Skocz do zawartości

[FBX] FBX#1 - Sezon 2015/16

Roger

Rekomendowane odpowiedzi

Cousins, Harden, Conley do mnie

Westbrook, Ibaka, pick Miami do toudiego

Gallinari do ai3

Z grubej rury... Spojrzmy pod klape co tu sie stalo...

- Roger oddal Russa, Ibake i Gallo za Cousinsa, Hardena i Conleya? Kilkanascie fp zysku za nic... gratki!

- ai3 oddal dla niego slaby pick za Gallo? Tez ladnie jak na doczepke...

- drtoudi oddal Kuzyna, Hardena i Conleya za Russa, Ibake i dla niego #6-#8? Strasznie drogi ten pick...

jak wspomnial marcos Harden i DMC > Ibaka i Russ, wiec to dorzucenie Gallo/Conleya jest skala rabunku...

IMO ten pick musialby dac gwiazde by sie to kalkulowalo... niby w tych rejonach sie da, ale szanse sa male.

Moge wam tylko powiedziec ze winter is coming i ai3 the reaper (pun intended) bierno czynnie bierze w tym udzial

There's a storm coming, you're all gonna wonder how you ever thought you could live so large and leave so little for the rest of us.

Proroctwa okazaly sie prawdziwe tyle, ze w tym scenariuszu wioska byla w Miami...

Nie wiem dokładnie co kierowało toudim, ale wiem że od 5 sezonów pomimo posiadania w składzie dwóch zawodników na +60, Miami stacza się na dno i zmierza do nikąd.

btw co do picku, to śmialiśmy się z Findka że oddał Lillarda za Josha Smitha i jakiś tam nędzny pick, który w ostatecznym rozrachunku dał mu Porizngisa. Jeżeli toudi wskoczy do Top5, co przy paru dodatkowych trejdach i ruchach na fa jest jak najbardziej możliwe, to może trafić na jakiegoś kozaka.

btw co do picku, to śmialiśmy się z Findka że oddał Lillarda za Josha Smitha i jakiś tam nędzny pick, który w ostatecznym rozrachunku dał mu Porizngisa. Jeżeli toudi wskoczy do Top5, co przy paru dodatkowych trejdach i ruchach na fa jest jak najbardziej możliwe, to może trafić na jakiegoś kozaka.

No już nie szukajmy dziury w całym... całości w dziurze?

Westbrook+Ibaka = Harden+Conley pretty much. Miami z grubsza oddaje Cousinsa (gracz numer 7 w tym i 5 w zeszłym sezonie) za swój pick, gdzie k**** MOST LIKELY nie wybierze gracza na 65 FP żeby wyjść chociaż na zero.

Edytowane przez Chytruz

Tak w kwestii formalnej to troche sie pospieszyliscie z tym trejdem na Yahoo bo brakuje tu potwierdzenia odnosnie picku...

Nie wiem dokładnie co kierowało toudim, ale wiem że od 5 sezonów pomimo posiadania w składzie dwóch zawodników na +60, Miami stacza się na dno i zmierza do nikąd.

Bo dolna polowa skladu dawno nie byla podlana, wiec gnije...

ale jesli to mialby byc sygnal wiekszych zmian po calosci to samo w sobie da poprawe sytuacji.

Jeżeli toudi wskoczy do Top5, co przy paru dodatkowych trejdach i ruchach na fa jest jak najbardziej możliwe, to może trafić na jakiegoś kozaka.

Kluczowe slowo "moze" gdy "musi" by nie byc w plecy. 

Westbrook+Ibaka = Harden+Conley pretty much.

Przesadziles bo tego by Roger nie klepnal... Edytowane przez wiLQ

Na razie zanosi się na to, że w tegorocznym drafcie będzie znacznie trudniej o takiego kozaka, także ten pick średnio dla mnie wygląda.

Panowie wstepnie

+7 za ost 30 dni na korzysc Rogera, mozna by powiedziec Harden iCuz bought low very low

jedyny trejd ktory bralbym pod uwage w rozmienianiu Westbrooka, Roger podobnie,prawda antek ?

Pozdro dla kumatych ! Alez to bylo wiejskie kiedys

Wyobrazcie sobie ze zgadlem co Roger planuje z calej ligi -#humblebraggggg

W kazdym razie top zawodnik w trejdzie, top charakter w trejdzie, top fp w lidze

Za no defense i k**** hooye i gram 43 w contract year - na papierze swietnie, w mojej teorii wbrew Manifesto, czy to jest szach mat ?

@Roger

Jak pisałem to widziałem pending deal tylko na Yahoo gdzie nie było Gallo i picka co i tak nie zmienia faktu że ograbiłeś na spółkę z ai3 całe South Beach ;)

O ile mnie pamięć nie myli to Toudi miał przed sezonem Hardena, DMC, Holidaya i R.Lopeza, przespał offseason, przespał waivery, a potem dopiero zaczął jakieś ruchy, jedne lepsze, drugie gorsze, ale ten ostatni ruch to trudno uzasadnić racjonalnie. Teraz za tych co wymieniłem ma Westbrooka, Ibakę i Fourniera. To pokazuje skalę zniszczeń w wiosce Miami ;)

Z mojej perspektywy dużo bardziej mnie bolało jak Roger dostał Ibakę i Marcina za Hassana co poszerzyło mu skład.. a sam Marcin za ostatni miesiąc ma tyle co Hassan.

Ten trade mnie jakoś nie rusza tak bardzo.. a nawet się cieszę bo Russel mu strasznie zespół ciągnął i oglądanie jego 80,100,90,56,100 było słabą przyjemnością ;)

The Spurs stay put.

O ile mnie pamięć nie myli to Toudi miał przed sezonem Hardena, DMC, Holidaya i R.Lopeza, przespał offseason, przespał waivery, a potem dopiero zaczął jakieś ruchy, jedne lepsze, drugie gorsze, ale ten ostatni ruch to trudno uzasadnić racjonalnie. Teraz za tych co wymieniłem ma Westbrooka, Ibakę i Fourniera. To pokazuje skalę zniszczeń w wiosce Miami ;)

Toudi jeszcze przed chwilą miał mistrzowski core psuty brakiem FA i wystawianiem grajków robiących po 19, 16 czy 9 FP za sezon (DZIEWIĘĆ). Harden, Cousins, Conley, Batum, Zach, Fournier, Bayless  - wystarczy zgarnąć 3 przyzwoitych FA i można iść lekkim c***em na mistrza.

Teraz wygląda, ze plan jest taki - rozjebać mistrzowski core, zamienić Cousinsa na 7 pick i co dalej? Zakładam, że długoterminowym celem nie jest odbudowanie i obudowanie mistrzowskiego core i walka o tytuł, bo to można było zrobić już teraz bez żadnego wysiłku, więc musi to być coś innego. Any ideas?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.