RappaR Opublikowano 7 Września Udostępnij Opublikowano 7 Września Crazy stat - Conor McGregor to ostatni zawodników, który pokonał mistrza wagi lekkiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 10 Września Udostępnij Opublikowano 10 Września @Vice-rezerwa-rezerwy2 https://przegladsportowy.onet.pl/boks/sensacyjna-oferta-dla-tomasza-adamka-niech-nie-udaja/b3prmrr Weźmie to Tomek Adudek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 10 Września Udostępnij Opublikowano 10 Września Adamek bystrzacha https://x.com/Venek__/status/1965323063442244011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Września Udostępnij Opublikowano 10 Września 2 godziny temu, jack napisał(a): Adamek bystrzacha https://x.com/Venek__/status/1965323063442244011 ahahahhaha xDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Września Udostępnij Opublikowano 23 Września Lepsze niż FameMMA itd walka w najczystszej postaci Ktoś zrobił w garażu na sali Fight club Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 23 Września Udostępnij Opublikowano 23 Września Gamrot nowym rywalem Charlesa Oliveiry w main evencie w Rio 11 października. Wywalczona w mediach walka i teraz pokazać swoje w oktagonie. https://x.com/Lowkingpl/status/1970590307654787428?t=Ipr6xT4LBmkWRne6uXeIpw&s=19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano 28 Września Udostępnij Opublikowano 28 Września hahaha ostatnia akcja mistrzostwo hahahah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano Niedziela o 06:31 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 06:31 to że udostępnili tak szybko pokazuje, że próbują zrobić z Pereiry megastara, problem z tym, że o ile Poatan ma wszystko do tego, to jest za stary. Zaskoczył mnie kompletnie i fajnie, bo to mój jeden z ulubionych zawodników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano Wtorek o 09:57 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 09:57 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n_i_m_h Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu Panowie, jaka Wasza czutka przed niedzielą? Chyba ostatnia szansa Gamrota na wskoczenie do ścisłej czołówki wagi lekkiej i liczenia się do walki o pas. Jak przegra to spadek do 10 miejsca i znowu 2 lata w plecy. Ale jak nie teraz to kiedy? - widać, że Gamer pozytywnie naładowany, cała ta otoczka brazylijska chyba dobrze na niego działa. Oliveira niby mocny i ścisła czołówka, stójka lepsza ale i bjj na wysokim poziomie. Jednak jest po pierwszym w karierze nocnym nokdaunie i chyba zaczyna być już lekko post prime. Stylistycznie tez raczej pasuje Gamerowi. Trochę się obawiam, że na brazylijskiej ziemi to trzeba będzie Oliveirę znokautować bo na punkty mogą sędziowie ciągnąć w stronę Do Bronxa. No i to cięcie wagi i wejście w walkę praktycznie bez przygotowania. Ale jak Gamrot marzy jeszcze o pasie to musi z Oliveirą wygrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 56 minut temu, n_i_m_h napisał(a): Panowie, jaka Wasza czutka przed niedzielą? Chyba ostatnia szansa Gamrota na wskoczenie do ścisłej czołówki wagi lekkiej i liczenia się do walki o pas. Jak przegra to spadek do 10 miejsca i znowu 2 lata w plecy. Ale jak nie teraz to kiedy? - widać, że Gamer pozytywnie naładowany, cała ta otoczka brazylijska chyba dobrze na niego działa. Oliveira niby mocny i ścisła czołówka, stójka lepsza ale i bjj na wysokim poziomie. Jednak jest po pierwszym w karierze nocnym nokdaunie i chyba zaczyna być już lekko post prime. Stylistycznie tez raczej pasuje Gamerowi. Trochę się obawiam, że na brazylijskiej ziemi to trzeba będzie Oliveirę znokautować bo na punkty mogą sędziowie ciągnąć w stronę Do Bronxa. No i to cięcie wagi i wejście w walkę praktycznie bez przygotowania. Ale jak Gamrot marzy jeszcze o pasie to musi z Oliveirą wygrać. Ostatnia szansa Gamrota, dla mnie spory faworyt, Oliveira is over. Wiek i przebieg robi swoje. Jak teraz wygląda przegra to ma szanse na mistrza UFC takie jak ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Teraz, RappaR napisał(a): Ostatnia szansa Gamrota, dla mnie spory faworyt, Oliveira is over. Wiek i przebieg robi swoje. Jak teraz wygląda przegra to ma szanse na mistrza UFC takie jak ja E tam Blachowicz past prime pas zdobył, więc nigdy nie mów nigdy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 4 minuty temu, P_M napisał(a): E tam Blachowicz past prime pas zdobył, więc nigdy nie mów nigdy;) Nie no, w wadze ciezkiej te widelki wiekowe sa jednak z zasady troche wyzej ustawione i w walce z Reyesem on byl rewelacyjny Zjazd sie zaczal po prostu niedlugo po zdobyciu pasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 9 minut temu, julekstep napisał(a): Nie no, w wadze ciezkiej te widelki wiekowe sa jednak z zasady troche wyzej ustawione i w walce z Reyesem on byl rewelacyjny Zjazd sie zaczal po prostu niedlugo po zdobyciu pasa Tylko, że Jano to półciężka i w wieku 37 lat zdobyl pas z Reyesem, mając do tego czasu 8 porażek, więc fakt wyglądał wtedy bdb, ale still to był overachievement, gdzie w swoim prime dostawal od Manuwy, Cumminsa czy Andersona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 54 minuty temu, P_M napisał(a): E tam Blachowicz past prime pas zdobył, więc nigdy nie mów nigdy;) Błachowicz nigdy nie był lepszy niż wtedy. Też znokautował Rockholda wcześniej i zmiażdżył Israela później. 54 minuty temu, P_M napisał(a): Tylko, że Jano to półciężka i w wieku 37 lat zdobyl pas z Reyesem, mając do tego czasu 8 porażek, więc fakt wyglądał wtedy bdb, ale still to był overachievement, gdzie w swoim prime dostawal od Manuwy, Cumminsa czy Andersona. A Pereira w wieku 38 lat zrewanżował się Ankalaevowi. A Ulberg w wieku 34 lat to młody talent. Godzinę temu, julekstep napisał(a): Nie no, w wadze ciezkiej te widelki wiekowe sa jednak z zasady troche wyzej ustawione i w walce z Reyesem on byl rewelacyjny Zjazd sie zaczal po prostu niedlugo po zdobyciu pasa Jaki zjazd? Dla mnie wygrał 3 ostatnie walki, to ścisła czołówka LHW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Godzinę temu, P_M napisał(a): Tylko, że Jano to półciężka i w wieku 37 lat zdobyl pas z Reyesem, mając do tego czasu 8 porażek, więc fakt wyglądał wtedy bdb, ale still to był overachievement, gdzie w swoim prime dostawal od Manuwy, Cumminsa czy Andersona. dalej to masa kilo więcej niż Gamrot zresztą kurde on stracił pas z 63-letnim Gloverem 4 minuty temu, RappaR napisał(a): Jaki zjazd? Dla mnie wygrał 3 ostatnie walki, to ścisła czołówka LHW. nie no od Rockholda do Reyesa/Adesanii był fenomenalny -> teraz jest po prostu dobrym półciężkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 10 minut temu, julekstep napisał(a): nie no od Rockholda do Reyesa/Adesanii był fenomenalny -> teraz jest po prostu dobrym półciężkim Z Pereirą też był świetny, z Ulbergiem po prostu dobrym półciężkim, jeśli po prostu dobrego półcieżkiego nazywasz kogoś, kto wygrywa z top3 LHW. Błachowicz dla mnie to dalej top5 LHW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 5 minut temu, RappaR napisał(a): Z Pereirą też był świetny, z Ulbergiem po prostu dobrym półciężkim, jeśli po prostu dobrego półcieżkiego nazywasz kogoś, kto wygrywa z top3 LHW. Pereira debiutował w LHW z Ulbergiem przegrał 5 minut temu, RappaR napisał(a): Błachowicz dla mnie to dalej top5 LHW. przejście z top1 do top5 to zjazd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 12 minut temu, julekstep napisał(a): z Ulbergiem przegrał Decyzją sędziów, walka była close, a według fanów zdecydowanie wygrał Jan. Dla mnie wałek sędziowski nie jest argumentem za niczym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu jakbym byl na miejscu Gamrota to by poszedl w wymiane od razu z tym rozwalonym gosciem z faveli. zadnego pi****lenia sie w tancu, od razu natarcie i zadnego bawienia sie i turlania w parterze, do tego ręce ciagle z przodu przy probie uderzenia ze strony brazola, skracac dystans nie pozwolic mu sie napędzić. mialem okazje raz na seminarium powalczyc z Gamrotem, strasznie sliski w parterze, jak jakis jebany węgorz, nie moglem nic zrobic a jak go zlapalem i wydawalo mi sie ze mam kontrole to zaraz musialem klepac w ogole nie ogarnialem jak szybko to wszystko robil, poskręcał mnie pare razy jak precla i podziekowalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi