Przem Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Bo Jacare od dawna miał niby obiecane. Szkoda pecha Romero - wtedy byśmy zobaczyli prawdziwą siłę brazylijczyka. Anyway miałem też polewkę z Browne'a jak to wszedzie obwieszczal że dopiero Edmund go nauczył walki i jak sie walczy A został zamknięty przez Grega i Winkeljohna za pomocą Arlovskiego, który notabene był kontuzjowany. Timeout Makdessiego jak najbardziej odpowiedni. Chciał się tluc w stójce to został poyłuczony. Donald musi stanąć naprzeciw RDA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 25 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Podobno Arlovski ma 'szansę' na zwycięzcę starcia Cain-Werdum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Podobno Arlovski ma 'szansę' na zwycięzcę starcia Cain-Werdum. Szansa jest mała wg mnie. Chyba bardziej będą promować Stipe, chociaż kto wie. Ale AA ma tutaj ciekawie bo JDS i Overeem to ciekawe matchupy. Ahh sory - wątpię aby zawalczł z Overeemem Ale jest jeszcze Joshu Anyway jestem zahypeowany na caina znowu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 25 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Ja to dopiero uwierzę w Caina jak w w octagonie zobaczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 27 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 https://m.youtube.com/watch?v=JoqkDpVD15Q Też myślę, że by wytrzymał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 31 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 https://instagram.com/p/3V0WCnvD9s/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 dziwne, że jeszcze nikt nie wrzucił: http://www.dailymotion.com/video/x2urkiu_joanna-jedrzejczyk-jessica-penne-ufc-fight-night_sport materiał tylko dla dorosłych* *pozdro metlik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Ogólnie to jak czasami w jakimś barze to oglądam, to wygląda jak walka żuli pod Biedronką... Ale! Kiedyś był taki Rosjanin i nawalał się z takim Chorwatem. Były chyba 3 rundy x 15 min i nie szczędzili sobie ciosów, a wynik musieli rozstrzygnąć sędziowie. Tam było na co popatrzeć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Ogólnie to jak czasami w jakimś barze to oglądam, to wygląda jak walka żuli pod Biedronką... walka w parterze równiez? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 jeśli Chorwat to bankowo legendarny Cro Cop https://pl.wikipedia.org/wiki/Mirko_Filipović Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 (edytowane) a jak rusek to pewnie Fedor Edytowane 25 Czerwca 2015 przez kiwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Obydwaj macie rację! Ten Rusek to był rzeźnik pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 ten rusek ehhh. To tak jak byś pisał o Jordanie ten amerykaniec. Fedor to Jordan mma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 BTW. swego czasu Przem narzekał, że duet Juras - Janisz nie potrafi do końca oddać emocji gali i że ogólnie nie robią tego na zbyt wysokim poziomie... jeśli tak, to na jakim poziomie robią to Ci dwaj z Ex? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 (edytowane) no na początku nie dało się ich słuchać, ale z gali na gale, jak dla mnie coraz lepiej. Daj chłopakom szanse ;] Edytowane 25 Czerwca 2015 przez kiwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 ten rusek ehhh. To tak jak byś pisał o Jordanie ten amerykaniec. Fedor to Jordan mma w takim razie przepraszam, bo kogo jak kogo ale tego Fedora to nie chciałbym spotkać w ciemnej uliczce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 BTW. swego czasu Przem narzekał, że duet Juras - Janisz nie potrafi do końca oddać emocji gali i że ogólnie nie robią tego na zbyt wysokim poziomie... jeśli tak, to na jakim poziomie robią to Ci dwaj z Ex? ;] Ehh nie pamiętam dokładnie co pisałem, ale Juras potrafił emocje oddać to raczej janisz mnie wkurzał. w takim razie przepraszam, bo kogo jak kogo ale tego Fedora to nie chciałbym spotkać w ciemnej uliczce Byś sie nie zorientował. Fedor jest łagodnego usposobienia i wygląda jak zaspany miś i w zasadzie w bójki sie nie wdaje. Poza ringiem czy klatką ta raczej bójki toczył bo technika dosyć nieprzeciętna. W pewnym momencie przestał sie rozwijać i zakończył karierę. Jego brat w sumie niby bardziej utalentowany , ale karierę spierdolił. /a walka Fedor vs CroCop była gigantyczną walką na tamte czasy/ A jeśli chodzi o porównanie zule przed biedrą a mma to albo gówniane mma ogladałeś Przemku albo nieznajusz co to i alko Ci zasłania. Co do Walki JJ z Penne to spodziewany rezultat tak jak pisałem gdzieś wcześniej - zakończy to się w dwie max rundy, ale Penne była wytrzymała lasencja. Ogólnie czegoś takiego sie nie obserwuje aby w tak niskiej kategorii wagowej i to jeszcze kobieta tak zmasakrowała przeciwniczkę. Dodatkowo złamała sobie kciuk więc czeka ją operacja. Ale ma wrócić pod koniec roku vs prawdopodobnie zwycięzczyni Aguillar - Gadhela. Jedrzejczyk ogólnie stwaje się niezwykle popularna. Jej brutalny styl i jedna z najlepszych stójek na świecie i brutalizacja robi robotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 26 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 No i JJ na swoim fejmie podpisała kontrakt z Reebokiem(co nie powinno dziwić) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 No i JJ na swoim fejmie podpisała kontrakt z Reebokiem(co nie powinno dziwić) Jak każdy w UFC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 26 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgadza się - Reebok sponsoruje teraz całą federację ale chodzi mi o to, że uczynili Joasię jedną z głównych twarzy swojej marki i to w dużej mierze na niej będzie się skupiał ich marketing w mma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi