marcos Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 (edytowane) W tym temacie proszę o zadeklarowanie się odnośnie dalszej gry w Lidze Roto Keeper na sezon 2015-2016. Jeżeli ktoś chce zmienić nazwę teamu można od razu to napisać z zastrzeżeniem podziału 10/10 EAST/WEST. Na zielono GM którzy grają dalej.Na czerwono GM którzy rezygnują z gry. Jeżeli są chętni na przejęcie zespołu w przypadku ewentualnej rezygnacji któregoś z GMów, to można również wpisywać się w tym temacie. Lista GM i nazwy drużyn: 1. marcos - Chicago Bulls2. pumeks - Brooklyn Nets3. barcalover - Milwaukee Bucks4. dvd93/Dawid - Boston Celtics5. jordan20 - Atlanta Hawks6. BlackMamba/Marcin - Indiana Pacers7. airmax/Adrian - Washington Wizards8. Siner - Detroit Pistons9. SiXers/Rinus7 - Philadelphia 76ers10. CubeBrick - Charlotte Hornets11. Dig - Houston Rockets12. Tocheck - Oklahoma City Thunder13. ignazz/Rick - San Antonio Spurs14. washko - Golden State Warriors15. dannygd - Minnesota Timberwolves16. L.TM/Tomi - Phoenix Suns17. Leszczur - Dallas Mavericks18. shevcu - Los Angeles Lakers19. evitacre/Pablo - New Orleans Pelicans20. maryjan - Utah Jazz Lista oczekujących: 1. Lew 2. Jackoso 3. thompkins 4. Julius Edytowane 12 Września 2015 przez marcos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowkac Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Mnie wszystko pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Gram oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackMamba Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Gram oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Marcos dawaj mnie na zielono, oczywiście gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lew Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Jeżeli będzie miejsce to chętnie zagrałbym z Wami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Ja naturalnie gram dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackoso Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Jeśli będzie miejsce jestem chętny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zagram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 gram dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pumeks Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 gramy, gramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zagram jak bedzie miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thompkins Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Ja chętnie zagram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Niestety muszę zrezygnować z gry.Wizards są do wzięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 zagram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 chetnie przejme jakas druzyne ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 (edytowane) Ja natomiast dodatkowo chciałbym zmienić "szyld" z Raptors na Bucks, jeśli można prosić. Edytowane 3 Sierpnia 2015 przez barcalover Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dvd93 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolTe Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Witajcie Nigdy nie grałem, ale bardzo chętnie spróbuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi