LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Nie no wiadomo, ale jak będzie kręcił się w okolicach 50% FG to będzie dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Wow. Dzięki mojemu komentarzowi, znalazł się jedyny fan Raptors w Polsce, a może i Europie Nie pierdol... https://www.facebook.com/TorontoRaptorsPolska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Nie no wiadomo, ale jak będzie kręcił się w okolicach 50% FG to będzie dobrze. Nie wierzę. Dziś jak zrobi 50% to w następnym meczu będzie bliżej 30% Raptors jechać tam dziadów w drugiej połówce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Rzadko zdarza mi się oglądać Otto Portera, ale jak mi się już zdarzy, to gość jest tak kurewsko słaby, że nie wiem co robi w NBA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Ja też w to średnio wierzę, ale przy takiej dyspozycji Beala nie wiele pozostaje. No i to by była piękna sprawa jakby to PP wygrał tą serię dla Wizz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StroSHow Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Czasem mam takie wrażenie że gdyby nie Kyle Lowry to Raptors kończyli by sezon w loterii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasma Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Jak komuś Doris przeszkadza to można się przełączyć na komentatorów z Waszyngtonu (AWAY). Dobrze że pora jeszcze wczesna bo przy ich komentarzu można usnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayev Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Rzadko oglądam Wizards, ale ich rotacje dzisiaj wydają mi się dziwne. Oni w trakcie sezonu grali jakieś większe minuty niskim ustawieniem Wall-Beal-Pierce-Porter-Gortat? Albo Sessionsem obok Walla? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Rzadko oglądam Wizards, ale ich rotacje dzisiaj wydają mi się dziwne. Oni w trakcie sezonu grali jakieś większe minuty niskim ustawieniem Wall-Beal-Pierce-Porter-Gortat? Albo Sessionsem obok Walla? nie pamietam w jakiich line upach ale czesto dosyc grali z piercem na pf wiec na to wychodzi ze ta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 zaraz się może skończyć rumakowanie Pierce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 zaraz się może skończyć rumakowanie Pierce... wypluj to ty haterze ty ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcelek Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Paweł ma dzień... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Oh boy... Wracają demony sprzed roku. DeRozan słaby Ross słaby, a na domiar złego James Johnson nie gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fif Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Dla równowagi Bradley Beal ma 3/13 z gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzich Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Mam mecz w jednej karcie otworzony, a przy okazji oglądam inne rzeczy w necie. I zawsze jak się ogląda z komentatorem gospodarzy jest jak teraz - Wizz prowadzą 50-44 i zmieniam kartę. Słucham piąte przez dziesiąte, ale co jakiś czas wielka wrzawa komentatorów i fanów, jakaś pochwała dla graczy gospodarzy to mi się wydaje po tych kilku minutach co najmniej koło remisu jest ten wynik. Patrzę na mecz, a tutaj 57-50 dla Wizzards.. I tak non stop. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Raptors dzisiaj nie mogą rzucać jumperów. Pchać się do kosza, a będzie dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcelek Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Lou Williams król. Końcówka trzeciej kwarty meczu w PO a ten odpala trójkę z dziewięciu metrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Boooże mogliby mi prąd wyłączyć, byłby spokój... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Dramat totalny Raptors. Czemu Valanciunas nie gra? Nie wiem czy w 3 kwarcie był chociaż minutę na parkiecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzonyyx Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Atlanta do półfinału się nawet nie spoci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi