ignazz Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 oddam spurs 1,5 mld zielonych i możesz grać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Witajcie Nigdy nie grałem, ale bardzo chętnie spróbuję A to moze sprobuj od czegos dla rookies? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek31 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Jak jest możliwość to z chęcią przejmę jakąś drużyne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siner Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Panowie, Ja niestety z wielkim żalem muszę zrezygonować. Nie lubię grać "na odwal" a niestety natłok obowiązków i permanentny brak czasu powodują, że gram bez potrzebnego zaangażowania. Pogram w tym sezonie w 2-3 ligach i to będzie maks. Dlatego niech ktoś bardziej dyspozycyjny weźmie Detroit. Pozdrawiam i życzę dobrej zabawy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 ostatecznie rezygnuję z gry podjąłem decyzję że cały sezon poświecam na myNBA 2k16 co zżera więcej czasu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Gram. Wysłane z mojego XT1092 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Chyba trzeba troszkę przyspieszyć kroku z przygotowaniami do sezonu, nie? Musimy jeszcze uzupełnić listę menadżerów, wybrać keeperów, rozdzielić kasę i umówić się na draft. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Z keeperami to spokojnie, wystarczy termin tydzień przed draftem, który trzeba by wstępnie ustalić Wysłane z mojego XT1092 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Z keeperami to spokojnie, wystarczy termin tydzień przed draftem, który trzeba by wstępnie ustalić Dlaczego? Ja bym wolał mieć więcej czasu na przeanalizowanie tego kto będzie w ogóle w drafcie i ile będę miał kasy do wydania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Dlaczego? Ja bym wolał mieć więcej czasu na przeanalizowanie tego kto będzie w ogóle w drafcie i ile będę miał kasy do wydania. Pelna zgoda. Przy tak duzej lidze wolałbym mieć dwa tygodnie przed draftem na analizę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 1 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 (edytowane) Zaśmiecacie temat z deklaracjami. Mamy oddzielny na takie dyskusje o sezonie 15/16 Edytowane 1 Września 2015 przez marcos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dig Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Dobra, ja też gram dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.TM Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maryjan Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Gram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi