venglas Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 (edytowane) Siema. Podeślijcie jakieś gorące kawałki polskiego rapu lat 90 osobiście uważam, że beef Płomień 81 i Tede to jeden z lepszych beefów Edytowane 12 Kwietnia 2015 przez venglas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 ja pi****le ile jeszcze tematów założysz gimbusie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian277 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Siema. Podeślijcie jakieś gorące kawałki polskiego rapu lat 90 osobiście uważam, że beef Płomień 81 i Tede to jeden z lepszych beefów Co sie ma ten beef do rapu lat 90??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venglas Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 ja pi****le ile jeszcze tematów założysz gimbusie O c*** Ci chodzi niedojebie. ZAPOMNIALBYM w necie kazdy kozak w ten sposob skoczylem z Toba dyskusje. Tak dla scislisci gimbus juz za mna. Tobie bardziej pasuje ten przypis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 masz temat rap, hip hop, więc po co zakładasz nowy temat żeby zadać jakieś jedno pytanie, które równie dobrze mogłbyś zadać w tamtym temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venglas Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 No nie mogles tak zaczac tylko zaraz wyzwiska. Co ja smród mam Cie chlopie kultury uczyc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 dla leszczy brak dostępu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 T-Raperzy znad Wisły najlepsi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 (edytowane) oszukales troche, bo to juz 2000+ Edytowane 12 Kwietnia 2015 przez kulfon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venglas Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 2k tez moze byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 a ja tam nie pamiętam który rok, dla mnie to jakby przed wojną było gdy zakupiłem Hołd Alka Pono razem z Blokersami, oczywiście na kaseciaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian277 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 wiem, że ten utwór jest kiepski ale po tylu latach jak na kacu wiem jak mi pęka czaszka to mi się to przypomina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 to moze od razu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Hmm, już 2 strony, a nikt Kalibra nie dał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 po tylu latach wciaż się jaram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 (edytowane) http://youtu.be/PYUWEdHlfHU04 Edytowane 12 Kwietnia 2015 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi