RappaR Opublikowano 7 Czerwca Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca Tafa popsuł plan UFC, bo nawet nie pozwolił się ładnie znokautować. Szczerze - nikt do tej pory jeszcze w UFC nie był tak "hodowany" jak Iwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 15 Czerwca Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca chyba najgorsza gala ufc jaka ogladalem xd Jones to zaluje ze nie wzial tej walki z Pereira, usadzilby go w chwile, wolny, bez ciosu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 15 Czerwca Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca jeszcze smieszny Topuria celebrujacy zwyciestwa przed walkami bardzo dobrze ze dostal na dziure Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Czerwca Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 8 godzin temu, Kubbas napisał(a): jeszcze smieszny Topuria celebrujacy zwyciestwa przed walkami bardzo dobrze ze dostal na dziure Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Lipca Udostępnij Opublikowano 3 Lipca Właśnie dlatego sporty walki są niebezpieczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 Lipca Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2 godziny temu, fluber napisał(a): Właśnie dlatego sporty walki są niebezpieczne W znaczeniu twierdzisz, że od trenowania MMA człowiek zapada na autyzm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Lipca Udostępnij Opublikowano 3 Lipca (edytowane) 24 minuty temu, RappaR napisał(a): W znaczeniu twierdzisz, że od trenowania MMA człowiek zapada na autyzm? Nie jestem lekarzem, nie wiem jaka choroba powoduje chęć tarzania się w pokrzywach, ale stawiam że może mieć to.cos wspólnego z mózgiem i jego obrażeniami Edytowane 3 Lipca przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 Lipca Udostępnij Opublikowano 3 Lipca Godzinę temu, fluber napisał(a): Nie jestem lekarzem, nie wiem jaka choroba powoduje chęć tarzania się w pokrzywach, ale stawiam że może mieć to.cos wspólnego z mózgiem i jego obrażeniami Jiri jest memem od dawna w MMA, tarzanie się w pokrzywach to jedno z jego typowych odchyleń. raz się zamyślił w trakcie treningu i przez dobę ćwiczył jeden cios przed wałkami zamyka się w jaskiniach w ciemności bez jedzenia twierdzi, że jest samurajem i postępuje wedle ichniego kodeksu honorowego Musashiego w ramach treningu zawiązuje sobie oczy i tak walczy biorąc pod uwagę, że takie ekscentryczne zachowania cec***ą osoby z autyzmem, a reszta zawodników z CTE zazwyczaj cec***e się problemami z uzależnieniem, agresją , depresją i demencją, raczej uznaje, że Jiri jest specyficzny, a nie że ma jedyny w swoim rodzaju zestaw objawów CTE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Lipca Udostępnij Opublikowano 12 Lipca lubiłem mcgregora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 12 Lipca Udostępnij Opublikowano 12 Lipca c***nia straszna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi