwile telefon w ręce. Teraz robię achivmenty, juke, truck itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi