kulfon Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 bawi się ktoś? pojutrze można już typować http://www.nba.com/drive/desktop.html założyłem ligę, e-nba.pl hasło 333 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Pierwsze miejsce już mamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Wiosna to jednak moja ulubiona pora roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 dzięki za przypomnienie!!!!!!!!!!! zmiencie swoje entry na nick forumowy!!!!!! Pierwsze miejsce już mamy wowusis? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Nie będziesz mi mówić jak mam żyć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 pytanie mam teoretyczne. Będę grał 1 raz. Jestem zapisany do 3ch lig. Do każdej ligi oddzielnie mogę wybrać gracza ? Czy jednego wybieram i on punktuje we wszystkich ligach jednocześnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Wybierasz jednego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Z tego co pamiętam, to jest jak w FPL - jeden gra na wszystkie ligi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MTH Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Jeden pick na wszystkie ligi i wybiera się z drużyny, która według Ciebie odpadnie z rywalizacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 i co ignazz, grasz czy śpisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 mozecie na jutro wybrac pondextera? bo mi w ogole sie nie pojawia w dostepnych,mimo,ze wczoraj go nie wybralem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Przefiltruj, wybierz dany matchup lub dany zespół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Sporo zawodników nie zaktualizowali... Thadda Younga też nie mogłem wczoraj wziąć, a miałem zamiar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anyway Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Jeden pick na wszystkie ligi i wybiera się z drużyny, która według Ciebie odpadnie z rywalizacji. Można wybrać jednego zawodnika jeden raz: a) na całe playoffy na rundę ? Wydaje mi się, że na PO, ale wolę się upewnić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 zawodnika na 1 mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Można wybrać jednego zawodnika jeden raz: a) na całe playoffy na rundę ? Wydaje mi się, że na PO, ale wolę się upewnić. Tylko raz podczas całych PO można wybrać każdego zawodnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 i co ignazz, grasz czy śpisz dwa dni umoczyłem bo zapomniałem TAK jak w naszym typerze... już NADRABIAm ale tu też mam -2 na starcie ale w tym prztypadku wybory..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 (edytowane) Tutaj łatwo da się odrobić, jakiejś gwieździe nie siądzie mecz i dużo ludzi leci w dół. Nie wiem dlaczego wystawiłem Ryana Andersona ... chyba na dźgany byłem. Edytowane 20 Kwietnia 2015 przez Cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 (edytowane) I tak tam idzie pany? ;] Sporo osób się zebrało w lidze, fajnie. 68 uczestników? Wow. Edytowane 29 Kwietnia 2015 przez Boowka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 u mnie na razie nad wyraz dobrze, bo prowadzę, a nie ze wszystkich typów jestem zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi