Skocz do zawartości

[East 1st Rd] Bulls (3)- Bucks (6)

josephnba

Kto awansuje  

66 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto awansuje

Rekomendowane odpowiedzi

Sorry to bostonfan pisał o tym że Bulls to team na PO czytalem ciągiem wasze posty

A propos porównania rosterow z 2011 i tegorocznego

Pod wzgledem potencjału tegoroczny roster, nawet bez Derricka jest dużo bardziej zbilansowany i wg mnie odpowiednio pokierowany, zmotywowany (tego brak) ma większe szanse na sukcesy niż tamten

Pytasz czego się spodziewałem, czego spodziewali się kibice

Rozpieprzenia wschodu bo skład mają niewątpliwie najmocniejszy

Czego się spodziewałem?

Równego sezonu, polepszenia bilanu między D a O, taktyki i wygranych

Mniejszej ilości strat

A dostaliśmy żenujący sezon, z zenujacymi, nie przekonujacymi wygranymi

imo Cavs mają lepszy skład od Bulls, z kolei w Hawks jest chyba lepszy trener i ładnie wszystko zaskoczyło. W sumie Atlanta też ma całkiem fajny roster. Ogórki przecież nie zrobią 60w.

Bulls mają 3 seed, 50w sezon, a Wy tak narzekacie. Dla mnie to dosyć dziwne, ale to pewnie dlatego, że przed sezonem zupełnie inaczej oceniliśmy potencjał tej ekipy. 

Do czego to doszło, żebym dyskutując z fanem Bulls musiał ich bronić.. ;]

Edytowane przez SlaKB

wiesz nie należe do ludzi którzy mówia że mimo wszystko jest fajnie

a jeśli pytasz czego oczekiwałem to n pewno nie tej radosnj bieganiny od kosza do kosza, debilnych strat i braku defensywy

Rose chce chyba sobie udowodnić, ze sam jest w stanie wygrac mecz, choć z drugiej strony niech napieprza, im wiecej straci w koźle tym lepiej dla przyszłości Thibsa w Chicago!

to ma być mecz PO???

rose fajnie wszedł kilka razy w mecz, ale w D (w sumie jak wszyscy) gra na radar

no i mógłby wiecej współpracowac z innyi a nie tylko czekac na ewentualna zasłonę

@LBS wolałbym 40pt na skut Bux >40% i bez 10(!!!) strat

ale spokojnie, właśnie otwieram trzecie piwo, wiec druga połowa powinna mi sie bardziej podobać ;)

Edytowane przez josephnba

@LBS wolałbym 40pt na skut Bux >40% i bez 10(!!!) strat

Czyli defacto chciałbyś powrotu starych Bulls Thibsa, a jednocześnie chcesz zmiany trenera? ;]

Z Gasolem i atakującym Butlerem + jako takim Rosem nie da się już grać tak jak kiedyś. Tak myślę, dziwne tylko, że Bulls nie bronią przynajmniej na przyzwoitym poziomie.

Czyli defacto chciałbyś powrotu starych Bulls Thibsa, a jednocześnie chcesz zmiany trenera? ;]

Z Gasolem i atakującym Butlerem + jako takim Rosem nie da się już grać tak jak kiedyś. Tak myślę, dziwne tylko, że Bulls nie bronią przynajmniej na przyzwoitym poziomie.

!!!

Noah, Gibson, nawet Butler- każdy z nich, a szczególnie Joakim bronią poniżej krytyki i tak jest cały sezon

i nie, nie chce żeby grali to co kiedys za Thibsa, chce zeby grali to co za Thibsa plus lepszy atak ;]

Wira Rose jest najmniejszym problemem Bulls a czepiłeś się mnie za niego jakbym go na sybir zsyłal

Bux byli dzis maksymalnie słabym zespołem, skoro pomomo tak słabych wystepów Pau i Mirotica bulls wygrali w sumie nawet w przekonującym stylu, ale 13 ofensywnych zbiórek i 19 niczym nie wymuszonych strat to statystyki dyskryminujace Chicago jako contendera

choc w sumie kto napisał ze oni sa contenderem...

Wira Rose jest najmniejszym problemem Bulls a czepiłeś się mnie za niego jakbym go na sybir zsyłal

Bux byli dzis maksymalnie słabym zespołem, skoro pomomo tak słabych wystepów Pau i Mirotica bulls wygrali w sumie nawet w przekonującym stylu, ale 13 ofensywnych zbiórek i 19 niczym nie wymuszonych strat to statystyki dyskryminujace Chicago jako contendera

Ale Bux od czasu trade'u MCW tak graja normalnie. Wg mnie może będzie z jeden mecz gdzie MCW będzie w stanie coś rzucić i rozegrać i wtedy mają szanse wygrać, ale tak - nie ma szans. Chicago jak sami piszecie tez grało bezpłciowo ale ani przez chwilę nie było czuć w powietrzu niespodzianki.

Zajebisty mecz Rose'a przyspieszał,zwalniał grę kiedy trzeba było,wyglądał jak stary Derrick z tymi wjazdami pod kosz,nawet hypował publiczność co zdarzyło mu się chyba po raz pierwszy w życiu.Żałośnie grał Gasol,przeciwko Ilyasowie i Pachuli( !!!).Czyżby wracał Pau z ostatnich lat w Lakers?Oglądając go w tym meczu,jego i jego pasywność od razu przypomniała mi się seria vs Dallas w 2011.BrrrŻebyście fani Bulls nie kurwili na niego,ja kompletnie nie ufałem jego dobrej grze w RS,oby wam się nie obsrał w tych PO.

Lineup MCW,Middleton,Giannis jest PRZEJEBANY defensywnie,super się ich ogląda,mimo że sam Giannis jest lekko przehajpowany jak już przed sezonem pisał BiałaCzekolada.Mam nadzieje że ogarną rzut tego MCW w offseasonie bo może być kozak.

Kim jest Middleton,skąd się wziął i czemu wygląda tak spoko?

Śmieliśmy się wszyscy z Kidda,że nie ogarniał w Nets,że siedzi na ławce jak przymuł CHOCIAŻ był rzucony na głęboką wodę,bo jako rookie trener musiał trenować bandę weteranów-raczej nic fajnego.A tu z młodych żbików robi powoli porządne koty.Przypominam że Bucks w tamtym sezonie mieli 2 pick draftu.Obecnie mocują się w 1 rundzie playoffs do których weszli z 6 seeda specjalnie nie wzmacniając się w lato.Czapki z głów Jason chapeau bas i szkoda tylko że Jabari Parker nie może w tym uczestniczyć.

akurat bucks zaskoczyli bardzo pozytywanie. sądziłem że w ataku to cinkie bolki beda a tu ładanie się prowadzili.

Zaza wygladał na leszpego gracza od Noah.

Mirotic bedzie miał ciezko z tym Antkiem wiec nie spodziewałbym się jakiś kosmicznych cyferek tym bardziej że bedzie biegał po 15 minut w meczu w wiekszości na SF gdzie traci swój najwiekszy atut czyli szybkośc przeciw PF rywala.

mecz pod pełną kontrolą chicago.

mimo niewymuszonych strat i dawania dupy na swojej desce. zresztą ostatni mecz sezonu miedzu nimi wygladał podobnie odnoście dominacji na atakowanej tablicy. element zdecydowanie do poprawy.