jack Opublikowano 30 Marca Udostępnij Opublikowano 30 Marca 51 minut temu, julekstep napisał(a): robią to dobrze Nie ma jakiegoś paragrafu na wykorzystywanie osób z niepełnosprawnością intelektualną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 30 Marca Udostępnij Opublikowano 30 Marca 25 minut temu, jack napisał(a): Nie ma jakiegoś paragrafu na wykorzystywanie osób z niepełnosprawnością intelektualną? jest, ale w tym przypadku orzecznik ZUS wydał zgodę tymczasową Godzinę temu, julekstep napisał(a): robią to dobrze nie ma chyba lepszej rekomendacji niż Popuś niedowierzający w to widzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 5 Maja Udostępnij Opublikowano 5 Maja Czekam na Strickland vs Chimaev. Zrobili dobry hype, oby rusek dostał ko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Maja Udostępnij Opublikowano 5 Maja Godzinę temu, the_secret napisał(a): Czekam na Strickland vs Chimaev. Zrobili dobry hype, oby rusek dostał ko Hype mega, ale walka dla mnie będzie mega słaba. Khamzat zna swoje ograniczenia, a Sean jest słabszy od DDP. Będzie ordynarne leżenie w parterze i obijanie, nudna, brudna walka Kaukaz style. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 10 Maja Udostępnij Opublikowano 10 Maja Pięknie Strickland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 10 Maja Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2 godziny temu, the_secret napisał(a): Pięknie Strickland Nie wierzyłem w ogóle, kurs 5:1. Największy upset w historii walk o pas od Bispinga. Ale zajebiście, cieszę się. Walki nie widziałem, bo mam fight passa i czekać 2 doby muszę, nie dam 200 zł za ppv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 10 Maja Udostępnij Opublikowano 10 Maja tragiczna walka wrestlerzy rozjebali ufc, tego sie nie da ogladac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 10 Maja Udostępnij Opublikowano 10 Maja 7 minut temu, Kubbas napisał(a): tragiczna walka wrestlerzy rozjebali ufc, tego sie nie da ogladac Lol, UFC w 2010 było dużo gorsze. Od zawsze wrestling jest najważniejszy. To co się zmieniło, to właśnie część się nauczyła bronić i podnosić spod klatki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 10 Maja Udostępnij Opublikowano 10 Maja jak lubisz ogladac przytulanie sie cala walke i nieaktywny wrestling kamzata ktory polega tylko na kontroli nikt inny nie chce tego ogladac musza zmienic zasady punktowania nieaktywne trzymanie na ziemi powinno byc podnoszone albo nie punktowane na plus tu masz fajna walke z dynamicznymi zapasami ktore sie da ogladac nie to co dzisiaj, cala hala spala z nudow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 10 Maja Udostępnij Opublikowano 10 Maja 4 minuty temu, Kubbas napisał(a): jak lubisz ogladac przytulanie sie cala walke i nieaktywny wrestling kamzata ktory polega tylko na kontroli nikt inny nie chce tego ogladac Nie lubię, ale ja nie napisałem, że nie lubię, ale że nie ma na to w ogóle miejsca. W całej czołówce HW/LHW/MW jest dosłownie jeden zapaśnik - Khamzat. JEDEN. Ankalev jako jedyny ma dobre zapasy w LHW i może zastosuje je w walce z Ulbergiem, ale to przede wszystkim kickboxer, który wygrywa wszystko w stójce i ma większość walk w UFC wygrane przez KO. W MW jeszcze Fluffy i RDR jeszcze obalają, ale Fluffy poza tym bardzo dużo walczy i męczy w stójce, a RDR mocno opiera się na klinczu. W HW nie masz w zasadzie nikogo. Jeśli oglądasz jedną walkę do roku i akurat wypadło na Chimaev vs DDP, to spoko, mogłeś odnieść takie wrażenie. Po prostu Twoja opinia na podstawie jednej walki nie mówi wiele o kondycji UFC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan A. Opublikowano 10 Maja Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2 godziny temu, Kubbas napisał(a): jak lubisz ogladac przytulanie sie cala walke i nieaktywny wrestling kamzata ktory polega tylko na kontroli nikt inny nie chce tego ogladac musza zmienic zasady punktowania nieaktywne trzymanie na ziemi powinno byc podnoszone albo nie punktowane na plus tu masz fajna walke z dynamicznymi zapasami ktore sie da ogladac nie to co dzisiaj, cala hala spala z nudow Trochę się w tym temacie jednak pozmieniało w zeszłym roku, w punktowaniu. Dla przykładu Almeida-Volkov. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 10 Maja Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2 godziny temu, RappaR napisał(a): Nie lubię, ale ja nie napisałem, że nie lubię, ale że nie ma na to w ogóle miejsca. W całej czołówce HW/LHW/MW jest dosłownie jeden zapaśnik - Khamzat. JEDEN. Ankalev jako jedyny ma dobre zapasy w LHW i może zastosuje je w walce z Ulbergiem, ale to przede wszystkim kickboxer, który wygrywa wszystko w stójce i ma większość walk w UFC wygrane przez KO. W MW jeszcze Fluffy i RDR jeszcze obalają, ale Fluffy poza tym bardzo dużo walczy i męczy w stójce, a RDR mocno opiera się na klinczu. W HW nie masz w zasadzie nikogo. Jeśli oglądasz jedną walkę do roku i akurat wypadło na Chimaev vs DDP, to spoko, mogłeś odnieść takie wrażenie. Po prostu Twoja opinia na podstawie jednej walki nie mówi wiele o kondycji UFC. nah nie ogladam jednej walki w roku mowie ogolnie o zapasnikach w ufc, a nie o 3 klasach wagowych ktore wymieniles i nie mowie tez ze jest ich w pizdu duzo 37 minut temu, Pan A. napisał(a): Trochę się w tym temacie jednak pozmieniało w zeszłym roku, w punktowaniu. Dla przykładu Almeida-Volkov. troche tak ale dalej za malo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 10 Maja Udostępnij Opublikowano 10 Maja 6 minut temu, Kubbas napisał(a): nah nie ogladam jednej walki w roku mowie ogolnie o zapasnikach w ufc, a nie o 3 klasach wagowych ktore wymieniles i nie mowie tez ze jest ich w pizdu duzo Ja głównie oglądam wyższe kategorie wagowe, z niższych tylko najważniejsze walki. To skupmy się tylko na MW, z której jest Khamzat. Więc nie licząc dwóch ostatnich walk i więcej nie będzie, bo Chimaev idzie do wyższej kategorii wagowej, ostatni raz zapasy w walce finałowej miałeś Weidman vs Machida. W 2014, 21 walk o pas temu. Następna walka będzie na pewno w stójce. Fakty mówią same na ten temat, więc taka opnia 3 godziny temu, Kubbas napisał(a): wrestlerzy rozjebali ufc, tego sie nie da ogladac W ogóle się nie broni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 10 Maja Udostępnij Opublikowano 10 Maja 4 godziny temu, RappaR napisał(a): Ja głównie oglądam wyższe kategorie wagowe, z niższych tylko najważniejsze walki. To skupmy się tylko na MW, z której jest Khamzat. Więc nie licząc dwóch ostatnich walk i więcej nie będzie, bo Chimaev idzie do wyższej kategorii wagowej, ostatni raz zapasy w walce finałowej miałeś Weidman vs Machida. W 2014, 21 walk o pas temu. Następna walka będzie na pewno w stójce. Fakty mówią same na ten temat, więc taka opnia W ogóle się nie broni. Islam Makhachev vs Dustin Poirier Merab Dvalishvili vs Umar Nurmagomedov Islam Makhachev vs Arman Tsarukyan Arman Tsarukyan vs Mateusz Gamrot Movsar Evloev vs Aljamain Sterling Sean Brady vs Joaquin Buckley Khamzat Chimaev vs Robert Whittaker Gregor Gillespie vs Bruno Ferreira Pantoja vs Steve Erceg Khamzat Chimaev vs Sean Strickland ostatnie 2 lata do tego kamzat du plessis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 10 Maja Udostępnij Opublikowano 10 Maja 12 minut temu, Kubbas napisał(a): Islam Makhachev vs Dustin Poirier Merab Dvalishvili vs Umar Nurmagomedov Islam Makhachev vs Arman Tsarukyan Arman Tsarukyan vs Mateusz Gamrot Movsar Evloev vs Aljamain Sterling Sean Brady vs Joaquin Buckley Khamzat Chimaev vs Robert Whittaker Gregor Gillespie vs Bruno Ferreira Pantoja vs Steve Erceg Khamzat Chimaev vs Sean Strickland ostatnie 2 lata do tego kamzat du plessis Lol. Po prostu lol Lol Lol 2 z tych walk są spoza ostatnich dwóch lat, jeszcze jedna w sumie ponad 23 miesiące temu. A reszta? Khamzat Chimaev-Whittaker to brutalny finish, Poirer-Islam to bardzo dobra do oglądania walka. Walka Merab-Umar toczyła się dokładnie 52 sekund na ziemi. Sean właśnie zenutralizował zapasy Khamzata i obił go w stójce. Pozostałych nie widziałem. W porównaniu do UFC z dawnych lat, gdzie oglądanie 00' to męka, obecnie jest dużo ciekawiej. Problem to brak talentów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 10 Maja Udostępnij Opublikowano 10 Maja Godzinę temu, RappaR napisał(a): Sean właśnie zenutralizował zapasy Khamzata i obił go w stójce. Pozostałych nie widziałem. gdzie zneutralizowal? moze 1 rundzie gdzie w 20 sekund dal sie obalic i cala runde lezeli to nie Stricklanda wina ze musial walczyc z takim nudziarzem przypominam ze rozmawiamy o przyjemnosci z ogladania, od tego zaczela sie dyskusja i o tym mowie walka byla TRA GI CZ NA do ogladania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 10 Maja Udostępnij Opublikowano 10 Maja 4 minuty temu, Kubbas napisał(a): gdzie zneutralizowal? moze 1 rundzie gdzie w 20 sekund dal sie obalic i cala runde lezeli to nie Stricklanda wina ze musial walczyc z takim nudziarzem przypominam ze rozmawiamy o przyjemnosci z ogladania, od tego zaczela sie dyskusja i o tym mowie walka byla TRA GI CZ NA do ogladania No właśnie w pozostałych 4. Ja nie neguję, że walka była tragiczna. Ja pokazuję, że to nie jest trend, a jednostkowy przypadek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Maja Udostępnij Opublikowano 23 Maja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 24 Maja Udostępnij Opublikowano 24 Maja ja pierdolę, Ale to jest epic shit, jednak patogale Hiszpanie robią lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi