Bogut Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Raps vs Wizz przed nami, Warriors vs Pelicans zaraz po, Paul Pierce już zażył viagrę a tego tematu jeszcze nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prorok89 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 jakieś streamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 komuś league pass działa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 ale mnie wkurwiaja kibice Toronto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Paul Pierce SUCKS!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 komuś league pass działa? Działa bez problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Działa bez problemów U mnie kręci się i kręci. Próbowałem na chrome i safari. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 U mnie kręci się i kręci. Próbowałem na chrome i safari. Spróbuj firefoxa, chociaż nie sądzę żeby o to chodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Spróbuj firefoxa, chociaż nie sądzę żeby o to chodziło Też mi się tak wydaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 piekne cegły latają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StroSHow Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Valanciunas zero postępów do tego jakiś ociężały strasznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 obie druzyny zesrane, nie trafiaja zwyklych jumpshotow, wall nawet w obrecz nie moze trafic. skonczy sie po 80, typowy mecz wschodniej konferencji w po. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StroSHow Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 WIem że Beal ma trochę problemów z kontuzjami ale zapowiadał się na topowego SG w tej lidze a wychodzi z tego wielka kupa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 dobra na telefonie ogladam.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 John Wall niesamowity postęp w jumperze, juz mało brakuje do Rondo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 (edytowane) Raptors wreszcie grają difens Edytowane 18 Kwietnia 2015 przez MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 też Wam kebab tak zacina? ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 dramat ze streamami;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StroSHow Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 To nie zacina to ten mecz tak wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Jak można Doris Burke pozwolić komentowac mecze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi