the_secret Opublikowano 25 Października Udostępnij Opublikowano 25 Października o której Aspinall Gane ? Po 22 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 25 Października Udostępnij Opublikowano 25 Października 19 minut temu, the_secret napisał(a): o której Aspinall Gane ? Po 22 ? Zależy od tempa, ale raczej okolice 23. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 25 Października Udostępnij Opublikowano 25 Października Postawiłem 100 zł na Gane. Dlatego, że jakoś czuję, że wygra. Prawie każdy, komu kibicowałem przegrywał - Gamrot, Pereira, Rakic, DDP, RDR i wielu innych. Teraz jestem mocno za Aspinallem i do tego nie lubię Gane. Dlatego właśnie postawiłem 100 zł na Gane by odczynić klątwę. Jak Gane wygra po tym, jak Khamzat jest mistrzem MW, to się serio zdenerwuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 25 Października Udostępnij Opublikowano 25 Października (edytowane) dla przypomnienia po walce Aspinall Gane powinna byc walka Parker Wardley w boksie, niby 23:30, wg boxrec 4 z 6 HW w rankingu, dziwnie to licza, ze Dubois jest przed Parkerem, takze po cichu moze to byc bardzo mocna walka, wygrany ma ponoc walczyc z Usykiem te walki kobiet powinni dawac szybciiej, nie chce sie tego ogladac, a to 5 rund i wcisniete jako comain event 21 minut temu, RappaR napisał(a): Postawiłem 100 zł na Gane. Dlatego, że jakoś czuję, że wygra. Prawie każdy, komu kibicowałem przegrywał - Gamrot, Pereira, Rakic, DDP, RDR i wielu innych. Teraz jestem mocno za Aspinallem i do tego nie lubię Gane. Dlatego właśnie postawiłem 100 zł na Gane by odczynić klątwę. Jak Gane wygra po tym, jak Khamzat jest mistrzem MW, to się serio zdenerwuję. no to jak ma wygrac Gane to oby w 1. rundzie ja znalazlem 2,75 Aspinall w 1. rundzie i to zagralem Edytowane 25 Października przez steve Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 25 Października Udostępnij Opublikowano 25 Października Tego się nie spodziewałem Ech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 25 Października Udostępnij Opublikowano 25 Października (edytowane) no to lipa zamiast byc do przodu, dostalem zwrot gdzie najpierw mialo byc ponizej 1,5, a dalem Aspinalla w 1. bo lepszy kurs 4 godziny temu, steve napisał(a): dzis idzie zaklad na Aspinall Gane ponizej 1,5 rundy kurs 1,86 na betlcicu bez podatku mozna grac Edytowane 25 Października przez steve Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 25 Października Udostępnij Opublikowano 25 Października 1 minutę temu, steve napisał(a): no to lipa zamiast byc do przodu, dostalem zwrot gdzie najpierw mialo byc ponizej 1,5, a dalem Aspinalla w 1. bo lepszy kurs Aspinall by nie skończył tego w 1 rundzie. Ale czytam sherdoga i mam WTF. Wszyscy piszą, że Aspinall przegrywał i znalazł drogę wyjścia, gdy dla mnie mocno obijał Gane i czuć było dla mnie cały czas 2nd R KO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 25 Października Udostępnij Opublikowano 25 Października i Jones się tego Aspinalla bał? godne politowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 25 Października Udostępnij Opublikowano 25 Października 22 minuty temu, RappaR napisał(a): Aspinall by nie skończył tego w 1 rundzie. Ale czytam sherdoga i mam WTF. Wszyscy piszą, że Aspinall przegrywał i znalazł drogę wyjścia, gdy dla mnie mocno obijał Gane i czuć było dla mnie cały czas 2nd R KO no to ja wiem, dzieki temu palcowi w oko byl fartowny zwrot ale mialem stawiac przeciez under 1,5 rundy, ktore na farcie by weszlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi